kan det passe

kan det passe en Far
at hvis ens barn skal spille second life....at de skal oplyse deres DANKORT oplysninger....hallooo...hun er 13 år..?

Hallloooooo Tsk tsk tsk
Ja, selvfølgelig kan det passe! Uden penge kan man ikke spille. Så er det op til dig som forælder at vurdere dels om du har råd til det og om dit barn som 13-årig kan administere brugen af dit dankort.
Second life er da også et glimrende sted for et 13-årig barn at lære at begå sig blandt voksne!!! Det var ironi - det er altså ikke for børn ;-)

tsk tsk en Far
der er både en version for voksen..altså hvor man skal være over 18...og en for unge mellem 13 og 17 år...og der står at man kan vælge en "FREE account"....altså hvor man vælger ikke at betale noget...man kan så ikke købe land eller bygninger...men man kan alle de andre ting i spillet....hvorfor er det så de vil have dankort oplysninger på en 13 årig???

vel for at hans 11
få penge ud af dig ... såre enkelt.

Tsk tsk Simpelt
Prøv at tænke dig om ;-) En free account er lavet udelukkende med det formål at fange folks interesse. Snart viser det sig så at alle de fede gimicks koster penge eller fristen for hvor længe du kan nøjes med at være med gratis udløber og så er det at taxameteret begynder at tikke. DERFOR skal de bruge et dankortnummer!

second life en Far
SUCKS...ELENDIGE PENGEVRIDERSPIL...