Kan jeg nu få kontanthjælp.

Kan jeg nu få kontanthjælp. anonym
Hejsa..

Jeg er en ung frustreret mor på 28, der pt ikke lige ved, hvor hun står. hed hennsyn til a-kassen.

Mit problem er, at jeg er på dagpenge fra a-kassen, men står til at blive smidt af, da jeg er nødt til at sige nej, til et urealistisk jobtilbud fra dem, på trods af at de godt ved, hvordan jeg er stillet[:*(]

Min situation er den, at jeg er enlig mor dvs 100% da faderen ikke er der for det på nogen måde. mit barn går pt i en special vuggestue, pga motoriske vanskligheder.
Denne vuggestue, henter og bringer mit barn i taxa hver dag, på helt fastlagte tider, så det begrænser jo jobmulighederne en anelse, da det kun vil være muligt, for mig at påtage et 37 timers job, i dagvagter på hverdage, og hvis arbejdspladsen ligger i den by jeg bor i.

Det job a-kassen har pålagt mig omhandler blandet dag og aften arbejde, samt arbejde hver anden weekend i en by ca 30 km fra min bopæl 37 t om ugen (pt meget urealistisk).

Spørgsmålet lyder, kan jeg få kontanthjælp, hvis de vælger at smide mig af a-kassen?

Vil lige sige, at jeg ikke er uarbejdsvillig, og jeg vil også påtage mig et hvilket som helst job, om jeg skulle gå med aviser, eller rense toiletter m.m er ligemeget, sålænge arbejdstiderne er realistiske for mig.

den frustrerede.

Jeg kan ikke svare dig slankepigen
Men ville råde dig til at gå på kommunen og tage diverse papire med og sig du gerne vil have en samtale med en sagbehanlder eller vejleder som kan vejlede dig i hvad du har ret til eller ej.
Umiddelbart vil jeg da sige at du står i et problem som burde være til at forstå, men måske de bedre kan hjælpe dig og evt tage en samtale meden rådgiver i a kassen de er til for at hjælpe dig så mon ikke det skulle være til at kunne finde en løsning?

Jeg har selv haft nogle problemer med begræsninger og fik lavet et papir på at det var iorden med a kassen at visse områder ikke blev søgt.

Håber du finder en løsning held og lykke med det

hej nej de kan ikke smide dig af akassen slim
jeg kan da godt se at der ikke er så godt, med vad siger din farforenening ???? , du har jo en a kasse så går jeg ud fra at du har fådet at vide hvordan du står og nej du kan ikke blivet smit ud af din a-kasse på den grund du siger her det er da klart at du skla have noget meger tid når du har sådan et barn , du skal ikke finde dig i noget, kør en sag mod dem . sør for at du skriver alt ned. så går du ned og snakker med 3F og høre vad de siger så skal du se så komme der ander boller på suppen eller må du skrive til mig på kim6216@gmail.com ps vad tid blivert barnet hente og vad tid komme barnet tilbage ??? venlig hilsen slim

30 km de har da manden1
været flinke, taget i betragtning at du skal sige ja til jobs op til 200 km væk fra bopælen.
Og ja du kan godt få bistand, men da det er selvforskyldt, vil den bistand du modtager, være med tilbagebetaling, dvs: når du så på et tidspunkt begynder at arbejde, bliver der trukket 20% af din nettoløn, med mindre du kan lave en aftale om betaling. ja det er straffen for at sige nej til job.

smide ud nej, men manden1
de er i deres fulde ret til at give hende karantæne i 3 uger og så kan de anvise hende det samme igen og igen give 3 uger karantæne

Men det er noget andet end at smide hende ud Læser
og hvad fanden er meningen. Fagforeningen er til for hende og de skal tage hensyn til hende i så vid udstrækning som muligt.

Så til trådstarter. Tag en snak med en i fagforeningen, som du føler du kan tale med.

så klogesen, skru lidt ned. Undren
Det der kommer ikke til at ske, medmindre hun opfører sig lige så dumt som du lyder.

