Københavns Kristne Kulturcenter

Københavns Kristne Kulturcenter cassiopaya
Min Forlovede og jeg var i Københavns Kristne Kulturcenter i går eftermiddags.

For at høre Hans Berntsen & hans søde kone Inge, jeg var sammen med en masse andre interesseret borger oppe for at få en lille bøn, til det fysiske og psykiske velbefindende.

Hans Berntsen afholder møder over hele Danmark. På møderne er der hver gang mennesker der bliver helbredt. Tusinder af mennesker kan fortælle om at der med udgangspunkt i et møde med Hans Berntsen er sket mirakler i deres liv. Ja og der var også nogle der gik derfra og hans bøn havde virket, for mit ved kommende ved jeg ikke rigtig lige nu, men det er også lige meget, for vi gik derfra glade og lettede ved at synge nogle dejlige salmer.

Er der nogen her på sol der er blevet helbredt ???

Københavns Kristne Kulturcenter Flemming Rasmussen
Jeg er blevet helbredt for problemer med spiserørs katar jeg havde i nogle år det således at jeg efter den første mundfuld af et måltid måtte ud på vc og kaste op men efter forbønd i 2007 har jeg været helbredt for denne lidelse .Lægerne sagde at lidelsen var kronisk men for gud er alting muligt.
Venlig Hilsen
Flemming Rasmussen.

Københavns Kristne Kulturcenter Lyjse-
Ja jeg er også blevet helbedt - både ved Hans og Inges møder - men også over telefonen [:)]

Hans Berntsen har også udsendelser på TV - jeg har set ham på de lokale TV stationer f.eks. dknet - og også DK4

Den ene gang jeg blev helbredt var for en dårlig ryg, jeg kunne næsten ikke hverken gå eller stå, men i løbet af et øjeblik var smerterne væk, og jeg fik slået græsplænen inden jeg skulle møde på arbejde kl. 13 [:)]

Jo Hans og Inge Berntsen er Guds redskaber [l]