Kan en alm fyr ikke få en pæn kæreste som man tænder på?

Kan en alm fyr ikke få en pæn kæreste som man tænder på? Ensomfyr22
Hej

Kan en alm fyr ikke få en pæn pige idag, eller er det kun på tv?. Er single på 5år snart og har aldrig sådan rigtig haft nogle forhold. Har aldrig været så god til alt det der. Plus det er svært når man er realitisk som mig og kan se i spejlet man ligner lort og har mange fejl som man ikke kan rette og / eller ikke ved hvad man lige skal gøre. :(

Mvh Ensomfyr22

Skal hun være pæn? Den anonyme
Skal hun være pæn, hvis du som su selv skriver, "ligner lort"? Så er det vist lidt for meget at forlange at få en rigtig pæn pige. En helt alm. pige. Og desuden kan du jo godt tænde på hende , selvom hun ikke er gudeskøn. :)

Hov hov hov mester!! Mand36
Du er HELT galt afmarcheret! Og lad mig lige slå fast at jeg ikke er en don juan, men jeg har gået fra en genert grå mus til hvad jeg nu er idag som er en del bedre end mine år op til 24 år.

Piger går ikke efter looks - jeg vil ikke fortælle historien her, men jeg LOVER dig at hvis personligheden er i orden så kan du score hvem som helst. Det har jeg set eksempler på. Jeg har selv scoret de smukkeste piger - og det var uanset at der var flotte fyre til stede og at jeg bestemt ikke er Brad Pitt.

MEN du bliver altså nødt til at arbejde med dig selv, for du har et kæmpe problem med din selvtillid, og DET jager pigerne laaangt væk.

HUSK at hvis du fortætter med at gøre hvad du gjorde i går - så vil din fremtid være lig med din fortid. Det lyder ikke rart vel?

Så det er tid til FORANDRING NU!

Der hvor du skal starte er at ændre dine overbevisninger. Lige nu har du en overbevisning at du har mange fejl og at du "Ikke duer til det dér". Jeg lover dig at hvis det er det du fokuserer på - så er det netop det du opnår. ALLE og jeg mener ALLE, har en side der er unik og som der kan findes noget positivt ved. Du skal finde din og fokusere på det HELE TIDEN.

Du skal erkende først at du vil opnå mere med dit liv. Før du HANDLER efter det - hjælper det dig ikke. Husk at et mål er en drøm med en deadline. Drøm vildt og sæt datoer på dine drømme.

Så må jeg sige at der er nogle helt basale ting der vil hjælpe dig med at blive en ny mand:

1) Gå til sport, fitness eller lign. Det giver mere selvtillid, bedre velvære, bedre holdning, alt ialt bliver du en bedre fangst. Og det er ikke nok med at jogge i 10 minutter om ugen. Sport gør ONDT i starten og SKAL gøre ondt - men efter 3 måneder bliver det narko, man kan ikke leve uden.
Sæt mål: Løb 3 gange om ugen á 4-5 km til en start - øg til 8 km. efter du har løbet 10-15 ture. Løft noget jern 2-3 gange per uge (modsat løbeturen). Så ender du med 6 dages fysisk udfoldelse per uge = perfekt grundlag til at komme markant videre. 1 dags hviledag.
VIGTIGT: Få dig en træningspartner som kan holde dig på sporet - og omvendt. Du skal opbygge disciplin og det hænger normalt sammen med selvtillid hvor du vist er lidt svag lige nu.

2) Få noget odentligt tøj. Og få et bijob hvis du ikke har råd til det rigtige tøj. Jeg tager ikke pis på dig - det er bare vigtigt. Og punkt 1 vil sørge for at tøjet sidder bedre på dig. Lækkert tøj giver også selvtillid, og det er vi ved at bygge op her. Få en shopping-hjælper og helst en pige eller en bøsse. Sidstnævnte er virkelig noget der rykker.

3) Få en ordentlig frisør og gå der ofte. Mange af de gode frisører giver gratis justering af nakkehårene efter 2-3 uger, så sidder det hele altid ordentligt. Og jeg mener ALtid.