Du skal da ikke på kontanthjælp Ussy
Det kan du hverken leve eller dø af, men de smider dig nu heller ikke ud. De kan finde på at trække dig, men det fornuftigste ville da nok være at lade være med at male fanden på væggen og snakke dig tilrette med dem.

Skulle du endelig til at lege med kommunen, så bed dem løse dit pasningsproblem. Du har vel egentlig krav på en aflastningsfamilie.

ÅÅÅÅ undskyld, jeg manden1
Var ikke klar over at du også var en af de assiociale nasserøve, som ikke gider at arbejde, det er kun helt fair at hvis man nægter at modtage anvist arbejde, skal der være en eller anden form for straf, og at man bliver ramt økonomisk, er nok den bedste måde. så få dig et liv.

det undrer anonym
mig bestemt ikke, at man kan finde indlæg fra dig, i en debat om at være ensom.
Håber du må leve videre i din ensomhed, med din holdning forstår man det jo godt, du er jo bestemt ikke til hjælp for andre mennesker efter min mening...

Så glædelig jul i ensomhed..

glædelig jul i manden1
I ensomhed, er du da dum.
Jeg skal fejre jul med kone og datter og svigersøn samt mine 2 børnebørn, så glædelig jul.
Klapnisse.[:D]

Du er ikke for smart jetpost
han har jo ret. Man kan anvises arbejde med transporttid op til 2 timer hver vej.....Mht. kontanthjælpen, så er det også rigtigt, da man ikke selvforskyldt må forringe sin levestandard. Jobcentrene skal ifølge loven ikke tage hensyn til om man er enlig forsørger eller noget andet, de skal bare finde jobs indenfor de rammer som loven giver

Kan du ikke læse jetpost
denne katagori handler om arbejdsløshed og ikke ensomhed...

Mocafe takker for manden1
Støten, de fleste herinde kender åbenbart ikke loven, jeg har kun beskrevet hvad loven siger, hun kan hvis hendes Akasse følger loven få karantæne og den bistand hun så vil få udbetalt, er med tilbagebetalingspligt.
Hun kunne jo havde sagt ja tak, og havde lavet en aftale med arbejdsgiver om at starte et mdr: senerer og bruge denne mdr: på at få løst sit problem, eventuelt, ved at møde op på kommunen og få hjælp til pasning.

nej. anonym
Det kunne ikke have ladet sig gøre, at starte en måned senere, jobbet varer kun til nytår, udover det, er mødetiden fastlag, den har jeg på trods af forsøg ikke kunnet ændre den time det hele drejer sig om.
mødetiden er kl 7 og mit barn kan tidligst blive hentet 6.50 hjemme,udover det, så er jeg afhængig af offentlig transport, så det er jeg også nødt til at rette mig efter, derudover er der også tale om aftevagter i jobbet, og de tider passer så lige med, at der ikke er noget offentlig transportmiddel til at køre mig hjem igen.

ang pasning, så er der ingen hjælp at hente, har undersøgt det, men der skal mere til end min arbejdssituation, til hjælp fra kommunen. har også selv forsøgt at finde en barnepige, men der er umiddelbart ikke nogen, der gider påtage sig at møde en time om morgenen, for at sende mit barn afsted i vuggestue.

Så vis du har nogle bedre ideer til hvad jeg så kan gøre, så vil jeg gerne vide det, for ved det ærligt talt ikke selv

det er svært manden1
at give råd og når det kun er et job for 1-2 mdr, tvivler jeg på om hvorvidt de må give karentæne, det er så noget du skal tale med den faglige afd: om, men til gengæld, havde det været fast arbejde, skulle de ifl: loven give karentæne, men hvorfor kommer alle de ting først frem nu,tror også at det var dig der påtalte ensomhed ved juletid, syntes at kunne se det på opsilling af ord, men lad det hvile.
Du skal kontakte en faglig rådgiver, ang: dette og hør så hvilken mulighed du har.
Sagen kan altid ankes til arbejdsdirektoratet, som er over fagforeninger.
Håber at det gav svar på din sag.

tak anonym
Tak for dit svar, alt dette kommer først nu, fordi jeg senere idag, ringede til arbejdspladsen, for at prøve at finde en løsning, hvilket desværre ikke kunne lade sig gøre.

