kan ikke finde en kæreste

kan ikke finde en kæreste kæresteløs
Jeg får tit at vide at jeg er en flot pige og mener heller ikke det er der, problemet ligger. Jeg ønsker mig så inderligt en der bare kan være min men det sker bare aldrig. har totalt mistet håbet. I mit arbejde som bartender møder jeg mange fyre, men ingen gider score mig selvom jeg virkelig gerne vil scores. Hvis jeg ikke skal møde min kommende fyr i byen, hvor så? Jeg er altså kun 19 år gammel

Desperation susanne.larsen
er altså en god skræmme metode.. hvis du slapper af, og lærer at hvile i dig selv, trives i dit eget selskab, så kommer det HELT af sig selv....

skal man absolut have en kæreste?? skalike
skal man absolut have en kæreste??

prøv at nyd livet istedetfor, og hold op med at tænke på det hele tiden *SS*

Slap af det kommer.. beckie77
Jeg er enig med kontormus i at desperation er et godt skræmmemiddel. Så slap af og lad være med at udstråle desperation i en iver for at finde en kæreste. Han kommer når du mindst venter det.

Og det er ikke sikker du finder ham i byen, det kan være i køen i NETTO, i bio, på en strøgtur, i fitness centeret, på nettet,ja du kan møde ham hvor som helst.

Bare slap af og så skal du se så skal han nok dukke op. Fyre skræmmes af piger der oser af desperation.

Held og lykke.[f][f]

Jeg har heller ingen kæreste Kæresteløs dreng
Jeg har heller ingen kæreste. Og jeg forstår det heller ikke. Jeg bliver selv 20 år her i næste måned, men tror da på jeg nok skal finde én en dag. Jeg går ikke så meget i byen, så jeg skal nok slet ikke finde min kæreste i byen. Dog tror jeg nok at det skal lykkedes for dig. Og som det også bliver nævnt i en af de andres tråde: Man skal ikke være desperat :)

Udsende og bartenderjob RiggWelter
kan være et problem.

Nogle fyre (måske endda de mest seriøse) bliver måske skræmt væk af dit udseende, og de vil i hvertfald ikke prøve at score dig på dit arbejde som bartender.

Da de forventer, at du får så mange andre tilbud.

Desperation dennis6038
fører intet godt med sig. Du skal nok ikke prøve at score på dit arbejde. Skal det absolut være en man møder i byen? prøv dog andre steder, det giver nok berdre resultat.

gør det? singleQ
det har jeg også altid fået at vide, nåå du skal nok finde en , bare vent og se....

Nu er jeg 43 og øhhh jeg er stadig single..

alle siger da også,vi forstår det altså ikke, du er jo sådan og sådan og du ser sådan og sådan ud osv. ja men hvad fanden hjælper det????

afviser du? danny88
Du siger du meget gerne vil scores.

Jeg er fyr på 19, men tror stadigvæk jeg kan se din situation.

Stil dig selv spørgsmålene. Hvis du ser tilbage på de forskellige situationer, hvor du møder fyre, sender du afvisende eller modtagelige svar tilbage? Prøv at stil dig ind objektivt i situationen.

Og du skriver du gerne vil scores - altså i passiv form. Der er desværre mange fyrer, der håber på, at kvinden kommer hen til en over ved baren og spreder ben; ligesom der er mange piger, som håber prinsen på den hvide hest kommer forbi og scorer.
Kunne det være du selv skulle gøre en indsats for at score fyrene?

Jeg er selv blevet "scoret" af min kæreste, og det er slet ikke unormalt, at det er pigen, der tager initiativet.

"det skal nok komme" = passivitet! danny88
Er klart imod folk der bruger "det skal nok komme". Ta' nu at gøre noget ved det selv, hvis fyren ikke kommer. Der er masser af fyrer der faktisk også skal 'scores'.