Kan din bil blinke?

Kan din bil blinke? mount
Jeg har ikke haft kørekort så længe, under to år. Så der er en ting, jeg ligger mærke til, folk bruger ikke deres blink lys. Så er det jeg tænker. Kører der virkelig så mange biler rundt på de danske veje, hvis blink lys er i stykker? Glemmer folk det? Eller de bare ligeglade? Og sidst men ikke mindst, virker dit blink lys?

Blinker når Attila
der er brug for det. Ind i byen blinker jeg altid hvis jeg skal dreje af.

Blinker ikke ved rundkørsler.

Blinker ikke altid ude på landet, hvor der ikke er nogle i miles omkreds.

Blinker ikke ved vognbaneskift på motorvejen (ved godt loven siger man skal, men synes det er tåbeligt).

Blinklys. Me Jane
Ja du kan stole på at mine blinklys virker, og jeg bruger dem når jeg skal, også selv om det nogle gange virker tåbeligt.

Mine andre lygter virker også som de skal, og på de ca. 50 km. jeg kører hver dag, så møder jeg mere end 50 bilister, der ikke har set deres lygter efter, og derfor kører kun med den ene lygte der virker, og sommetider slet ingen der virker.

Folk er sgu efterhånden ligeglade med andres liv og helbred, og politiet har for lidt mandskab til at kontrollere sådan noget.

Ville egent godt have magt til at standse bilister med dårlige lygter, og give dem 500 kr. i bøde, som jo så naturligvis er mine penge. Jeg ville ret hurtigt blive milionær. Sådan skal det ikke være, og det er sikkert godtnok.

Prøv nu at have en god søndag alligevel.

Me Jane.

Og.. hink
..det er lige præcis folk som dig der er pisse irriterende at have til at køre rundt på de danske veje. Du sætter trafikken i stå ved ikke at blinke i rundkørsler, og på moterveje kan det være desideret livesfarligt ikke at blinke ved vognbaneskift. Det kunne være at du skulle overveje at se lidt længe end din egen næsetip og begynde at blinke når du skal dreje. Det er jo ikke for din egen skyld du blinker, men for andres. Det er måske netop derfor du synes det er ligemeget?

Du har ret Hink Leon..
Og i rundkørsler bør man både bruge højre og venstre blinklys - venstre for tydeligt at fortælle at du IKKE er på vej til at dreje ud og højre i så god tid som det er muligt

Blinkene er de vigtigste signaler du overhovedet kan give i trafikken.

Det er i det mindste .... Den forundrede
...vigtigt at blinka af, når man forlader en rundkørsel!! Ikke når man kører IND i en rundkørsel og passerer hajtænderne.

Men blink af, når du forlader rundkørslen, så dem der holder ved hajtænderne ved, om de kan køre ud i rundkøslen, eller (hvis du ikke blinker af) skal holde tilbage for dig.

Jeg sænker ikke trafikken Attila
tværtimod jeg er iriteret over søndagsbilister (hver dag) og bløde hatte. Jeg kaster min V6´er rundt i rundkørslen inden du overhovedet kan nå at se om jeg blinker.

Så du er oven i købet farlig hink
Det kunne være at du så skulle prøve at tage kørekort igen og se om det ville lykkedes. Du sætter en ellers flydende trafik i stå i rundkørsler, hvis ikke du blinker. Det kan du ikke komme udenom. Den tid der går mens du blinker kan benyttes af de andre til at køre ud i den. At du så kører for stærkt derudover har ikke noget med det at gøre.. hvis du da gør det..

lys med bas jacob.lykke
jeg kan godt lide at lyset i nyere biler automatisk bliver tændt! så er man sikker på man har husket det.

min kammerat har fået anlæg i sin bil, bassen virker kun hvis han tænder for lyset - det er sgu genialt, så har han altid lys på!

mh Jacob

ja desværre jacob.lykke
sådan er det desværre. er nu heller ikke selv helt fejl fri, kan huske engang jeg brokkede mig over en der ikke blinkede hvorefter jeg selv glemte det.. ups.

nu har jeg kørt meget lastbil, og folk er super dårlige til at overhale. mange blinker ikke og trækker ind ALT for tidligt, man skal altså kunne se lastbilen i sit bakspejl inden man trækker ind!

tilgengæld synes jeg vi er blevet gode til at bruge katastrofe blinket når der er kø dannelse på motorvejen. en rigtig god lov synes jeg.

mh Jacob