Kan ekskonen få sin vilje?!

Kan ekskonen få sin vilje?! ulykkelig bonusmor
Hej.

Min kæreste har en datter på 5 år og han og hans eks har delt forældremyndighed over hende, datteren har adresse ved min kæreste og jeg, da det er her hun har boet hele hendes liv og også går i børnehave, eksen bor i en anden by, dog kun 10 km væk. Nå, men for at komme til sagen:

Da de sidste gang var i retten for at få styr på afleverings og afhentningsdagene, blev det besluttet at det skulle være onsdag kl 18, begrundelsen var at min kæreste arbejder 12 timer (o5-17) hver dag fra onsdag til onsdag den ene uge og fri den næste, hvilket gør at han har fri den uge han har hans datter.

Hans eks kom så her den anden dag og sagde hun ville have lavet det om til fredag, hendes begrundelse var at det ikke fungerede med datteren inde ved hende og hendes kæreste, det skal så siges at vi ikke har nogle problemer med hende når hun er ved os. Min kæreste sagde selvfølgelig nej til foreslaget, da det så vil være meget begrænset hvor meget han sere hans datter de 3 dage, og der ikke er nogle til hverken at hente eller bringe hende i børnehave (da jeg heller ikke har mulighed for det pga mine arbejdstider) min kæreste kan ikke få lavet hans arbejdstider om (han har arbejdet sådan samme sted i over 10 år) Hun vil nu i retten med det, hvilket vi får brev om inden længe.. Men kan det virkelig passe hun kan få det lavet om, når problemet kun er inde ved dem? [:|] Vil høre om der er andre der har prøvet noget ligende?

På forhånd tak..

NEJ ! ayla1978
Der skal RIGTIG RIGTIG meget til for at amtet ændrer på fastsat samvær - så i kan tage det helt roligt !

Amtet vil vudere at jeres datter vil lide tab ved at "midste" tid sammen med faderen, og det gør de ikke - hvad er grunden til at "det ikke fungerer med datteren" hjemme hos moderen ?

Vil ændringer af om det er onsdag eller fredag, hun skal hentes ændrer på om datteren trives hos moderen og hendes mand ?

Hun skal virklig have TUNGT overvejende problemer for at de ændrer på noget - tro mig !

I kontakter naturligvis en advokat i morgen og fremlægger sagen for ham.


Ayla

Måske Anonym
Eksen kan ikke bare komme og lave det om. Da i indgik aftalen i statsamtet var den bindende og der skal væsentlige forandringer til før man laver det om igen i statsamtet. Så umiddelbart har i en god sag.

Jeg vil mene at det er latteligt at gå i retten fordi hendes kæreste ikke kan sammen med datteren. Hvad er vigtigst hendes datter eller hendes kæreste.

Så hun kan da godt tage i retten, men jeg vil mene at hendes sag er spinkel.

Egentlig ikke den store grund.. ulykkelig bonusmor
Jamen eksens nye mand (hun kun har kendt i 7 måneder) står åbenbart for at hente og aflevere datteren og han siger at hun er umulig torsdag morgen og pylret hele fredagen. Vi har kontaktet advokaten og hun siger at det godt kan være det bliver lavet om, da der er flere undersøgelser der viser at børn har bedst af at blive afleveret/hentet op til en weekend, men det vil jo så betyde at en 5-årige selv skal stå for at komme i børnehave om morgenen og hjem igen om eftermiddagen, ellers skal min kæreste finde andet arbejde og det kan betyde at huset skal sælges, at vi måske bliver nød til at flytte osv. bare fordi det ikke fungere derinde.. Jeg nægter også at tro på at muligheden er der for at det bliver flyttet, men chancen er der stadig og det er ikke rart at gå og tænke på.. [:*(]

Nu skal vi lige huske Afbrændt Far
-at alle sager har mindst to sider[:)]
Men i mine øjne ser eksens argumenter lidt tynde ud. Så mon ikke det bliver afvist, stadig kun vurderet udfra, hvad du oplyser ?

Selvfølgelig ulykkelig bonusmor
er der to sider, men det eneste argument hun kommer med er at det ikke fungere og det er en skam, for samarbejdet med eks konen har faktisk været rigtig godt og uden problemer indtil nu. Jeg holder på at det kommer an på hvordan barnet har det og hvis de har problemer derinde må de løse dem, eller forklare lidt mere konkret hvad der er glat, så vi måske også kan hjælpe, men det at vende op og ned på barnets hverdag og gøre hun skal undvære sin far i næsten 3 dage, syntes jeg ikke kan være et forslag til hvordan problemet bliver løst, da vi som sagt tidligere ikke har problemer med hende når hun er her..

Amterne er nedlagt!!! .....
...

saglig eller ej anonym
kan jeg godt følge mor.
Hun har fået tildelt tid, efter det der passer ind i jeres kram - og bliver derefter barnepige for jeres tidsskema!
Hvad ville i gøre hvis i fik pigen på "fuld tid"??

... ulykkelig bonusmor
Hun er selv gået med til det og skrevet under på det, mener derfor bare at man ikke kan lave det om, det er blevet aftalt på den måde som det nu er, fordi begge parter syntes det var det bedste for barnet og jeg vil også stærkt holde på at et barn skal se sin mor og far lige meget, det er jo ikke fordi det volder hende problemer som sådan, hun har ikke de begrænsede muligheder for at få hende bragt og hentet i/fra børnehave, så hvorfor gøre det besværligt for os?

tjaee anonym
her i familien har vi en enlig mor - farmand afskrev uden nogen bad ham om det, forældreretten til sit barn. nu vil han så have del i forældremyndigheden igen.
Dette finder STV meget rimeligt, da de mener - og ham selv- at denne underskrift var fordi han var under pres! Så mor her, kan jo have følt det samme! Og jeg mener stadig ikke at jeres arbejde er grund nok til at andre skal indordne sig efter jeres forhold.
Og egentligt har du heller ikke svaret hvad I ville gøre hvis hun overlod jer barnet helt og holdent!

...... ulykkelig bonusmor
Det er ikke det at skulle indordne sig efter vores arbejde der irritere os, det er mere det at når der er lidt problemer derinde skal det helt store sættes i værk, vi havde også problemer med hende for ca. et halvt år siden, hvor hun var helt umulig, men istedet for at gå i panik og sætte det helt store igang og gætte os frem til at det sikkert havde noget at gøre med afleveringsdagen at gøre, helt ærlig nu har vi med en 5årige at gøre, der kan være utrolig mange grunde til de nogle gange er lidt besværlige, nå men vi afventede tiden og tog det stille og roligt, det gik i sig selv. Det er mere det at hun kan mene det er bedst for deres barn at barnet skal undvære hendes far i 3 dage, bare fordi det har lidt problemer derinde..