Køb en varer uden moms

Køb en varer uden moms Cecilie Nørgård
Hej

Jeg har hørt at hvis man nu har et reg. firma og når man køber en varer til privatforbrug behøver man ikke at betale moms, er det rigtigt? og evt. hvordan gør man sådan noget?

Betale moms jetpost
selvfølgelig skal du betale moms, men er det varer der relaterer til din virksomhed, så kan momsen trækkes fra. At købe private varer over firmaet er ulovligt.

udtag til privatforbrug er momsbelagt revisor
Forrige svar var ikke helt korrekt.

Indkøb af varer til virksomheden kan rigtignok fratrækkes moms.

Såfremt der udtages varer fra nvirksomheden til privatforbrug skal man egentlig "fakturere sig selv"... som om det var enhver anden kunde. Skat accepterer dette sker til kostpris, men der skal tillægges moms.

... Cecilie Nørgård
okay dvs hvis nu indehaveren køber en bærbar til firma formål så skal han ikke berale moms? så går han bare ind i fona og siger at han ikke vil have momsen med?

Nej DivX
Nej alle vare købes som normalt.
Typisk laver man så momsregnskab en gang i kvartalet, hvis firmaet så har betalt mere moms end det har fået ind, så får du pengene tilbage fra skat.

æh kuk kuk halløj du der
heller ikke korrekt,når du har et registreret firma med cvr-nr. oplyser du bare denne og momsen fratrækkes købet eller du handler hos andre registrerede virksomheder som kun handler med virksomheder altså ikke private.

alt privat køb halli hallo
skal tillægges 25% dansk moms,ved import fra udlandet modregnes afsenderlandets moms og den danske moms lægges på,altså man betaler moms i det land varerne befinder sig og det er kun private der er underlagt momsen,firmaer kan modregne en evt. moms og/eller købe varerne i Danmark momsfrit.

Hvis privatpersoner køber varer fra/igennem firmaet og opnår rabatter m.v. skal momsen lægges på,alt andet er ulovligt.

Det samme jetpost
det er det jeg skriver, men i en noget mere fordansket udgave, uden dine udtag og alt muligt andet. Varer til firmaet trækkes momsen fra, varer til dig selv betales der moms af. Lad være med at spille så smart når du ikke har noget nyt at tilføre emnet

Pas på.. lars-sommer
Du betaler ikke moms for ting firmaet køber og bruger.
Du betaler stadig fuld moms for ting du køber privat.

Ting i en grænsezone, som en bærbar, en mobil eller lign., der måske også bruges lidt privat, bør du helt klart betale moms på også. Du risikerer at SKAT vurderer anderledes end dig.

Sørg for at hav klare linjer om hvad du køber og bruger privat og i firmasammenhæng.
Lad være med at forsøge at snyde med det. Du bryder loven, risikerer for store bøder, og du snyder både SKAT og alle os andre borgere.

Men held og lykke med firmaoprettelsen hvis det er dét du brænder for :)
Jeg kan stærkt anbefale http://amino.dk/ hvis du vil møde ligesindede iværksættere.

--
VH Lars Sommer, http://lasg.dk/

ja du har vist kuk kuk DivX
Der betales ALTID moms også når firmaer handler indbyrdes, det du fabler om ville jo åbne en ladeport for svindlere.

hm... DeltaComputer.dk
Så hvid jeg ved kan du trekke moms fra hvad firma køber og nå de sælger det skal der tilægges moms da du betaler moms for at hvad firma sælger du må ikke købe ting til dig selv via firma uden af betale moms da det er skatte svindel

er ikke helt inde i de skatte og moms regler i nu ^_^

Køb en varer uden moms Anonym
Spørg Helle Thorning, hun er inde i det med moms, og skat. [:DD]

du tager en bagstikker til Sønder Strøm uden MOMS
Inuit kulturen er ikke medlem af EU, kun når de hæver de 4 miliarder kr. fra Danmark.
royal Greenland har et underskud på 1 miliard kr. fordi diverse fruentimmere køber minkpelse i DK, og får Momsen refunderet hos toldvæsenet i Kastrup.

toldkontoret ligger tæt på den internationale garderobe, stedet hvor vi også afleverer vores parka coat og kamikker, når vi rejser på ferie til Filipinerne og Maldiverne.