Og nej, den der med juletiden, kommer ikke fra mig, så plat er jeg heldigvis ikke, er selv forarget over, at nogen bruger en uvedkommende tråd til at svine andre til, de må kede sig voldsomt.

takker igen, og vil da helt bestemt få undersøgt mulighederne.

selv om det er lidt tideligt endnu, så håber jeg da at du får en dejlig jul med din familie[:)]

Et kompliceret problem. mandaabenraa
Når man er medlem af en a - kasse og får understøttelse , SKAL man * stå til råddighed for arbejdsmarkedet*. Børn bør ikke blive til et problem , der må findes en eller anden løsning på sådanne problemer.
Retter man sig ikke efter * stå til råddighed * reglerne , KAN man miste understøttelsen fra a - kassen.Der er mangel på arbejdskraft , og så skal man ikke have understøttelse.
Når man er medlem af en fagforening , kan de også rådgive om mange ting - de administrerer a - kassen.
Man skal ikke modarbejde , men samarbejde.

Kontanthjælps satserne er på www.ladk.dk , menuen til venstre. Det kan være noget med et tvangs arbejde , tvangsaktivering.
Man må efter gældende lovgivning ikke have formue , det er bilen og alle aktiver gøres til et problem .
Det bedste er så , at man finder et passende arbejde www.jobindex.dk , der er et jobcenter der kan hjælpe med mange ting , også det økonomiske kan der henvises til.
Det må ikke gøres til et problem , at have børn.

du for dum at høre på mand1 jiu
hun kan da ikke bare orlade sit barn det faktisk ulovligt ,hun kan til en hver tid få bistands hjælp UDEN AT BETALE TILBAGE
DA DET IKKE ER HENDES EGEN SKYLD

DE FYLDER DIG MED SLUDDER J3IR
da det er ulovligt at du forlader dit barn uden opsyn

Kan du til hver en tid få bistand lad være med at høre på det barnlige sludder her på denne debat

Du skal først og fremmest sørge for dit barn

loven siger hun ikke må efterlade sit barn uden op cvrw9
syn hr. klogesen ...

det viser reelfac
en ting atdet ikke kan betale sig for en enlig mor at stå i fagforening ,man er jo ude af stand til at leve op til de regler der er.....fuck fag

aflastnings familie lokne
er du klar over hvor dyrt det er ...så tror jeg nok det er bedre at lade moderen selv passe sit barn indtil der kommer et job der passer bedre ind i hendes liv

Bare folk kunne holde mund når de ike har andet en dumheder at komme med

Hold da op hvor er I Anonym
nogle kolde skidd....rikker....Der er sku ikke meget menneskelig forståelse hos mange af jer...Men selvefølgelig vil det da også være bedre at to mennesker får problemer,end at hjælpe Kolde mennesker alle vegne i dette samfund og misundelse.....!!![:O]

Også et svar anonym
Desværre er samfundet slet ikke beregnet på at mennesker får børn. Jeg har undret mig over lovgivningen. Jeg undrer mig også over de svar til "manden", hvad han skriver er jo bare, hvad lovgivningen siger.
Du kan henvende dig i A.kassen og få at vide, hvad du er berettiget til. Hvis du ikke kan tage det arbejde, der er, kan du heller ikke modtage dagpenge, det siger loven. Så må du tale med en sagsbehandler i kommunen og få at vide hvad du er berettiget til. Jeg kender ikke loven på det område, men jeg kan ikke se andet end du må fremstille sagen som den er. Staten må endnu ikke lade jer dø af sult. [:|]
Hvis jeg var dig ville jeg tage en bisidder med, helst en, der har kendskab til lovgivningen. Det drejer sig ikke om den enkeltes mening, men om hvad loven siger. Det gælder både i A.kassen og sandelig også kommunen.
Det skader ikke, at sætte sig ind i sagerne i stedet for at gætte sig frem. Det syntes jeg, man har en tendens til her. [:/]