Kan du anbefale en god restaurent i århus?

Kan du anbefale en god restaurent i århus? Marie Olsen
Jeg trænger til at komme ud og spise med min mand. Er der ikke nogen som kan anbefale en god restaurent i århus eller omegn?

Det grønne hjørne Eva
Det bedste sted at spise i Århus er " Det grønne hjørne" Det ligger på hjørnet af Frederiksgå gade og Mørksgade i Århus C. De har en stor tag selv buffe. Her er alt hvad du kan ønske dig af middelhavs mad, hvis du er til kød er der mange retter at vælge imellem. Er du til salat og grøntsager er der mange retter, til dessert kan du vælge frisk frugt. Det er et meget besøgt sted så bestil bord.
Stemningen er god, og du går mæt og glad fra stedet.
Hilsen Eva

Nemt... Chris
Fortæl mig hvad I bedst kan lide:

Dansk
Fransk
Italiensk
Mexikansk
Kinesisk
Indisk
Thai
....andet

+ hvor meget du vil spendere så skal jeg give dig 2- 3 forslag.

Chris

L'estragon kan anbefales Lise T
L'estragon er helt klart en favorit. Det er ikke helt billigt, men man får valuta for pengene - særligt om søndagen, hvor man kan få en 5-retters menu med 3 glas passende vine for 350 kr.
Og så er der enormt hyggeligt - det helt rigtige sted at tage sin mand/kæreste/date med hen. Restauranten er meget lille, så bestil bord i forvejen.

Århus bedste sted Morten S.
Jeg kan anbefale jer Kif Kif i Mejlgade. Maden er kanon god, prøv deres specialitet "Brik - med krydret lammekød". Prisen for en sådan hovedret er 79 kr. Hvis i vil have vin til maden, så medbringer man den selv, og dermed kan man også spare lidt på den regning.

Sådan... Gorm//
Dauphine
Grappa
Malling & Schmidt
Margueritten

De 4 er absolut anbefalelses-værdige!