kønssygdom. Hjælp mig!

kønssygdom. Hjælp mig! journaliststud.pige
Hejsa!

Jeg har brug for nogle friske piger/kvinder til at hjælpe mig med en artikel, som jeg er ved at skrive. Det handler om kønssygdomme.

Jeg har brug for at vide noget omkring, hvordan I bliver testet for kønssygdomme ved jeres læge. Nærmere bestemt, hvor meget tester han/hun jer for, og er I selv klar over det?

Jeg skal nok behandle jeres oplysninger varsomt, og I er kan være anonyme, hvis I ønsker det. I kan blot svare på de enkelte spørgsmål, som jeg stiller op her. Men jeg vil også blive glad, hvis et par af jer vil tage en snak med mig om det.

Håber meget nogen af jer vil hjælpe.

Venlig hilsen Mette.
Kontakt mig her: msnielsen@mail.djh.dk

Svar Ukendt
Hejsa.

Jeg bliver testet af min læge inden jeg indleder et såkaldt fast forhold.. altså hvor vi ikke bruger andet end p-piller som prævention.
En evt. kæreste bliver selvfølgelig også tjekket.
Det er mest bare af standard vane, for jeg har alle dage passet på mig selv, men man kan jo risikere utro kærester og så den vej rundt komme galt af sted.
Jeg bliver normalt testet for det hele, bare ikke HIV, ganske enkelt fordi jeg er mere end almindeligt bange for nåle. Det lader jeg i stedet den anden halvdel teste sig for (også efter han har indrømmet, eller jeg har opdaget utroskaben)
Selvfølgelig kan jeg ikke være sikker lige på det punkt, men det er et valg jeg har taget.
Håber det kan bruges til noget.

Hilsen mig.

ekstra spørgsmål journaliststud.pige
Mange tak for dit svar.

Jeg har lige brug for lidt ekstra viden.

Når du nu bliver testet, snakker lægen og dig så om, hvad du helt præcis bliver testet for. Eller foretager han/hun blot en test? Og tager de også skrab for eksempelvis gonore?
Der hvor jeg vil hen er, hvor meget du ved om, hvad du helt præcis bliver testet for?

Venlig hilsen Mette