Køb af musik i udenlandsk iTunes?

Køb af musik i udenlandsk iTunes? Musikelskeren
Mener at jeg før har prøvet at downloade musik fra det amerikanske eller britiske iTunes, hvilket er gået fint, men nu når jeg prøver, kommer der hver gang et pop-up, hvor der står der er sket en ukendt fejl. Før det har jeg sagt ja til at blive omdirigeret til (i dette tilfælde) den norske udgave af iTunes. Kan jeg ikke gøre noget ved dette? For jeg er ved at blive lidt frustreret. :)

iTunes djdaddy
har nogle problemer. læs mere her

http://www.computerworld.dk/art/35178?a=block&i=83

Hvorfor betale for noget Babudja
man lige så godt kan få gratis... og dér er ingen bøvl!

eMule

nej nej hold dig væk fra eMule djdaddy
og Kazaa der er ikke andet ind virus i det lort.

Der er dukket en virus op, der opfører sig som om den var sat til at sikre, at du ikke har ulovlige filer på maskinen. Troj/Erazer-A går målrettet efter mapper, der er typiske for P2P-programmer, som for eksempel Kazaa og eMule. Filerne, den sletter, er MP3, AVI, MPEG, WMV, Gif, Zip graphic samt videofiler. Uanset om de er lovlige eller ej så bliver de slettet.

Det medførte straks beskyldninger om, at det var plade- eller filmindustrien der stod bag den trojanske hest, men det der taler imod, er at denne virus prøver at deaktivere din antivirus og firewall. En af de andre grunde der taler for det er en ganske gemen virus, og ikke en sagshævner på nettet, er den simple, at den stjæler oplysninger og fylder mere spyware på maskinen.
Folk der ikke lige er klar over det, tror måske at det er en slags program, som er lagt på nettet for udelukkende at gå efter ulovligheder, og kan derved få den forkerte opfattelse af hvad der sker.

Programmet ”redder man sig” enten via chat eller fildeling. Så pas på derude, der er ulve i skoven.