kan ikke blive gravid

kan ikke blive gravid ***
jeg har nu prøvet på at blive gravid i over et år og mig og min kæreste har nu fundet ud af at det er fordi at hans sæd kvalitet er meget dårlig ( de er sløve) og nu bliver vi så sendt videre i systemet og skal nu på odense sygehus om nogle måneder hvor de kan hjælpe os... men er der nogen der kan fortælle mig hvad det er de vil gøre i odense?

Find selv ud af det. anonym.
Du burde selv finde ud af det.

Dumt svar Anonym
Det var dog et utroligt dumt svar - lad være med at skrive, hvis du ikke har noget at sige.
Jeg tror, I skal tage det helt roligt. Lægerne kan gøre rigtig meget på det område - så længe, der rent faktisk er æg og sædceller (selv om de er sløve) at arbejde med, kan meget lade sig gøre. Jeg ved ikke, hvilket svar, I vil få - jeg kender bare til flere tilfælde, hvor det er lykkedes på trods af dårlig sædkvalitet. Rigtig meget held og lykke.

måsk... britta_
Jeg tror, at de vil ta' et af dine æg ud, og så vil de rense hans sæd og ta' de allerbedste sædceller fra... Dem vil de så befrugte ægget med, og sætte ægget op igen!!!
altså en reagensglas befrugtning...

:o)

Gå ind på siden RikkeA
www.b-a-b-y.dk og gå ind i Debatforum og derefter ind i Barnløse i behandling, der er der rigtig rigtig mange i samme situation som dig. Jeg ved du får god opbakning derinde.
Knus Rikke

Først birgit1980
vil du bliver undersøgt for at være sikker på at der ikke er noget galt med dig, hvis du ikke allerede er blevet det. du vil højest sansynlig skulle tage en hormonkur, inden du bliver insemeneret med din mands sæd, så længe der er gang i dem og der er en chance for at det vil lykkes så tager de ikke æg ud til reagensglas metoden... Sådan har jeg oplevet det men derfor er det ikke sikkert de gør sådan i odense

LFUB anonym
Du kan også bruge hjemmesiden www.lfub.dk Landsforeningen af ufrivilligt barnløse, der vil du finde rigtigt mange i samme situation, som du selv.
Held og lykke med det.
Mvh en tidligere ufrivilligt barnløs

I stjernen Sæd-mand
Holdop hvor er det utrologt hvor dumme folk kan være.

*** som brevskriveren kalder sig kunne gøre samfundet en tjeneste ved ikke at undlade at få børn...

Hendes spørge-gener bør da ikke reproduceres..

*** (tre gang i stjernen?)

- Ja det man ikke gravid af, søde...

En mand med bekymringer om samme emne johnlundby
Min kone og jeg arbejder også på sagen og selvom det er dejligt - selve det at forsøge - så er bekymringerne der jo alligevel. Min kæreste har fået sit på det rene, så jeg skal selv til undersøgelse og er meget nervøs for udfaldet. På den ene side vil jeg gøre alt, for at vi kan få vores barn sammen og på den anden side, er jeg ikke sikker på, hvor langt jeg vil gå for at bryde det, der for mig er naturens gang. Dog tror jeg at den proces, som undersøgelsen er startskudet til, vil vise mig den rette vej, da lægernes råd vil veje tungt i mine fremtidige beslutninger om dette så sværre emne. Jeg ønsker dig/jer al mulig held og lykke og vil samtidig gøre dig opmærksom på, at det for os mænd er en meget svær erkendelse, såfremt vi ikke er i stand til at sætte liv i verden fra naturens side...

Sjovt nok Anonym
Så vælger nogle kvinder at få børnmed en
mand, der har dårlige og svage gener.
Hvis en person ikke kan reproduceres sig
selv, så skal han hellere ikke have børn.
Det er ganske enkelt helt naturligt, for
sådan er naturen skabt.
Det er også kun de stærkeste sædceller, der
når først frem til ægget. Hvis det sker på
den naturlige måde.

Der er vist også andre der skulle undlade dulkis
at reproducere....

Især hvis ubehagelighed er arvelig.

heps 540'er
lyder ganske sandsynligt!!

det ved jeg godt birgit1980
MIn kæreste har været det samme igennem som dig, og vi har brugt meget tid på at snakke om det, jeg tror der gik næsten 4 mdr fra han fik papirene af lægen til han gik de tunge skridt på til sygehuset, heldigvis fik han beskeden at det hele så fint ud, men selvfølgelig er det s... svært, for begge køn. uanset hvem det er og hvad der er galt, tror jeg at man vil føle at man ikke slår til..., men det er bare vigtigt at tænke på at man kan få hjælp, endnu mere vigtigt, synes jeg i hvert fald, er at tale om det. vi har prøvet i lidt over et år og lægerne siger at både han og jeg er som det skal være, så nu må vi bare vente, men puha hvor er det svært, lægen har sagt at hvis der ikke sker noget inden for et halvt år så synes han at vi skal prøve insemenering, men vi håber stadig. Kampen for at det stadig skal være sjovt og spændende at kravle under dynerne synes bare efter hånden at blive overskygget og tællerri og temperatur, og håbet om man rammer det rigtige tidspunkt, istedet for håbet om at det bliver lige så godt som det plejer. men alligevel knokler vi på*SS*
Held og lykke til jer!
KnuZ
*S*G*

Du fattede den ikke Anonym
Stjernen er numsen.

Så det var ment humoristisk.

Spøger bare sondz
Kan det have noget med din mands livsstil at gøre? Madvaner? Motion? Mangel på vitaminer eller proteiner? Spørger bare:)