Kan ik finde ud af hvad der er rigtigt og forkert

Kan ik finde ud af hvad der er rigtigt og forkert anonym
Jeg har igennem 8 år været sammen med min forlovede. Blev forlovet efter 6 mdr og vi var henholdsvis 18 og 21 år gamle og var lige flyttet i lejlighed sammen. Jeg har stået for alt derhjemme fra starten,da han var i lære langt fra bopælen og efterfølgende inde ved mili i 10 mdr. Efterfølgende har han været hjemme hver dag,men har stadig ik gjort noget derhjemme. Jeg har kæmpet meget med min selvtillid i alle de år,fordi jeg mistede mit arbejde og begyndte at tage på. Lige siden vi flyttede sammen har det været svært for mig at finde et "ordentligt job",har ik kunne holde på noget arbejde. Jeg har haft det dårligt psykisk og har tænkt ved mig selv at, nu skulle jeg da tage mig sammen! Jeg har tænkt på at tilfredsstille kæresten fordi jeg godt kan lide at gøre min kæreste/familie/venner glade! Det hele ender,som idag,med at vi har gård,2 hunde,4 katte osv og jeg kan bare stadig ik overskue en skid!! Jeg er blevet sygemeldt igen,fra nyt arbejde,og er blevet afskediget igen...Fedt nok....;o( Jeg render til læge konstant,hvilket overhovedet ik behager mig,men har fået af vide at jeg er stresset og har en depression....Ved ik hvad jeg skal gøre når jeg får det af vide,for jeg ved der er noget om snakken.... Jeg ved bare at jeg ikke har det godt når jeg går hjemme for jeg drikker flere og flere øl,fordi jeg har det skidt og fordi jeg keder mig. Heldigvis skal jeg snart starte på noget motionshalløj,hvor jeg har mulighed for at snakke med en psykolog 3 gange i ugen,og jeg har mødepligt mandag,onsdag,fredag....
Håber på at det blir godt...
ER bare så forvirret! Jeg prøver hele tiden på rydde op i ting der irritere mig istedet for at få styr på mig selv! Så vil jeg sælge gården,så skal alle dyrene væk,så skal kæresten væk.....Ja til sidst er der ik noget tilbage......
Jeg savner virkelig nogen at snakke med,som kan sætte sig ind i min situation.....Er slet ik så glad for livet som jeg var førhen.Det er bare for meget det hele!!

Kan ikke finde ud af det............det er rigtig træls. Anonym
Kære annonym Du har lidt af en svær tid lige nu, men der er håb forude. du vil gå til en psykriatiker. så kommer i til at snakke om en masse ting.Det er godt at få løst op i noget som er indeklemt.Der er meget der tyder på at du har en type forkastelse, det giver nemlig altid et dårligt selvbillede.Men hør her.det at bilde sig selv ind at de dumme tanker er rigtige er at tro på en løgn,det passer ikke. jo mere negativt du fortæller dig selv jo dårligere er det.Ord har magt, de kan skabe det der bliver nævnt. Jeg talte med en kvinde en dag om lign. problemer. I mine øjne var hun noget af det smukkeste jeg længe havde set, men hun havde et så dårligt selvbillede.Jeg fortalte hende at det var en løgn hun troede på. Ved du hvad, det at sige nej til disse tanker, da er du godt på vej til at få det bedre. Ved du hvad, du er underfuldt skabt. du er værdifuld. der er en højere mening med at du er den.du er skabt til at være.
Bed Gud om at komme ind i dit liv, da finder du meningen med livet.se www.evangelist.dk Håber alt godt for dig ven. Kærlig hilsen hønemor.

Håber dal
du får en god psykolog, så skal du nok få gang i livet igen. Og når du motionerer får du det bedre og bedre.
Håber alt godt for dig. [s]