"...realistisk som dig" - jeg får lyst til at sparke dig i kuglerne - for du er ikke realistisk, nej du er ved at lukke butikken inden du reelt er åben (22 år!). Kom lige ind i kampen!

Husk at piger er et "numbers game" - du skal:
1) Tage steder hen hvor der er masser af piger. Vælg en sport, eller en interesse hvor du møder eksemplarer af rasen. Du skal møde 200 piger for at finde 2-20 emner.
2) Giv pigerne en mulighed for at møde dig. Og jeg gider ikke høre noget brok med at de ikke gider tale med dig eller glor på dig som om du er åndsvag. Du skal have talt med 500 fremmede piger før du har en vis ro omkring det at møde en ny pige. Så du kan lige så godt bare komme igang og øve dig på de første 100 stk. Og sig til dig selv at du KUN øver dig i at tale med dem - du skal IKKE score. Så bliver du tryg ved dem hen ad vejen - og når du er tryg så kan du tage 100 stk mere hvor du forsøger at komme ind på livet af dem. Og fra nummer 501 må du begynde at jage telefonnumre.

SÆT IGANG!

nemlig Nina Nielsen
fyre der ikke har selvtillid er et turn off. Min gamle kæreste var bestemt ikke pæn men jeg var dødforelsket i ham. Han havde så meget personlighed så det kunne bestemt være ligemeget med udseendet

hmm Ensomfyr22
Ja det lyder jo meget fornuftigt det hele må jeg sige. Det var også noget af en tekst. Men har også overvejet at komme igang med at træne. Men det er svært når man sidder fast som jeg. Har være mig selv de sidste 5år og det gælder også venner. Har aldrig rigtig haft nogen. Det er jo bare svært at gøre alt det når jeg kan se hvordan jeg ser ud og kan ikke lyve for mig selv og tro at nogen kunne være interesseret i mig.

fingeren ud boline
hej du!
fingeren ud!
hvad med at tage på højskole? - hvor man er grim ligesom alle andre? hvor man griner? tager fælles mudderbade, hvor folkedans (=holde i hånde med en masse søde af det modsatte køn) er obligatorisk? hvor man kan møde nogle nye mennesker og hvor ens opfattelse af sig selv kan ændres!!
små skridt i den rigtige retning - det lover jeg dig,
tag fx på en gymnastikhøjskole, hvor der er alt for mange piger i forhold til drenge, og hvor pigern synes du er 'åh så sød' fordi du har kastet dig over noget du aldrig har prøvet før= koppen bliver trænet og en masse kontakt med det modsatte køn...

Nu stopper du! Mand36
Jeg har trænet i 8 måneder i det samme center. Efter 3 måneder drak jeg den første sodavand med en anden gut som altid trænede samme tid som mig.

Vi blev venner/bekendte og trænede sammen 2 ud af 3 gange per uge indtil sidste måned hvor han flyttede til Sverige.

Sjovt nok meldte der sig en pige på banen da hun så jeg pludselig manglede min trænings-partner. Jeg har ikke planer om at skulle noget med hende - men det er mere princippet i det.

Venner er noget du får fordi du har et fælleskab med dem, - se at få fundet noget at have fælleskab med andre mennesker omkring og så skal du bare se!

Ja (længden af mit tidl. indslag) - du ramte lige en af mine hjertesager - folks manglende motivation, optimisme på livet o.s.v. Jeg mener at alle mennesker har et fantastisk liv der venter på dem. Jeg HADER når liv blir spildt med modløshed.

SÆT IGANG!

