Kan du lide Hip Hop

Kan du lide Hip Hop komododragon
jeg kan ikke.

Jeg elsker musik, men hip hop er undtagelsen. Det siger mig intet. Musikalsk er det som at stikke tungen ud af vinduet.

Derudover kan jeg ikke lide den subkultur der er omkring hiphop. Jeg får brækfornemmelse og kvalme over kulturens klientel og dens mentalitet.

Mentaliteten er agressiv og fjendsk og det er beviseligt:
http://jp.dk/indland/article1475510.ece

Du ved TYDELIGVIS ik hva du taler om!!! Anoop
- Så henviser du til noget som er skrevet.. men er det sandt?! Vold og "de forkerte typer" når der bliver spillet hip hop er LØGN!! Har været til utallige koncerter med de såkaldte "USA GANGSTA´S" Som Mobb deep, busta Rhymes, Snoop dogg osv.. har ADLRIG fundet folk agressive eller på anden måde ubehagelige!

-Kan fortælle dig hvorfor, i kulturen kommer folk hinanden ved, folk svinder hinanden til når de freestyle battler mod hinanden, men griner og er stadig venner!

ET EX til dig som er så svæversynet og skrive sådan et indlæg.. Til techno og trance koncerter, hvor mange flere og hårdere stoffer tror du, du finder der, iforhold til en fx Snoop koncert?!
Jeg skal ikke sætte folk i bås, men synes det er et uklogt indlæg. ligegyldigt, præcis som mit svar!

Men, må jo hjælpe de sjæle som har brug for det!

Dét værste ved HipHop er sådan noget som Akon og nik og jay bliver kaldt for hiphop, for det hat det da ALDRIG været i nærheden af af være!

Over & out

Påstået løgn versus erfaring komododragon
Tilsyneladende er det erfaringen at der kommer færre suspekte voldstyper når man afholder sig fra at spille den slags pseudomusik.

Det overrasker mig ikke. En musikkultur der forherliger vold, kriminalitet og kvindeundertrykkelse tiltrækker næppe gode og fredelige mennesker.

Til gengæld synes vise typer at sværme om det, som fluer om en bæ.

Elsker hiphop! stepperen
Der er altid fjolser ligemeget hvilken kultur man snakker om, jeg er selv meget inde i hiphop og elsker kulturen! Jeg er idag blevet truet med tæsk af et stort brød, men jeg har også mødt super flinke folk og snakket med en masse nye folk, det sure med det søde.

Musikalsk har du tydeligvis ikke sat dig meget ind i det, jeg synes nogle af de største poeter er rappere, man skal bare finde dem og slukke for MTV, det er knap nok hiphop længere!

Jeg elsker netop at kulturen er "sub" - egne regler og helte/skurke, og som det aller bedste betyder status udenfor kulturen intet, ligemeget hvor mange penge du har eller hvem du kender kan du ikke skyde genvej, man blir bedømt og får status efter hvem man er og hvad man kan, det er fedt!

!!! Laura...
Det er fandeme løgn! Jeg tror ikke, det er muligt at blive mere fredelig end mig og mine venner, og vi hører hip hop. Vi er gode mennesker, har gode uddannelser, osv. Så der er godt nok noget, du har misforstået! Man kan jo også høre rock og være voldelig. Det afhænger ligesom af selve personen og ikke musikken, de hører..

ja oldschool oldschool
ja men kun oldschool hip hop...det som kim schumacher spillede, det lort de laver idag er kun pga. pengene