Kan du tackle din eks i Julen?

Kan du tackle din eks i Julen? simon-says
Julen kan være en hård omgang efter en skilsmisse. Selv om du kan have det svært med din eks, er der vel råd for at Julen bliver god for alle?

Sådan tackler du jul med eks’en:
- Tag selv ansvaret for at få en god jul
- Accepter, at din eks har andre behov for at holde jul
- Fokuser på julens positive sider, for eks. Hyggen, sneen og gløgg
- Fokuser på det gode i din eks. Der er en grund til, at du faldt for ham/hende. Find de positive sider og respekter din eks som det menneske han/hun er.
- Fokuser på, hvad du bringer ind i forholdet. Hvor meget er du selv på krigsstien? Hvor kærlig er du?

Juleknas hilsen fra *FedeBritt*

X betyder ude. Jeg en X´er
Der er vel ikke noget at tackle med en x han /hun er vel uden for samværets rækkevidde.

Jeg elskede engang julen. anonym,
Men det har desværre ændret sig. Jeg mistede min far i julen og min mor har jeg heller ikke længere. Jeg er gravid og min kæreste er lige skredet. Så der er mange ting der er sårbare for mig i denne tid. Men mit barn på 7 år, gør jeg hvad jeg kan for at komme i julestemning. Men synes bare at jeg kan blive sentimantal.... Råd for det??

Ja da... miss-mee
...vi skal holde jul sammen:-)

Så jeg regner da ikke med at vi flår hinanden eller noget:-)

...mee:-)

De allerbedste julønsker for dig miss-mee
Det lyder godt nok hårdt og uretfærdigt, det du går igennem lige nu. Jeg håber, at du trods alt finder lidt juleglæde med dit barn og kommer igennem denne svær tid.

Hvis der på nogen måde er noget jeg kan gøre for dig, så står min mailadr. i min profil..."der er altid åbent"

Juleknus fra ...mee:-)

"pyt" udenbørn
Jørgen Ryg havde en gang en sang, hvor han sagde "PYT!" ´til alt det han ikke kunne ændre på, den har jeg selv brugt tit. Min erfaring siger mig, at det er det hårde, bizarre og forfærdelige man bagefter husker - for de små lyspunkter! Prøv at gøre en lille sjov ting med dit barn, så vil det være dén lille sjove ting du/I siden husker netop denne svære jul for! Hvad med at tage ud til en skøjtebane og lege Bambi et par timer? Eller byg en "sne" hule af tæpper midt i stuen! så vil det være den tur/leg I bedst husker denne jul for!
Og glæd dig over at du trods alt har dit barn hos dig, jeg har holdt jul uden mine børn i 5, nu 6 år...på grund af faderens dominante familie...

god jul til dig og jer!