kan ikke få luft...hjælp

kan ikke få luft...hjælp bløde
Hej

har i næsten 6 mrd været langt nede med en depression, er der andre der har prøvet at de ligesom ikke kan trække vejret ordentlig igennem, synes aldrig det har været et problem før...?

kan heller ikke få luft.... jonasmedpanikangst
Hej bløde.. Jeg lider af depression og panikangst. Jeg kunne i perioder ikke trække vejret, ordenligt. Men så gik jeg til en psykriater, der sagde det var normalt når man led af angst. så fik jeg en lykkepille, der hedder seroxat. Derefter har jeg været symtom fri, i c.a. 2 år nu. God bedring!

panikangst mette
Hej m. dig! Jeg læste at du har været symtomfri i 2 år, heldige dig! Jeg kunne tænke mig at vide om du har haft nogle bivirkninger, så som evnt. vægtøgning, dårlig hukommelse,og om du har forsøgt at stoppe m. seroxaten, og om der evnt.var abstinenser v.stop.


M.v.h. mette

Slap af En Ven
Jeg har selv prøvet hvordan det er når man ikke kan få luft. Jeg blev kortvarigt bevidstløs, og blev kørt til sygehuset i ambulance. Lægen på sygehuset, sagde at det er fordi man får for meget ilt i blodet når man hypperventilerer. det er naturligt at gå i panik når man føler at man bliver kvalt. Det hjælper at slappe af. Hypperventilering kan være psykisk betinget. Det var det for mig, fordi jeg lider af en depression. Bliv ikke bange det gør det bare værre.