K taber borgerkrigen til V

K taber borgerkrigen til V den.glade.socialist
Efter flere dage med underholdning i topklasse, har K nu besluttet sig for at man i de kommende dage ikke vil mene noget om skattepolitik.

http://borsen.dk/650.94453

Det skulle således være lykkedes for venstre at overbevise lillebror i regeringen om, at man er nødt til at sige at socialdemokraterne lyver, når de påstår at det kommende valg drejer sig om investeringer i offentlig service fremfor skattelettelser.

Iflg. venstre skal der jo ikke investeres i nogen form for offentlig service - men et skræmmebillede med at man skal sætte skatten ned for de rige medens de gamle må vente 3-4-5 uger på at få et bad - det vil man alligevel ikke kunne stå imod.

Nu må vi så se hvad K mener når der er gået nogle dage med ikke at mene noget. Pt er det jo den 3 udmelding fra militærstratege som pt. er gruppeformand Helge Adam Møller. Han ved jo om nogen hvordan man skal lave et strategisk tilbagetog.

Men når underholdningen er overstået og det sidste grin har lagt sig - mon så ikke både V og K må indrømme, at dette skuespil alligevel har afsløret hvordan deres politiske spinarbejde er ved at hænge befolkningen langt ud af halsen.

Indtil videre konstaterer vi, at den politiske fonyelse kommer fra Socialdemokraterne med VK og DF halsende efter for at forsøge at begrænse de værste skader.

Nu venter jeg så på de sædvanlige 10-12 indlæg hvor man vil fortælle at det altsammen er de fremmede skyld - sådan som der altid er nogen der opfatter alle problemer for at være.

Ikke de fremmedes skyld ripeazy
Jeg er borgerlig men dette her har ikke en disse at gøre med de fremmede. Problemet er at den nuværende regering kun er kommet til magten ved at garantere at passe på velfærdsstaten mindst ligeså godt - eller bedre - end socialdemokraterne. Så det er næsten umuligt for den at formulere en ny (mere borgerlig) politik.

Jeg vil personligt gerne give 5-10 milliarder i skattelettelser til de mere velhavende i samfundet, hvis det kan forhindre dem i at flytte til udlandet. Et 'brain-drain' er ikke lige det vi har brug for i en situation hvor industrien skriger på højtuddannet arbejdskraft. Desværre er der en slags tabu imod at sige sådanne ting. Magten er vigtigere en pricipperne for den nuværende regering, så de forsøger at føre en form for socialdemokratisk politik for ikke at skræmme de altafgørende midtervælgere væk.

Jeg forudser at der kommer et borgerligt oprør på et tidspunkt, sådan som det også skete i halvfjerdserne med Glistrup og Fremskridtspartiet, hvis ikke regeringen begynder at føre borgelig politik.

du har ret den.glade.socialist
men derfor plejer der jo alligevel altid at komme nogle standardsvar på alle indlæg, hvor man konstaterer at det er de fremmedes skyld at der er problemer i Danmark.

Men det vil da være helt rart, hvis vi i dette tilfælde alle kan være enige om, at det alene er partiledelserne i V og K der har ansvaret for den tåbelige situation de har bragt sig selv i.