Kan ikke skrive koder?

Kan ikke skrive koder? Trrg
Heej(:¨
Jeg har lige fået en ny bærbar med kan ikke skrive kodevinduet i sims? Hvorfor ikke, og er det noget jeg skal trykke på så jeg pludselig kan? Min veninde har også en helt ny, men kan sagtens uden promblemer.

Kig. nadiina
Jeg har også det samme problem, har købt en ny pc for 3 dag siden, og det er en windows vista, og lille boksen kommer ikke frem .. jeg ved ikke hvordan jeg skal få den frem.

Du skal trykke på... Anonyme hjælper
HejFor at skrive i snyde felted skal du holde nede på shift(pilen op ad på tasaturet) og ctrl og c ned på samme tid på kan også starte med at holde shift og ctrl nede og så trukke på c...


Håber det hjælper dit problem...

Hilsen den anonyme person...

Nej.. Miig igen:)
Min har også Vista, og det hjælper bare ikke? ):

ugil Sandra.....
hvordaN GØR MAN

Neej.. Lige meget!
Hjælp nu!

SV: Kan ikke skrive koder? Ashlee T
Hej.

Jeg vil anbefale dig, at kontakte EA Games på 70 14 23 67 eller dk-support@ea.com.

Venlig hilsen Ashlee.

SVARET! Trrg
Det er fordi n´r man ikke spiller sims skal man trykke på 'shift+ctrl+c' og så kommer der noget op. Det skal man afinstallere. Hvis man ikke kand et, så skal man inde i spillet trykke 'shift+ctrl+c+start'. Start knappen er den der for mit vedkommende er to taster til venstre for mellemrum. Den med et lille windiws logo på. Skriv gerne hvis det hjælper eller ikke gør. Det gør det på miin;)

hvordan det virker... sims Cheater
det første du gør.. tkyk Ctrl Shift og bokstavet c nede på samme tid, så kommer der et lille hvid felt op på din skærm og så kan du skrive dine koder...

du kan få denne her kode... men husk at skrive den rigtig ellers kommer der fejl tekster op... skriv: motherload og du får 20.000 hver gang du skriver den. skriver du:
aging off bliver din simmer aldrig gammel...


håber det virker.. hæl og lykke

kan heller ikkje skriva kode. krizzzzzzzzzzi
hvorfor kan me ikkje skriva kodan som er satt upp?[:/]