Kødtransporterne til Danmark , er ikke som det skal være.

Kødtransporterne til Danmark , er ikke som det skal være. mandaabenraa
I dag hørte jeg i radioen , at der bliver kørt meget kød til Danmark , det er der regler for , som ikke er blevet overholdt.
Kødet skulle til Århus , gad vide hvem der skulle lave mad af det kød.
Der har været meget ulækkert mad svineri , og det sidder folk og spiser og betaler for det.
Transporterne fra Tyskland er blevet afsløret , det var ulækkert at høre på.
At nogen mennesker laver mad ud af sådan noget kød , er uforståeligt at de kan det.
F.h.v. skibsungkok.

du skulle bare vide... madmor(d)
Jeg kender udemærket til branchen og den er meget værre end hva de overhovedet skriver om i aviserne og viser i medierne - hvis der bare vare nogle der granskede ordentlig efter - ville du se at det kun er toppen af isbjerget der har vist - det værste ved det hele ca 90 % transporterer/behandler kødet forkert !!!! Det starter helt nede fra slagteren i Tyskland (hvor de bl.a. ikke overholder temperaturen) - Dette ved køber i DK udemærket godt ! Men han tvinger den videre og får folk til at holde kæft om det - han tager endda indirekte ansvaret for at fuske med papirerne ! Ved modtagelsen af kødet tager man også bare i mod det uden at tjekke det - fordi hvis ikke de tager i mod det mangler de kødet/mangler kunderne/mangler pengene ! De marinerer og skærer det dårlige kød til - og sælger det dårlige endnu billigere videre til en anden (for at dække tabet) som så laver vt pizza ud af det ! - At folk ikke er blevet syge denne sommer fortæller nok lidt om de hårde maver vi efterhånden har fået !!!!
Og det hjælper desværre heller ikke at blive vegetar - og la vær at spørg !

Er vi ikke A-Dolph
selvforsynede med kød ??
Bare tænk hvad men imperterer, tsk tsk, kun dk kød er ok.

For det første Slambert
Er jeg lige nu SKIDE-PISSED........

Her har jeg købt meget muslimer-grill mad igennem tiderne, men NU stopper det fandme....!!!!

Tænk sig, at der på dr 1 tekst-tv står, at det kød der er dårligt, menes beregnet til salg i grillbarer osv..... FY FOR SATAN, aldrig mere grillmad, fra nu af, KUN homemade...

Og i muslimere taler om respekt, fuck jer.

Hej Slambert Anomymski
Nu skal du ikke blive surt, men den kød du k´øbt af mig, var hjæmmelavet, ergo densk produceredede

Men dont wurry, vi skal nok andre etiketter for dig min ven.

Godnat min ven Slam bert

Helt rigtigt EksTjener
Men det dårlige kød, og andre andenrangs fødevarer der kommer til DK, sælges ikke kun i fastfood sektoren, men i hele systemet.

Nu er det længe siden jeg forlod branchen, hvor jeg arbejdede i en mindre by, med to spise steder. Det andet var et hotel, som var "velrenommeret". Sjovt nok vidste de altid når fødevare kontrollen kom, så de kunne få de dårlige varer af vejen, eller også blev det bare accepteret af myndighederne.

Så problemet med andenrangs varer har altid eksisteret, men det er først nu vi er begyndt at hænge os i det. Sikkert fordi stordriften i landbruget bringer problemerne frem.