Træning er godt astrid_nielsen
Jeg vil give de andre ret i at træning er rigtig godt. Jeg gik selv fra min kæreste for 4 måneder siden, og kunne mærke at eg absolut trængte til at komme ud. Jeg begyndte derfor at træne i fitness, og selvom jeg ikke er begyndt at snakke med vildt mange, så hilser jeg nu på folk, og jeg kan mærke at min selvtillid er blevet markant bedre. Og jeg får mere enegi. Det handler om at tage sig selv i nakken.. Jeg meldte mig desuden som hjælper til Roskilde festival gennem mit universitet, og det er det bedste jeg har gjort længe. Jeg kom til at snakke med så mange mennesker. Og når man er afsted alene uden at kende nogen, så erman nødt til at tage initiativ og snakke de første par dage, men derefter går det fremad. Så tag chancen, begynd på et el andet. Og når du først har mødt nye mennesker, så møder du gennem dem andre mennesker. Og hvis du kommer ud og viser at du har viljen, så kommer det hele langsomt. Og mht de råd om frisure og tøj, så lyder de rigtig gode. Nu ved jeg ikke hvad du laver, om du læser el arbejder, men mon ikke der er nogen, som hvis du tager chancen og snakker med dem, som vil hjælpe dig med tøj osv?? Og måske kan du lige så langsomt begynde at lave noget med dem i fritiden.
Derudover synes jeg du skal tænke over hvad det er du kigger efter ved en pige, måske stiller du meget store krav??
Held og lykke med det! Og der skal nok være nogen der vil have dig.

Lige i øjet - skide godt indlæg :) Van Bommel
Hold da kæft et godt indlæg.
Hatten af for dig, fordi du gider tage dig tid til at hjælpe en fyr med lavt selvværd !

Gør det som du tror på Belinda
og som også gavner andre. Det giver dig selvtillid og initiativ overfor piger, så de ikke opfatter dig som kedelig.

Skal vi mødes i kirken på lørdag? amarti
- skal vi sige kl. 14.00?? Ha ha... :)

Okay... måske lige overilet nok dér, men en mand som dig, ja du lyder sgu fristende... ;) HOLD DA FAST, hvor et KANON indlæg du kom med der... Jeg må simpelthen underligge mig dine ord! Fantastisk!! Gik rent ind - sad LIGE I SKABET!!!

Du STRÅLER jo af selvtillid og alt den velvære du har fået ud af dine egne erfaringer med træning/tøj/personlig stil... Og det er så FEDT at høre.

- ikke for at tage "glansen" af din fortælling, men for at gøre en lag historie kort, så har jeg været igennem nogenlunde det samme - OG har også fået stort set det samme resultat - det er det BEDSTE jeg nogensinde har gjort for mig selv...

ALLE kan gøre det! Elsk dig selv højt nok til at vide at NU har du fået nok - NU vender vi skuden - fra i dag af vil jeg være lige så lækker som alle de mennesker jeg normalt går rundt og misunder...

Nu løber orderne vist fra mig...;)

Respekt
Klokko

Skal vi tage en brunch i først? ;-) Mand36
Til trådstarter:
Se bare, der er utrolig mange måder at skabe interesse på, - og ord er åbenbart én af dem, hvis man ellers har noget på hjerte! :-) Fat mod!

Til Klokkeblomst:
Nu så jeg lige hurtigt dit billede - og (desværre) lidt modsat pointen her i indlægget, (at der er mange måder at tiltrække det modsatte køn på andet end looks) - så ser du faktisk rigtig godt ud. Hvordan tror du en hvid kjole vil klæde dig??? (*GGGG*)

Selvfølgelig vil en hvid kjole klæde mig.. :) amarti
- og ja tak. Jeg er vild med brunch... Du nævner bare tid og sted! ;)

Spørgsmålet er, om ikke du synes det er rimeligt at jeg også ser et billede af dig først??... He he

Min mail står inde på min profil... :)

- vil da gerne lige vide hvem det er jeg skal giftes med på lørdag... ;)

Knus
Klokke

Nej... Anonym
piger går lige så meget op i udseendet som mænd gør.

Vil du da selv have en kæreste der er grimmere end dig selv? Hvorfor så forvente at andre vil?

