Kan det ses i øjnene?

Kan det ses i øjnene? Anonym
Hey

Jeg spekulerer i, om det kan ses på en, når man er interesseret i en person? Altså jeg mener som sådan ikke kropssprog og sådan, men om det er muligt for en tredje person, at se når man er interesseret i nogen?

Jeg spørger fordi, en bekendt af mig forleden sagde, at han kunne se i øjnene på mig, at jeg var vild med den her pige, når jeg kiggede på hende. Det studsede jeg lidt over, for selvom jeg ikke er VILD med hende, så fascinerer hun mig en smule. Der er lidt flirt og sådan i luften, og vi har det sjovt sammen.

Normalt er fyre jo dårlige til at se sådan noget, så hvis han kunne, så må næsten alle piger jo også kunne se det?

Hvordan kan det ses i øjnene? Jeg synes ellers jeg har holdt kortene rimelig tæt til kroppen, netop fordi vi befinder os i samme miljø, og jeg ikke gider have folk skal snakke.

så tror jeg ikk sugartroll
....at du har holdt dine kort tæt nok til kroppen.... nogen gange er det sådan at selvom man prøver på at skjule det så går det ikke liiiiige som planlagt ;-)

der sker noget med en nogen gange, og måske er det ved at udvikle sig stille og roigt til mere end bare en lille flirt... tja det ved kun i to..

men ved ikke hvad man siger i den situation...men held og lykke

Vil bare sige... Lagerekspedienten
- at det kun er de implicerede parter i en flirt der kan fornemme hvad der foregår...og så er det bare så livsbekræftende. En frydefuld gysen fylder min krop blot ved tanken..en svag berøring et blik en lille bevægelse - begyndende trutmund som antydning til en kys...blikket fra den anden - åh hvor er det lækkert...:-))

Selfølgelig kan andre se det Anonym
Du kigger med beundring og kigger længere tid på den anden. Det lægger andre mærke til med det samme!

enig...bare et sekund! Anonym
Hvis det skal defineres ud fra selve den fysiske opførsel og ikke kun "intuition", tror jeg bestemt ét blik kan være nok.

Hvis man udefra ser, at én kigger på en anden i forbifarten, hvor det normalt bare vill have været en hurtig "skimming" af et lokale, og blikket hviler 1/2 sekund længere, end det er logisk, så er det opfanget, tror jeg.

Hvis man ser på det fra den lidt mere intuitive side, kan man, når man fx. modtager sådan et blik, mærke at energien ligger lidt højere og humøret altid skifter en anelse hos den der ser, når vedkommende ser på én. Bare en anelse.

Det er mit bud...