Kalv saute´Marengo

Kalv saute´Marengo just me
5. personer
Ing:
Ca. 1½ kg. kalvebryst eller bov i tern
Olie til stegning
1 dl. hvidvin
150 g. hakkede løg
Ca. ¾ l brun kalvesky/bouillon
250 g. smørristede champignon
½-1 spsk. mel
1 fed hvidløg
Ca. 2 dl. tomatpure
½ dl. hakket persille
Salt

*Kødet brunes i hed olie
*Olien hældes fra
*Kødet drysses med mel og afbages
*Løgene svitses
*Hvidvin tilsættes og koger ned til ca. halv
*Tilsæt presset hvidløg, tomatpure´og salt
*Skyen/bouillonen tilsættes til kødet er dækket og brasieres under låg til kødet er mørt
*Kødet tages op
*Skyen kommes igennem en sigte, koges op og afskummes
*Kødet kommes i gryden og tilsættes de smørristede champignon

Anrettes med grofthakket persille over.
Serveres med kartofler

Hvor lang tid skal det have (sådan ca.) dulkis
til kødet er mørt?

øhhhh madspasser
Hey, hvad vil det sige, at det skal "afbages" ?

ja. just me
*Skyen/bouillonen tilsættes til kødet er dækket og brasieres under låg til kødet er mørt

dvs. just me
du skal bare drysse melet over kødet og røre rundt til kødet har fået lidt farve.Melet er med til at jævne sovsen lidt

Ja den er feset ind dulkis
spørgsmålet var H V O R længe? 5 min.? 15 min.? en time? Hvad er det i det spørgsmål du ikke forstår?

Det er jo ikke noget svar at flytte sætningen ned i en ny ramme - vel? *SS*

hvor dum kan man være! just me
Ja undskyld jeg prøver at hjælpe dig.... måske du en anden gang skulle skrive dit spørgsmål LIDT mere klart så?
Hvor længe kødet skal have, kommer sq da an på hvor store stykker du laver ternene i!Hvis det ikke er logik for dig, bør du måske slet ikke vove dig ud i et køkken!

Eller du kender ikke svaret Anonym
Opskrivften er nok en du har fundet og ikke en ret du selv har prøvet at lave? Det er jo ikke nogen begrundelse for at kalde nogen dum at man pynter sig med lånte fjer.

Så lang tid... Anonym
Selvfølgelig er det en opskrift han har fundet, det er en klassisk braisere ret fra kokkebogen.
Mht. hvor lang tid kødet skal have, så blive man nød til at prøve sig frem, og evt. tage et stykke kød fra og smage på om det er mørt.

Uddybning Anonym
Melet hjælper også til med at holde kødet saftigt.