Kan I lide det?

Kan I lide det? sanessa
Kan I lide heavy-metal/ heavy-rock?

Hvorfor? (Hvad er det fedeste I kan komme i tanker om ved det?)

Hvorfor ikke? (Hvad er det ved det I ikke kan lide?)

nej tak operettefan
organiseret støj nej tak.

Jeg kan godt li' .... anonym
...ost

Bandet sanessa
The singing cheese for peace :o)

ost? anonym
gamle ole?

Fjollehoveder altså.. sanessa
Nu vil jeg blande de fire numre jeg har med Cradle of Filth med Dead Soul Tribe og Opeth, og så vil jeg begive mig ud i natten på et væld af farvede skyer...for det er blandt andet hvad heavy-metal-genren har med til mig!

Jeg havde håbet på lidt andet end end ost! Operettefan havde dog et synspunkt slevom vi slet ikke er enige, så var det dog et ærligt svar.

Godnat med jer syngende oste *);o)

JAAAAAAAAAAA Ce moi
HØRT !!!!!!!!!

Må jeg forslå melcor
at du prøver at lytte til noget af det?

At du ikke kan lide metal, er fint nok, det er der mange der ikke kan, men når du kalder det organiseret støj, lydder det som om, at egentlig ikke har lyttet til det, med bare hægtet dig fast til andres mening om det.

Hvis du nu er en af de her vidunderlige åbne personer, så vil jeg foreslå at du sætter dig ned, og hører et nummer igennem fra start til slut. Lyt på hvordan det bliver spillet, og hvordan der bliver sunget. Du skal nok ikke starte med et band som Cradle Of Filth, eller Bludgeon, men måske noget fra Metallica, eller Iron Maiden's 'Affraid To Shoot Strangers' (vildt lækkert guitarspil)

Det kunne jo være, at du ville skifte mening fra 'organiseret støj', til 'ikke-godt musik', men så længe det er væk fra 'organiseret støj' så er mit mål nået :)

Må æ bé om mine himmelblå Jydekvabben
Æ tyns nu bedst om Kandis