Kamilla Bech Holten bisættes i morgen

Kamilla Bech Holten bisættes i morgen Den hætteklædte
Alle os der er kede af at hun døde alt for tidligt, kan jo ikke møde op i Frederiksberg kirke. Det har jeg heller ikke tænkt mig at gøre. Jeg kunne godt finde på at gå til glo-bryllup, men ikke at gå til glo-bisættelse.

Mange af os har mistet kære på grund af cancer, så hvis I vil sende Kamilla eller jeres afdøde en kærlig hilsen, så put nogle penge i Kræftens bekæmpelses indsamlingsbøsser, de står mange steder i stedet for at sende en [f]
Bruger I giro, så skriv Kamillas navn på, så kan man se at det er til hendes ære!

Det er en lortesygdom der SKAL stoppes![:(]


Hvem bliver den næste?
[:O][:O][:O][:O][:O][:O][:O][:O]

Dig...?

Dine børn...?

Sød tanke Slankepigen
men hvad med alle de andre der har eller får.. ved du mener det godtmen vi giver allrede og der er ikke fundet en kur.. min mor har det men håber for alt i verden det ikke bliver mere slemt end det er nu men bedre..

Tanken der tæller yofilo
Jeg synes sådan set det er tanken der tæller, også hvis man vælger at sende en anonym buket, eller på anden måde vise sin medfølelse.

Jeg har som den forrige debatør forbehold overfor kræftens bekæmpelse. De har gode tilbud til både patienter og pårørende, men jeg synes også de bruger rigtig mange penge på f.eks oplysningskampagner og andet, uden at måle effekten af det.
For os der har haft (og har) kræft tæt inde på livet ville det være mere relevant at man f.eks brugte de penge på forskning eller lavede nogle mere enkle oplysningskampagner/blikfang, fremfor dyre tv-reklamer, trykte reklamer, produktion af armbånd og hvad ved jeg.

Ikke dermed sagt at Kræftens Bekæmpelse ikke har sin berettigelse. Det virker bare ikke som om den forskning de støtter kommer særlig langt.

Enig, for meget administration Den hætteklædte
Man kan sikkert finde det præcise tal, hvis man vil. Men selv uden at kende tallet, har jeg også en lumsk mistanke om, at der går al for mange penge til administration, (nytteløs)PR og en kæmpe maskine der dræner pengekassen.

Det kunne være interessant at vide, hvor mange penge ud af 100 kr. givet i bidrag, der går KUN til forskning - ???

Men da jeg ikke sidder i bestyrelsen og man ikke kan støtte forskningen direkte, er eneste mulighed at give et bidrag, efter evne og lyst. Så har man da gjort NOGET...

Blomster bliver sygdommen i hvert fald ikke stoppet af, det gavner KUN blomsterhandlerne.

ja hvem ved tarsina
eller måske dig[s]