Kan kærlighed genoplives ?

Kan kærlighed genoplives ? trissie
For næsten et år siden var der en mand som erklærede mig sin store kærlighed.
Jeg kunne først slet ikke gengælde de følelser af flere grunde. For det første havde jeg spildt en masse år på en anden mand som det havde været en lang kamp at kende.
Så jeg var heller ikke forvænt med sådan en opmærksomhed. Men jeg fulgte lidt med og selvom jeg var mildest talt ikke særlig rar den anden vej sås vi mange gange. Pludselig kunne jeg se ,at han var måske meget sød - og så sker der det - som altid sker - at når jeg så endelig får gjort op med mig selv - at det er måske en mulighed så flyver fuglen.
Ikke fordi at jeg nu viste den spirende kærlighed men fordi nu var han nok træt af ikke at få noget retur. Men jeg ville jo gerne ,kunne bare ikke få det sagt.
Hvilket jeg så alligevel gjorde ,men først efter at han fyrede mig.Og jeg fik det kun sagt i et brev. Men jeg fik ikke en chance mere for at ses derefter.
Og nu spørger jeg så : Skal jeg kontakte ham igen - nu jeg er helt afklaret med at vi var jo et perfekt match. At han slet ikke kender mig når jeg ikke er bange for at vise det. Og jeg er klar til kærligheden ?
Tror i - kærligheden kan genoplives?

Hej trissie, kærlighed KAN genoplives desdicardo
Go for`it, har selv prøvet noget lignende, du skal bare kontakte ham, det, at han har givet dig så meget opmærksomhed betyder at han har været seriøs i sit syn på dig, og er han ikke bundet til anden side skal han såmænd nok reflektere på din henvendelse. - Måske får du et nej og det er jo reelt nok, men så har du i det mindste prøvet, og skal ikke spekulere mere på om det nu var "True Love" du havde mistet for ever. Jeg har desv. ikke mere tid, kom sent op og skal jo af sted på job. Ønsker dig held og lykke - Mvh. DB.[:)][s]