Kan ikke sove...

Kan ikke sove... K.J.
Hej allesammen.
Ved ikke helt, om dette er det rigtige sted for dette indlæg, men ved ikke hvor jeg ellers skulle "plante" det.

Men jeg har et problem som følger; hver nat vågner jeg 100 gange (overdrivelse fremmer forståelsen!) og det er ved at drive mig til vanvid. Jeg sover et par timer - vågner - sover - vågner - og sådan bliver det ved.

Nogle der har en idé om, hvorfor jeg er begyndt med det?? Det er nemlig først noget der er kommet indenfor de sidste par uger.

Lige pt. har jeg intet arbejde (søger på livet løst!), så måske det har noget med at gøre, at jeg ikke rigtig foretager mig noget specielt i løbet af dagen??

På forhånd tak for gode input.

Venlig Hilsen
K.J. (Kvinde!)

Når du quinde
finder løsningen så sig lige til.... Jeg har haft det sådan i 3 - 4 år...
Er ret træt. Føler mig aldrig super frisk...

Lige nøjagtig... K.J.
Hej med dig.
Ja, lige nøjagtig sådan føler jeg det også. Selvom jeg sover i næsten 10 timer, er jeg stadig træt når jeg står op og bliver det også tidligt om aftenen.
Har også tidligere haft problemet - men det forsvinder af sig selv, men kommer tilbage igen... Total træls..

K.J.

sover du let eller tungt? Quinde
Jeg vågner meget nemt i forvejen, så er jeg endelig faldet i søvn, vågner jeg af den mindste lyd.

Hmm... K.J.
Hmm... Godt spørgsmål. Føler jeg sover tungt... Tror jeg da.

K.J.

Jeg tror du sover jens261
Jeg tror du sammenlagt sover for meget, da' du er uden arbejde, og måske også keder dig lidt, så tager du dig en lille lur, og når det så går hen og bliver sengetid, så er du egentlig ikke træt, men klokken siger at det er sengetid, og så går du i seng.
Der er selvfølgelig også den mulighed, at du virkelig er træt, alså overtræt, for så sover man kun et par timer, så vogner man og føler sig frisk, og så går man kort efter ned med flaget, og sådan kører det, den kender jeg fra dengang jeg kørte TAXA i Svendborg.
Hvis det har sådan fat, så hold dig væk fra sovepeller og alt det der stads, her er et godt råd, og det er godt,
Sæt dig på sengekanten, træk en øl op, og drik den så hurtigt du kan, drikker du jævnligt, så skal det være en stærk øl.
Jeg siger dig der går ikke mange minutter før så snork sover du, og til den lyse morgen, der er bare en ulempe ved det her, og det er at du vågner med tømrermænd.

Hej

problem anonym
tømmermænd klares med en reparationspils!!

I know, I know... Moi
Hvordan det føles at vågne en hulens masse gange i løbet af natten. Det er så fustrerende og man er bare træt, når vækkeuret ringer.
Jeg havde selv en laaaaaang periode, hvor jeg vågnede op med jævne mellemrum i løbet af natten og har siden fundet ud af, at det skyldtes, at jeg havde så meget at spekulerer på. Da tingene faldt på plads i mit liv, ja, så fik jeg den dejligste nattesøvn tilbage.
Når nogle har problemer/spekulationer i hverdagen, så kan de have problemer med at falde i søvn, andre gør som du og jeg.
Jeg er sikker på, at når du atter får et arbejde, så bliver du også dit natteproblem kvit. pøj pøj

måske er det?????????????? miszippi.d.11/9.04
det kan være du har sat din seng mod nord.man siger jo ,at hvis der er for mange "energier i rummet" kan det være yderst svært ,at sove..det kan være dit problem...
det kan osse være du drikker formeget (kaffe) som kan holde dig vågen.der er jo (koffein i alt slags kaffe).så,prøv at lade vær´med det du.hvis det ikke hjælper på(SØVNEN)..findes der lægelig hjælp til søvnproblemmer.nu er jeg ikke helt klar over hvor gammel du enlig er,men gætter på en overgang på(40-50)!.man kan godt få nogen hjælpemidler ..hvis man er i overgangs alderen,med søvnproblemmer!.håber ikke jeg var forstreng ved dig.der er osse en jobs avis på nettet.-bare en hjælpehånd.held og lykke med det:)

Tjaa... K.J.
Hej Moi.

Det kunne selvfølgelig være, at det havde noget med spekulationer at gøre, som du siger. Har godt nok en del at tænke over lige pt. Må vi jo se om det bliver bedre med tiden.
Tak for'ed...- tror du har ret... :o)

K.J.

Mange grunde bridget-jones
Der kan jo være mange forskellige grunde.

Men af erfaring, så ved jeg også, at hvis man begynder at fokusere på det, så kan man let starte en ond cirkel.

Jeg kan ikke vide om det er dét der er problemet hos dig, men det var bare det jeg havde på hjerte.

Kan være stress-realteret lotte.c
Har i lange perioder døjet med søvnproblemer som følge af et vildt stresset arbejdsliv. Sammen med manglende hukommelse var det faktisk de første alvorlige symptomer.

Hvis du heller ikke lige kan huske hvem du mødtes med i gør eller hvem der spiller med i Pretty Woman - tja, så ville jeg sætte mig ned stille og roligt og tage temperaturen på mit arbejds/privatliv.

Jeg havde stor glæde af faste sengetider. Ikke mere "sove sofa" til mig :-) og så ellers spise sundt og regelmæssigt. Huske vitaminpillen og max 8 kopper kaffe om dagen (ja, det er stadigt alt for meget - men mindre end jeg plejer!). Jeg droppede også sukker som i kager og slik, hvilket har hjulpet på stort set alt fra hud til vægt til psyke!

Håber du får hold på problemet! Det er næsten indvaliderende :-/

Kram fra mig