kalkunhals så grimt

kalkunhals så grimt Anonym
Jeg er en kvinde på 65 år, stadig (køn) 'Smiler' meeen, efter vægttab for flere år siden, er opstået en masse hud under hagen, ikke halsen, det hænger i rynker-- jeg er så ked af den, går med højhalsede, det er ikke overdrevet!!!
Det gynger når jeg taler og og og,
føler folk kigger, men siger ingenting.
min læge , som jeg bad om hjælp, jamen det havde han ikke hørt om!!!
HAR NOGEN HER ERFARINGER OM DET?
Jeg har kigget rundt på Nettet omk.dette

Kirugisk indgreb Katja Uglegaard
Det lyder som noget der skal have et kirugisk indgreb. Lægerne er fantastiske med alt muligt i dag, så der er klart nogen der kan hjælpe dig. Du må søge hos andre læger. Det er ikke altid at almindelige praktiserende læger er villige til at hevise til andre :-/ Det er måske tilfældet hos din læge :0)

Jeg er ret sikker på at man kan gøre noget ved det :0)

Pludder dannae
Hvis du er så træt af pludderet, som du siger, vil jeg anbefale dig at opsøge en kompetent plastikkirurg og få hans/hendes mening.

Men... du er jo ret beset over de stramme år... det er nok meget naturligt for kvinder i din alder, at huden begynder at hænge løst og rynke (forstå mig ret, jeg skriver ikke for at nedgøre dig!). Der kommer pletter og håret kan blive tyndt og pjevset. Men det er hamrende naturligt!

Hvis du kan, så prøv at fokusere på de positive ting ved dit vægttab og din alder - altenativet til begge er værre!

Alt kan lade sig gøre......... rosalilje
....hvis ikke det offenlige vil hjælpe dig af med problemet, så vil en af de mange private klinikker som laver skønhedsoperationer - det koster, men vigtigst af alt er vel, at du er tilfreds med dit eget ydre.

Jeg ønsker dig held og lykke med på vejen :)

Vh Rosalilje

Det er nemt og hurtigt kisserliebe
Hej dannae
Det er hurtigt at få lavet hos en erfaren kirurg, men sørg for at vedkommende har speciale som plastikkirurg og efterfølgende suplerende uddannelse i ar ug hud.
Måske skulle du prøve at se ind på min profil ;-)

hilsen
kisser