køreprøve

køreprøve girlygirl0
Hej. Jeg er en pige på 20 år, som om et par uger skal op til køreprøve (til bil).
Jeg er pisse nervøs! Jeg kan godt finde ud af og køre, men laver bare altid så mange fejl, når jeg kører med min kørelære, og jeg kan godt mærke på ham at han af og til virker en smule opgivende...men jeg prøver altså virkelig og gøre det så godt jeg kan! (er bare ikke så god til parallelparkering :S )
Og til køreprøven bliver jeg sikkert spurgt om bilens teknik, kan man dumpe på det?
Nogen der har nogle tricks til hvad jeg kan gøre til prøve? tak... [s]

Du skal bare gøre det hele i dit eget tempo Holger
og blæse på kørelæreren.

du skal ikke have kørekort stor p
du skal slet ikke have kørekort endnu ! du skal have flere køre timer så du ikke kommer ud og gør livet mere farligt for os andre !!!
du er den type der går i stå i lyskrydset og sidder og snakker i tlf og med din unge når du køre.

Skal man have kørekort? anonym
Det er din menneskeret at køre bil.

jo jo nny
hvis kællingen kan køre bil ellers skal hun jo ik[:)]

bliv ved anonym
med dine køretimer hos kørelæren til denne siger god for ,at gå til prøve og til du kan køre bil uden at være nevøs. Når du køre skal du koncentrer dig om at køre bil .
Der er ingen tricks . Når du er til køreprøve skal du både kunne køre og tale. Det er ret hyggeligt . Ja du kan dumpe , men hvorfor det ?

snak med din kørerlærer killemarie
Snak med din kørerlærer, om evt at få udsat din prøve til du føler dig tryg ved at kører. Og husk, at det først et efter kørerprøven man lærer at kører rigtig bil, du bliver ikke en perfekt bilist før din køreprøve..
Til kørerprøven bliver du spurgt om et par spørgsmål om bilens teknik, og kan du ikke svarer på dem, dumper du før du kommer ud at kører, og det er jo surt. Der hvor jeg tog mit kørekort fik vi en seddel, hvorpå der stod hvad vi skulle vide om bilens teknik, måske i også gør det senere?
HELD OG LYKKE :-)

Afslapning er kodeordet..!! Usagkyndig
- derfor vil jeg foreslå at du napper et par sjusser eller 3 inden den køreprøve...

- ha' eventuelt en lommelærke med og byd den sagkyndige på en forfriskning...

Good Luck! [;)]

ja vent anonym
Tag nogen flere køretime min søster tog omkring 200 timer og hun kan stadig ikke køre bil.
Og så et godt råd nogen burder bare slet ikke have kørekort selv om de har det. Og måske burde du blive ved cyklen-

jeg hr jensen
Jeg sad og så politistationen på 3plus så vidt jeg husker, og der var der 4 unge mennesker, der blev taget og de "søde" betjente tog fyrerne med og lod pigerne køre hjem og de 2 betjente syntes det var så sjovt at de 2 piger ikke kunne køre bil, endog starte den.
Men de er jo lige så farlige som sprit billister så syntes ikke det var så sjovt, at se dem køre en bil de ikke kunne køre.

det lyder lidt... missfalster
Er du sikker på du har valgt den rette køreskole, og ikke et af de steder der snyder unge der vil have kørekort, har du været i kravlegård og på glatbane? bestod du de steder? Hvor mange timer på vej har du haft ? Og til sidst din kørelære tager dig ikke op til en prøve før han ved du vil kunne bestå eller bare har chancen for at bestå ellers er han den forkerte kørelærer og burde fratages sin licens.

Og til dit spørgsmål, du kan faktisk dumpe din køreprøve uden overhovedet at have sat dig bag rattet i bilen, ved at svare forkert på de 5 spørgsmål han stiller om teknikken af bilen, så prøv lige at læse lidt på teoribogen.

Ønsker dig al mulig held med at få dit kort, du skal nok få det den dag du er klar.

du skal tro på dig selv studerende90
jeg var selv den "dårlige" elev, som lavede en masse fejl når jeg kørte rundt. Min kørelærer var også en smule sur og opgivende når han kørte sammen med mig. MEN hvis man ikke laver fejl, hvordan kan man så lære af sine fejl?

Min kørelærer fortalte mig at jeg ikke var klar til køreprøve og prøvede hele tiden at udskyde min forespørgsel på en køreprøve. På nogle punkter kan jeg godt forstå ham, men at han bliver ved med at udskyde og siger at jeg ikke er klar gav ikke rigtig mening. jeg tog ca. 4 ekstra køretimer og i dem lavede jeg stort set ingen fejl og jeg følte selv at jeg var klar, men nææ nej! Han ville ikke finde en prøve til mig. Til sidst blev jeg så træt at jeg KRÆVEDE en prøve og op til prøven gik alt vel og jeg kunne le af min kørelærer som bare så mig som $$$!

mit råd vil være, hvis du selv føler du er klar jamen så kast dig ud i det. Din kørelærer vil sikkert bare have at du køber flere køretimer og det bliver man som så ikke en bedre bilist af! Du lærer først at køre bil når du har fået kortet, sådan siger mine venner også.

angående bilens teknik så bed din kørelærer lære dig det når du er ude og kører med ham. F.eks. havde jeg en enkelt køretime lige før prøven og der fik jeg også gennemgået bilens teknik, så den sidder i baghovedet til prøven.

Held og lykke