kampklar politi

kampklar politi lily the pink
et lille udpluk fra politiken:

Imens var Politigårdens særlige kommandocentral - der kun benyttes ved større begivenheder - bemandet med politifolk, der var rede til at dirigere de mange betjente i området.

hvorfor nu det når der lige havde været en fredelig demonstration.

Fredelig demonstration for Ungdomshuset
14. dec. 2006 19.21 Indland
Politiet skulle gøre sig umage for at holde varmen, men ret meget andet at gøre var der ikke at gøre for de betjente, der i eftermiddag var på arbejde på Sankt Hans Torv.

Omkring 1000 unge demonstrerede der for retten til at blive ved med at bruge Ungdomshuset, men det hele forløb så fredeligt, at der ikke var brug for politiet.

Den 14. december? dulkis
Briefing - please.

Ikke fredelig dario77
Det var bestemt ikke en fredelig demonstration, der fandt sted d. 16. december!!!!!!
Har før haft sympati med brugerne af ungdomshuset, men det er SLUT nu!!

Det er jo løgn rotterotte
Det var ikke fredeligt overhovedet. De var nogle røvhuller dem der demonstrerede og gjorde det slet ikke på en konstruktiv måde.
Har sådan set ikke noget imod at de har huset, sålænge de ikke generer, men ligeså snart der er hærværk o.l indblandet, så er mit tolerancepunkt = 0

I øvrigt var det da d.16 december - altså i går ;0)

Medmindre der var en anden demonstration i torsdags, som bare er gået min snude forbi ?? Har været lukket lidt inde i min egen verden en tid :-D

Sådan har jeg det også rotterotte
efter jeg så det stunt de lavede i går, så skal de bare UD

Datoiforvirring dulkis
derfor jet spurgte.

Hvis vi taler om den 16. synes jeg heller ikke den holder. Uanset jeg ikke har meget til overs for politiet i mange sammenhænge, så synes jeg, de var besindige og at det ikke kan være meningen man skal have brosten i hovedet, når man er på arbejde.

Som sagt, de skød sig selv i foden og politiet fik en masse point på den konto.

d. 14 december... anders_engberg
der var der en fredelig demonstration arrangeret af en borgergruppe fra nørrebro, og vist nok christania, men det må i ikke hænge mig op på. Denne foregik fredeligt.

Lørdag d. 16 arrangerede ungdomshuset en demonstration, som ikke blev anmeldt til myndighederne - men blev annonceret mange andre steder. Denne demonstration er så udviklet sig voldeligt, og lur mig ikke, og det var planlagt! Når der går hjelm- og hætteklædte mænd foran og den måde tingene udviklede sig på.

Enten sidder du langt væk og blander disse 2 demonstrationer sammen - eller også følger du bare ikke ordentlig med!!

Så overvej lige dine indlæg og dine kilder før du trykker på send... Fordi der er ingen der falder for disse gennemskuelige amatør-indlæg...

;o)

A - og tænk over hvorfor at ungerens advokat går ud og roser politiet for håndteringen af sagen igår...

forskellen lily the pink
det er jo netop det jeg refererer til, hvorledes kan det passe at ved demonstrationen d. 14, stod der kun et par betjente og småfrøs, ingen problemer overhovedet den dag, men hvorfor havde politiet sat hele beredskabet igang, allerede før demonstrationen d. 16, kommandocentraler var fuld bemandet længe før demonstrationen, politiet holdt klar i sidegaderne længe før demonstrationen, hvorfor? har en af jer prøvet at få fat i politiet på en ganske almindelig lørdag? de er ikke til at få fat i, men alliogevel kunne de stille med en stor politistyrke i løbet af få minutter, selvfølgelig fordi de ville konfrontation, sms kæderne hos de unge varslede om politiopbud og kampklare betjente rundt om hjørnet, der er da logisk at de unge ventede at politiet ville angribe ungeren og smide dem ud, hvorledes skulle man ellers tolke det massive politiopbud? som bekendt er angreb oftest det bedste angreb, politiet blev taget på sengen og aflyste udsmidningen, pga, pressens tilstedeværelse. selve overraskelsesmomentet var ødelagt.

følg lidt med. lily the pink
læs f.eks politiker eller søg google , ungeren demonstration.

indimellem hjælper det selv at søge information.

hehe.. Hausser
..Så det var reelt politiet som angreb jer? De var troppet op på den dag for, at smide de autonome ud af ungdomshuset, uheldigvis bare på en dag hvor i havde tænkt jer at demonstrere. Er det det du siger?:)
I ville jo faktisk slet ikke konfrontationen med politiet og brostenene, jernrørene, kanonslagene, raketterne, beskyttelsesgrejet og de udenlandske aktivister var blot noget som dumpede ned for himlen i jeres retfærdige forsvarskamp!! Hold da kæft en omgang sindsygt opkast, du vil få ganske svært ved at overbevise selv den største betonkommunist om din version af begivenhederne, det håber jeg du er klar over.:)
Er du selv overbevist om, at i blev angrebet?

Rigtig god ide! hmm hmm
Hvorfor i al verden, har du så ikke prøvet?

Du er tabt.,. anders_engberg
Du tror ikke at politiet ved hvad der sker inde i ungdomshuset?

Selvfølgelig gør de det - og så kan jeg da bare give hausser ret - alle brosten, våbendepoter og "den sorte blok" de var der bare.

Prøv at forstå at selv ungdomshusets advokat har været ude at rose politiets måde at tackle situationen på.

LIGE MEGET HVAD, SÅ KAN DEN VOLD IKKE FORSVARES! At du har sympati for ungdomshuset er helt ok - og har personligt ikke noget imod et ungdomshus eksistens - men vi har nogle love og regler i vores danske samfund - og dem følger man!

Kan ikke respektere dig for dine indlæg. Kunne sagtens respektere dig for din sympati for ungdomshuset - men når du er stirret så blind på det hele, så er du vist umulig at redde.

;o)

A - og tænk sig, tror du virkelig politiet blev overrasket af pressen?? undskyld jeg kalder dig naiv og smådum...