Købstædernes forsikring er en lorteforsikring især hvis man har skimmel i huset og fugtskader

Købstædernes forsikring er en lorteforsikring især hvis man har skimmel i huset og fugtskader skimmel-svamp
Vi har været udsat for svindel, tyveri, konkurs, ligegyldighed – kort sagt alle detaljerne til at man ikke tror på historien - læs selv nærmere på www.lorte-forsikring.dk eller smut ind på facebook og søg under samme navn.

Vi har fået stjålet og ødelagt indbo for ca. 130.000 kr. i forbindelse med at Købstædernes Forsikring sender vores indbo ud til deres faste samarbejdspartner, DIS, som ovenikøbet svindler med skimmeltest af indbo.

Vi har fået ødelagt hele mit hus af de håndværkere, som Købstædernes Forsikring har tvunget ind i mit hus, nu siger Købstædernes, at de ikke hæfter for deres håndværkeres sjusk og konkurser!

Der er fundet farlig skimmel i vores hus igen, det har Købstædernes Forsikring holdt skjult for mig i over 3 måneder, selvom vi har ringet, mailet og fået vores tidligere advokat til at kontakte dem. Nu siger Købstædernes, at de ikke er skyld i at der er skimmel i huset igen - men læs selv nærmere inde på min hjemmeside - Alt er dokumenteret med mails og billeder!

Vi har et barn, der nu bliver 8 til oktober, som ikke kan tåle skimmelpåvirkning. De ved, at vores barn var syg med over 40 i feber i 3 måneder sidste år, jeg har været indlagt på sygehuset med lungebetændelse flere gange sidste år, det har min mand og barn i øvrigt også, og alligevel holdes det skjult for os, at man siden maj i år har vidst, at den farlige skimmel er vendt tilbage. De har først sendt rapporten til mig medio august!

De er i gang med en udmattelsestaktik på os, men vi slår hårdt igen.

Købstædernes Forsikringselskab er virkelig en lorte-forsikring[:(][:(]

Hold da op.Riv huset ned. anonym
Det hus er da helt klart nedrivningsmoden.Det bliver aldrig hus igen.
Hvordan pokker kan i da klare at bo sådan.Det må da gøre jer sindsyge i hovedet.
Ja,det er håndværker sjusk der vil noget.Det bedste ville være at huset blev revet ned.
Det er en dødssejler at blive ved med at reperare på det.

Tag dig sammen Anonym
Tag dig sammen. Når der sker noget med dit har du selv ansvar for at sørge for ordentlige håndværkere. Det nytter ikke altid at skyde skylden over på andre, Forsikringen skal jo kun betale, og ikke skaffe ordentlige håndværkere. Stop dit flæberi.

Nogle fatter bare mindre Kloge Åge
Og du er så en af dem. At skrive sådan, når der ligger klare kendelser, som netop siger, at en forsikring hæfter for alt arbejde, hvis de selv bestiller håndværkere - tvinger håndværkere ind i dit hus.

Du er ikke for klog at høre på.

rolig nu Anonym
Vi tilskuer har jo ingen jordisk chance for at vurdere din sag. Jeg har selv arbejdet i branchen og tro mig, der er flere kunder med hang til fusk end der er selskaber.

Forsikrings selskaber Hans Larsen
Hej,

Jeg kan godt forstå din frustration, MEN, Såfremt at du ikke jvf. policer ikke er dækket hvorfor skulle andre personer betale for det.

De fleste forsikringsselskaber er gensidige, jeg selv er i GF. - Jeg ville bliver sur hvis nogle får dækket skader der ikke er berettiget – GENSIDIGT betyder at vi alle skal dække.

I år har jeg fået penge tilbage, hvis alle fik dækket deres skader ville jeg skulle betale mere, det er ikke forsikrings selskabet der er problemet når det er gensidigt – det er dig der ikke forstår det.

Vil du måske sende mig penge for min cykel der er stjålet (som jeg glemte at låse ?) - nej vel!