Kønsscanning i Babysam - nogle erfaringer?

Kønsscanning i Babysam - nogle erfaringer? Kirsten-Lau
Hej

Jeg overvejer at få en kønsscanning i Babysam. Hvis I har nogle erfaringer vil jeg meget gerne høre om dem.

Knuz Kirsten

Sælger de ikke børnetøj jetpost
det er da ikke en klinik

What? dulkis
Det er da ikke sandt, det er en ydelse de leverer?

Hvorfor fanden følger du så ikke med i tråden Anonym
Hvis du gerne vil høre om erfaringer?

scanning imjulian
hejsa
har selv fået foretaget en ved sidste graviditet. du skal være obs på at pga barsel er det ikke muligt at få scanning ved dem igen før til juni. derudover er der det at en dvd du modtager er der ikke tale på, det er en smagssag, i fredericia ved scanningjordemor får du den med tale hvor hun kommenterer de forskellige ting i ser, men det koster også 700 mod de 450 i baby sam. med en god scanning, og dejligt med dvd. skal have en igen nu, men må tage til fredericia og betale lidt mere pga af ovennævnte barsel ved baby sam
med venlig hilsen
hanne

Ikk godt Anonym
Jeg ved at det er længe siden denne tråd blev oprettet, men jeg er nok ikke den sidste der ser det.

10 dage før min datter blev født, blev jeg scannet til at få en dreng inde ved babysam, da jeg klagede og ville have mine penge tilbage, sagde de at de ville studere min DVD, og derefter sende penge og DVD retur.

Nu er min datter snart 4 år gammel og jeg har ikke set hverken penge eller DVD siden.

Det er både første og sidste gang jeg bruger sådan noget omrejsende noget. Nu er jeg tilfældigvis gravid igen, og jeg har bestilt tid på en klinik i Fredericia. Jeg så det i babysam som meget uprofessionelt, da jeg følte lidt de fortalte mig at jeg skulle ha en dreng, fordi at det var det jeg ønskede mig.

uetisk... AnnaIsabell
Synes det er totalt uprofessionelt at scanne i en butik bag et forhæng!! Det er ren pengespekulation fra Babysam og jordemoder.dk.
Tænk hvis der er noget galt med babyen...