Kan de danske hold klare sig UEFA Cuppen?

Kan de danske hold klare sig UEFA Cuppen? alfa-beta
Danmarks tre repræsentanter i UEFA Cuppen kommer alle på svære opgaver i den kommende runde.

For Brøndbys vedkommende er der tale om et kærkomment gensyn med tyske Eintracht Frankfurt, som danskerne mødtes i deres hidtil bedste europæiske sæson nogensinde. I 1990/91 sæsonen slog Brøndby således Frankfurt med hele 5-0 i Idrætsparken, avancerede samlet, og nåede helt til semifinalen, før Roma satte punktum for et smukt blå/gult eventyr.

Også OB skal op imod tysk modstand, for de stribede skal møde Hertha Berlin. OB har i øvrigt selv i den grad sat Danmark på fodboldverdenskortet, da de sendte selveste Real Madrid ud af UEFA Cuppen i 1994.

Randers FC har tidligere via klubbens hjemmeside fremført, at de helst ville møde Schalke 04. Det ønske fik kronjyderne imidlertid ikke opfyldt. De trak nemlig den tyrkiske storklub Fenerbahche.

VH. alfa-beta

Tyske hold... stig-eriksen
...har vi det normalt ok med, så BIF og OB har vel en chance for at gå videre til gruppespillet.

Men Randers levner jeg ikke ret mange chancer - i en tyrkisk heksekeddel tror jeg de vil blegne....

På den anden side, hvem troede på OB i Madrid i 1992 ? Eller FCK i Amsterdam forleden dag ?

Intet er umuligt tls21
og intet er afgjort inden sidste fløjt, så de har da helt klart en chance.

Min egen vurdering er at jeg kan have mine tvivl med Randers men at både BIF og OB har det der skal tl, der skal dog siges at jeg håber at alle de tre danske holde i uefa cuppen går videre og fck i cl

jeg tror Mion
At Randers nok må sige tak for denne gang. Det er et godt hold med mange europæiske traditioner de skal møde. Men så igen alt kan ske og Randers har allerede overrasket mig meget.

OB har bestemt en chance. jeg vil sige 60-40 i Herthas favør

Brøndby bør gå videre men det kommer an på om de får nogle af alle de skadede spillere tilbage. Alt ære og respekt for brøndbys ynglingehold som sammen med et par forstærkninger spillede flot og vandt i torsdags. Så er frankfurt en anden kaliber. jeg vil alligevel sige 60-40 i Brøndbys favør. De er den danske klub med klart bedste europæiske traditioner.

mvh
Mion

Næ men FCK ka´ numrolog
forza fck

FCK fans Mion
mangler vist lidt jordforbindelse. Flot at de er kommet i cl men FCK´s historie i europa er ellers ikke noget at prale af. Der skal de kigge ud på vestegnen. FCK har stadig at bevise de kan noget europæisk. Måske de skulle tage til Brøndby og få nogle fif

Mvh
Mion