Kan du lid at spille skak: Se her.

Kan du lid at spille skak: Se her. claespedersen
En god spille base for dem der kan lige at spille skak er www.gameknot.com, og som anderledes end andre steder jeg har spillet skak på Internettet, da man kan være op til 3 til 21 dage om hver træk man tager. Det har den fordel man behøver ikke at side ved sin computer og spille når modspilleren er til stede, samt man tager et træk når man har tid.

En anden stor fordel er man finde spiller på alle styrke forhold og ikke som i en skak klub, hvor en del kan have vanskeligt ved at klare sig, da alle der spiller skak i klubberne i dag er rimelige gode spiller i www.gameknot.com kan alle finde modspiller der har samme styrke som en selv.

Det koster ikke penge at spille der, hvis man ikke vil betale, men man starter med at kunne spille to spille og efter hånden kan man komme på at kunne spille 12 spil af gange uden det koster penge. Men som betalende spiller kan man spille mellem 30 til 200 spil af gangen alt efter hvilken betalings form man vælger. Samt giver det andre fordele som, at kunne spille på et skak hold imod andre hold, og er du skak spiller er www.gameknot.com helt sikkert et sted. du ville kunne lid at spille skak.

Mvh