Hvad med at prøve at være lidt åben overfor folk. Med din holdning lugter det langt væk af, at du kun er til overflade. Det virker skam også for nogle, men de har som regel også udseendet med sig.

typisk Margit25
Alle mænd, uanset hvordan de selv ser ud / er klædt tror de kan få Michelle Pfeiffer.

Så store forventninger stiller kvinder ikke - det er nemlig rigtig, hvad der bliver skrevet i et af svarene til dig - kvinder vil have en god og ordentlig man, og han behøver ikke være smuk bare han er reeel, har humor, viser sin kærlighed er opmærksom og ikke er pralende..........

Du kunne jo også prøve at finde en ganske almindelig sød pige som har gode kvaliteter som at være klog, interessant, varm og kærlig og som er parat til at elske dig for den du er....... men dine forventninger er selvfølgelig Michelle Pfeiffer........ mindre kan jo ikke gøre det.

Mand36 har nogle gode pointer.. Dater35
men det er bestemt ikke nogen betingelse af dyrke sport for at finde piger.. Jeg har aldrig dyrket sport i de perioder hvor jeg har haft en kæreste ;) men det er rigtigt at hvis du er nogenlunde selvsikker, slank og velklædt så har du bedre chancer. Men uden tvivl - dyrk sport to gange om ugen, hvor fitness er noget af det bedste fordi det er 'make-up' til mænd, men ellers dyrk noget andet - bare ikke curling ;)

Det er dog mest tøjet som giver positiv opmærksomhed hvis du er i byen og det behøver ikke være dyrt. Det er mere at det ser pænest ud når det er nyt og så skal du være kritisk. Hvis det ikke ser godt ud på dig, så skal du ikke have det punktum!

Jeg gav 500 kr. for et sæt på januarudsalg, bare cowboybukser og en lidt frisk skjorte og vupti så kom pigerne af sig selv hen og snakkede den aften - desværre de forkerte piger, men hellere nogen end ingen.

Forleden spenderede jeg så en del mere og gik på date med to piger, vi skulle have været en ekstra fyr, men jeg kunne godt leve med at begge pigerne synes jeg var topdollar, men kunne altså kun få mig selv til at kysse med den ene, mens den anden teenageagtigt gik tidligt hjem i vrede..

Personligheden er det sværeste at arbejde med.. gå på chatten og øv dig i at snakke med pigerne. DA jeg startede med at chatte i 98 kunne jeg ikke sige et pænt ord til pigerne fordi jeg var frustreret og bitter. Senere er det blevet til tusind samtaler og 30 dates og en del kærester.

I forhold til din egen værdi på markedet så må du også være realistisk. Hvis du ser almindelig ud, jamen så kan du sagtens få dig en superlækker kæreste, hvis du vil lade udseendet diktere dit valg af kæreste, men så må du oppe dig. Men to af de kærester som jeg har haft har været - hmm - upæne - men hende med overvægt og appelsinhud er nu stadig hende jeg tænker tilbage på som den sødeste jeg har haft. Og buttede piger kan faktisk være ret lækre at røre ved.

Vi er flere som har stået i din situation og er kommet ud af den - du kan også :) Men jeg er ikke den store scorekarl alligevel, der er bare sket noget fordi jeg gjorde noget aktivt for at ændre på situationen.

Ps: Husk det gælder om at vise pigerne positiv opmærksomhed. Ros dem behersket for de ting de gør rigtigt f.eks. noget de har gjort eller sagt eller bare at de har flotte ørerrine og se noget godt i deres svage sider og du har en rigtig god udgangsposition.

Og når det endelig kommer til sex- hvis du er jomfru: Don't worry - kroppen kan nærmest selv finde ud af sex uden din hjernes medvirken.. Bare tag det roligt og smid kortene på bordet og sig du er lidt ny i faget og vend det til noget positivt at hun så kan lære dig op til at få det lissom I begge to bedst kan lide det.

Okay Ensomfyr22
Jeg arbejder som Industri Slagter, har jeg gjort siden jeg var 17år på fuldtid. Duer ikke til det skole halløj desværre.

