Kan Chanel blive for gammel?

Kan Chanel blive for gammel? Afh
Hey derude,
Jeg er den heldige ejer af en lækker parfume fra Coco Chanel 'Mademoiselle' Den eneste hage er at den nu er gået hen og blevet 2 år gammel i samme flakon... - Kan en parfume blive for gammel? Osse selvom det er af høj kvalitet??
Håber på svar. Go w-e!
Afh

To år er ingen alder maia
Ikke for en god parfume...

Jeg troede jeg havde brugt de sidste dråber en af en fantastisk lækker parfume, som ikke fremstilles mere. Jeg fandt en halv flaske i en flyttekasse for nylig, og der var gået 2 år, siden jeg sidst havde brugt den. Den dufter lige godt af den grund.

Den eneste måde du kan sikre dig er, at prøve den - dufter den som den skal, så er den fin - gør den ikke må den ud. Parfume består jo af jeg ved ikke hvor mange pct. sprit/alkohol, så de burde kunne holde sig noget nær uendeligt. Gin, whiskey, mv. kan jo også holde i 100 år.

Parfume padborg1
Hej
Parfume kan nu godt blive for gammel, da den jo består delvis af sprit og olie samt diverse esenser. Den kan ændre farve og blive nærmest harsk, men du er slet ikke i tvivl.
Også god week-end herfra

Tak for svarene afh
Hey begge to,
Tusinde tak for svarene. Jeg har parfumen på idag. Den er heldigvis ikke på nogen måde harsk og har ej heller ændret farve. Det eneste der er 'sket', er at den ikke er så holdbar i duften længere. Så er det vist på tide at jeg får den brugt ;)
Ha en dejlig w-e og tak for de hurtige tilbagemeldinger.
Anja

DÅrlig Irene
Ja alle parafumer bliver dårlige på et tidspunkt - ligesom gærede....

Men hvis den ikke lugter eller noget og skifter farve så fejler den intet...!