Kan der skaffes aktiveringsjob

Kan der skaffes aktiveringsjob indsigt
kan der også skaffes ordinære job!
det er hjernevask hvis, det aktiveringen,
bliver langvarig og tvungengen, ydelse for ko ntanthjælp, uden hjælp til at blive organiseret ansat, med menneskerettigheders rettighedder.
hjernevask er alt der ikke blir kaldt ved rette navn, forlangvarig tvungen aktivering, uden ansættelse, til lige vilkår, med andre almindelige arbejdene, er ikke bistand eller hjælp,( kun hjælp til løntrykkeri, selvfølgelig) men for kontanthjælpsmodtageren, er det kaldet ved rette navn, slavetjeneste!

Det gjorde man jo før i tiden dulkis
da arbejdsløsheden var større, så selvfølgelig kan man da det, men aktivering tjener ikke det formål at få folk i arbejde, men at holde styr på dem, så de ikke kan rende rundt og forstyrre arbejdsgiverne med at aflevere ansøgninger i dagtimerne eller for den sags skyld udfører sort arbejde eller endnu værre underholde sig selv med f.eks experimentel teater o. lign.

Det kan vi jo ikke have. At man så fastholder dem i en fordummende, nedværdiget og umulig situation, det er der ikke noget at gøre ved.

Jeg kan faktisk huske, der var noget der hed "langtidsledig". Når man var langtidsledig, skulle man have et jobtilbud. Det varede lige præcis så mange timer, der skulle til at optjene retten til dagpenge. Nogle steder lavede man aftaler med arbejdsgiverne om, at såfremt de fik arbejdskraft til nedsat pris i en periode på 9 måneder, skulle de til gengæld fastansætte vedkommende efterfølgende. De første der rendte fra aftalerne om ansættelser efterfølgende, var kommunerne og dernæst ville de ikke længere tage langtidsledige i 9 måneder, men kun i 6 - og efterhånden som tiden gik endte vi i det ragnarok vi har idag.

Ja , du mangler indsigt. mandaabenraa
http://www.job-guide.dk/?partnerid=sol
Søg bare et job , der er mange af dem . Tænk ikke mere på aktiverings job og arbejdsløsheden.
Og kontanthjælp....forresten.

NU skal vi arbejde for føden , og arbejde er der nok af. Vi skal ikke længere ernæres af kommunen.

Du bliver ikke fastholdt i et aktiverings job. mandaabenraa
Når man har et aktiverings job , må man meget gerne søge et fast job , og kan forlade arbejdspladsen her og nu.

Det er nemmere at få et job , når man er på arbejdsmarkedet - end ved at gå derhjemme og ikke lave noget.

Der er ikke nogen der fastholder nogen i et aktiverings job .

I Aabenraa er der mange nyansatte fra Tyskland ( oplysninger fra 3 F.). Og I Aabenraa har vi også rigtige mange ledige lejligheder - jeg kender en afdeling med 70 ledige lejligheder.

Så det er bare med at være lidt aktiv.

jo flerre kontantlønsarbejdere, des færre ordinære stillinger indsigt
for, billig arbejdskraft er jo, af de fleste arbejdsgivere, at fortrække, for hvor det handler om penge, er menneskelighedsmoralen, svær at højne.
det ved også dem der ønsker at holde lønnigerne kunstigt nede!