Jo mangler lidt på mange områder kan jeg godt se. Har skam haft lidt kærester for mange år siden. Men de var altid utro, plus jeg altid fik at vide jeg var for sød så.

Det er bare svært at gå igang med at møde mennesker. Dem på mit arbejde er i 30+ har familie og børn. Dem kan jeg ikke rigtig socialicere med.

Hvad er dit problem? huthuthut
Forventer du at piger skal være ligeglade med dit udseende, mens du stiller krav til deres...?
Mange pæne, eller søde piger kan faktisk godt lide fyre, der IKKE kan lide dem for udseendet, men ville have taget dem, selvom de så almindelige eller måske kun super søde...

Ej altså! Kan da blive helt irriteret...

Jo... aha haha
Det kan du da... Jeg er en vældig sød og pæn pige på alle måder, men jeg har aldrig selv gået efter udseendet ved drenge, og derfor har mine kærester sjældent været de mest hotte, populære, maskuline osv., men er falder ned af stolen over at jeg valgte dem istedet for "ham-den-total-lækre-single-nabo-der-lagde-an-på-mig"...
Jeg valgte dem fordi de så hvem jeg var indeni og fordi deres personlighed forvandlede dem total og de blev utroigt smukke i mine øjne.
Hvis du vælger at se helt ind i personligheden når du ser efter piger, så skal det nok gå...

mvh hende med hendes første ekstremt lækre kæreste...

undskyld aha haha
Opdagede lige nogle stavefejl.. Bær over med mig :)

skrev pæn Ensomfyr22
Nu har jeg brugt orden pæn. Jeg snakker om som fotomodel eller noget nær det. Men så bare lade og tage "alm" istedet det andet ord.

hehe Ensomfyr22
Kan heller ikke selv stave særlig godt så..

Nej ensomfyr22
Det gør jeg nu ikke. Alså ligger meget vægt på personlighed og sådan. Fordi ved også af erfaring at pæne pige ikke snakker eller skriver / skriver tilbage.

Men har generelt svært at komme i kontakt med folk.

Jeg sender dig en mail Mand36
Hej Klokke,
Super - jeg køber en tux og lejer en limo. ;-)

(Skal lige tjekke om vi kan nå det til lørdag - jeg vender tilbage i morgen uden for det her forum.)

Knus herfra

PS: Har du været i IT-branchen?

IT-branchen? Nope... Never ever! amarti
... Men har tilgengæld prøvet så meget andet.

Hvad får dig til at tro det?

Glæder mig til din mail... :)

Tanker
Klokke

Gang i den? Mand36
Hmmm, jeg tænkte måske jeg havde set dig i jobsammenhæng engang. Jeg har selv været i IT tidligere.

Glæder mig til at høre hvad du ellers har gang i?!
:-)

Træning er spild af tid Holger
Man skal bruge sine muskler, men på noget produktivt som at grave, banke pæle i, rykke ukrudt op, feje, skovle, save o.s.v.

Nu har jeg... Fjolset
ikke læst alle indlæggene, men hvorfor vil du have en smuk pige, når hun skal finde sig i, at du ikke er det? Hvad tror du en "grim" pige kan få? Tror du fyrene render om hende hele tiden? Nu er jeg ikke ligefrem grim, men jeg lígner heller ikke en fotomodel, og der findes ingen mere overfladiske her i verden, end fyre. Det er lettere for en mindre pæn fyr, at finde en flot kæreste, end omvendt. Det har jo egentlig ikke noget at gøre med hvem der er grim, og hvem der er pæn, du er jo ligeså overfladisk selv, hvis du ikke vil have en grim pige! Måske skulle du se lidt mere efter pigens personlighed, end hendes udseende? "Grimme" piger kan såmænd være ganske søde!

Snøøft! Karl Kuk
Du får det til at lyde som om det er synd for dig, at du ikke kan finde en pæn pige. Tænk på alle dem du selv fravælger? Du ved godt selv du er god nok, det er der også mange piger der er!