400 kr. er en månedsløn på filipinerne, for dem der er så heldige at have fast arbejde, husk kinin piller og kondomer.

man kan tjene miliarder af Pesos på at medbringe fortrydelses piller, spis aldrig Balut, det er halvudrugede andeæg med foster i, og de sætter gang i stiverten.

alle lande uden for EU er momsfrie.

Tro det eller ej, men !. pouljoergensen
Jeg kender en, han arbejder og tjener penge, men han skal ikke betale skat af de penge, og han handler også ind told og afgiftsfrit, og det er ikke engang ulovligt, man skal bare kende de rigtige at arbejde for, og de rigtige steder.

Resten må i gætte jer til, men han har tjent milioner uden at havde betalt skat af pengene, helt lovligt, og kom så ikke og sig at systemet ikke er rådent.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Tro det eller ej, men !. Anonym
[quote="pouljoergensen" post=2447173]Jeg kender en, han arbejder og tjener penge, men han skal ikke betale skat af de penge, og han handler også ind told og afgiftsfrit, og det er ikke engang ulovligt, man skal bare kende de rigtige at arbejde for, og de rigtige steder.

Resten må i gætte jer til, men han har tjent milioner uden at havde betalt skat af pengene, helt lovligt, og kom så ikke og sig at systemet ikke er rådent.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen[/quote]

Systemet er lidt ligesom korruption, og systemet er noget lort, medmindre man er en del af systemet, og drager fordel af systemet, for så var man selv med på galejen.

Det kan man godt sige, men. pouljoergensen
Ham jeg kender, han udnytter "bare" alle de huller som er i lovene, og der er mange huller endnu, Hr. Glistrup brugte også bare alle hullerene, der var ellers huller der kun var forbeholdt ansatte i systemet, ingen vidste de var der, jo dem i systemet, men ikke borgerene.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Køb en varer uden moms fruppe
Hæh, lige siden den første lillebitte afgift blev indført har fiflerier været et fast bidrag til virksomhedsejeres privatøkonomi.
+ indkøb af varer til kostpris som blev brugt privat hvor så der blev mindre fortjeneste på firmaregnskabets bundlinie, det kunne tydeligst ses når en murermester købte materialer til et helt hus til sig selv........og fik underskud i firmaet.

Også "småtingsafdelingen" hvor bønder og fiskere fyldte farvet benzin i deres biler.

Køb en varer uden moms byggeindustrien har et underskud
på 68 %, fordi visse håndværkere lige snupper noget af værktøjet til deres egen samling, og hvem er det lige der betaler.
utallige tømrer, murer og malere må leje lader og varehuse til de materialer de har "stjålet fra kunderne, flere nedlagte landbrug gemmer på utallige materialer.

mange tømrere tager med vilje fejl af diverse mål til vinduer og døre, fordi de skal bruges i et andet byggeri han har gang i.

bygherrene får normalt den besked, at speciel fremstillede døre og vinduer ikke tages retur.

hvis man skal bygge hus, eller en tilbygning, så kan man lave en aftale med et byggemarked at man selv står for indkøb, eller sagt på en anden måde, håndværkerne kan hente de varer de skal bruge på en ny oprettet konto.

kun kongehuset får de rigtige ægte håndværkere, vi andre må nøjes med lim og skrue tømmere.
spanske snedkere kan godt lave ægte håndværk med noter og udskæringer, vi får plastik "finer i nye inder døre fyldt med papir.

Køb en varer uden moms fruppe
[quote]kun kongehuset får de rigtige ægte håndværkere, vi andre må nøjes med lim og skrue tømmere.
spanske snedkere kan godt lave ægte håndværk med noter og udskæringer, vi får plastik "finer i nye inder døre fyldt med papir. [/quote]

Det er da ikke noget problem hvis Du gerne vil betale lidt mere, og medmindre Du vil have håndskårne billeder i træet bliver det hele lavet med maskineri, en samvittighedsfuld håndværker laver så de sidste tilretninger med håndværktøj.

De lette inderdøre uden udskæringer med [b]ægte[/b] finer i mahogny og eg man har brugt i årevis er jo også bare krydsfiner limet på en ramme hvor der så er stift pap indvendig for at stabilisere pladerne, det virker også mere lyddæmpende.