Kan knibe igen!

Kan knibe igen! Nuggi
Jeg har haft et problem lige siden jeg født et barn næsten 10 år siden. Har følt at jeg var meget stor. Nu, næsten 10 år senere fandt jeg ud af hvad som var galt. Jeg har lige fået et indgreb lavet hvor man fjernet en del af bagre skedevægen og fanget musklerne der sidder rundt skeden, hvor lægeren sagde at de glidet ud til siden efter at jeg blev klippet.. Men aldrig før har jeg hørt at det var fordi at musklerne ikke længre mødte hinanden i bagre -nedre skedevæggen... Utroligt at det kan laves, utroligt at det taget så lang tid. Det er ikke noget 'nyt' indgrep.. Er glad at jeg ikke opgivet at gå fra gynekolog til gynekolog, hvor de fleste sagt at -ja ja, man bliver jo mere blød efter man fået barn. Ja, blød kan man leve med, helt åben er svært. Tak for at vi lever i et land hvor patienten ind imellem bliver hørt.

Glad at høre.. Anonym
Tak!
Gode nyheder da jeg kæmper med samme problematik.. Kan ikke mærke når min mand kommer ind i mig...
Hvorfor snakkes det aldrig om disse ting??? Vidste ik man kunne lave noget ved det. Det er altså et delikat problem at gå til lægen med..

Skal ringe min læge imorgen:-)

Mange kvinder er "ødelagte" efter fødsler Mille**
og det er noget svineri at udskrivelsesundersøgelsen ikke "fanger det". Der er ikke andet at gøre end at blive ved med at brokke sig, hvis man føler man ikke er som "man" bør være.

Så¨store forandringer behøver der altså ikke blive fordi man får et barn. Fødte mænd børn skulle I bare høre et ramaskrig. Det er fordi vi er kvinder!!! Find jer ikke i det!!!

Så er "han" glad den tænksomme**
.. Er han ikk´?