kamællion?

kamællion? Anonym
hej alle sammen.. jeg vil meget gerne vide noget om kamællion(eller hvordan det nu lige staves helt korekt) nogen er har erfaringer med dem? er de nemme at passe? kræver de meget tid? osv. fortæl en masse (:
på forhånd tak.

dejligt dyr penzeze
Jamen som skrevet, det er et dejlig dyr. Det kræver ikke meget tid som sådan. Det kræver omtanke, de er "svære" at passe rigtigt. Man skal virkelig ville det. Det er et dyr som stresser let. Der skal være rolige omgivelser. Da jeg fik min var mit største problem til at starte med at få den til at spise. Så hvis du er en der har gang i huset hele tiden er det ikke et godt dyr. Hvis de skal trives skal de have ro og plads. Jo større terrarie, jo bedre.

jamen.. Anonym
jamen jeg bor hjemme. og der er stille på mit værelse. har en hund som er på værelset men hun render ik rundt og larmer.. er den sværre end en slange? har to men den ene er til salg for vil gerne have en kamællion eller skægagama som jeg har haft før..

jeg fik at en kamællion var meget svær at holde fordi den skulle være fugtig hele tiden, men det var også en lille ''baby''
skal der ikke så meget til før at de dør?

tjooee.... øglefjæs
kamæleoner er ret vanskellige at holde ordentligt, de kræver det helt rigtige lys og luftfugtighed, og de er jo kun nogle små sarte dyr, hvis du ikke har den store erfaring med krybdyr. men få evt. tips og gode råd hos Nordisk Herpetologisk forening: www.nhf.dk
ellers er jeg sikker på der er masser af andre gode krybdyr/terrarie-sider på nettet.