Kan kvinders sprog være for upassende?

Kan kvinders sprog være for upassende? tarzine
En af mine meget gode venner er single. Han var for nylig på date med en dejlig kvinde. Dejlig udenpå, men det som hun lukkede ud mellem læberne var ikke det dejligste.

Hun havde et sprog som en murerarbejdsmand. Hun brugte i flæng ord som FUCK og SHIT, og da hun skulle på toilettet, sagde hun "jeg skal lige på lokum".

Er det ok at man som kvinde siger ord som shit og fuck. Eller jeg skal på lokum?

Og må man som kvinde, prutte og bøvse offentligt?

Min ven har meddelt hende, at de ikke skal mødes mere.

Ja, og mænds også stinemark
Jeg synes bestemt, at både kvinders og mænds opførsel kan være grænseoverskridende.
Nogle mennesker taler ikke pænt og de bøvser og prutter overfor fremmede mennesker. Det er måske fordi, de ingen hæmninger har, hvem ved. Men for andre kan det virke grænseoverskridende. Det er noget andet, hvis man i en venne/veningegruppe har en bramfri opførsel (man kan jo også blive for snerpet). Men når man ikke kender folk, er det måske bedst at se tiden lidt an, før man tager sig for mange friheder...

Kunne din ven carmenfreya
ikke til en start have sagt til hende, at hvis det overhovedet skulle have en chance mellem de, så måtte hun lægge dette sprog fra sig ?

Jeg ved godt at vaner kan være svære at komme af med, hvilket jo gælder for både mænd og kvinder.

Måske tænker hun ikke over det, måske fordi ingen andre har sagt noget om det før. Det kan jo også være et udslag af usikkerhed - en form for skjold - omend uhensigtsmæssigt - hun har bygget op. Hun kunne jo godt hen ad vejen vise sig også at være en dejlig pige indeni

Hvis hun så ikke var indstillet på at gøre noget ved det, ja så er det det ok at sige stop inden det går en alt for meget på.

Kærlig hilsen
Carmen

forskellighed jacob.lykke
vi er jo alle forskellige. nogle synes det er fint med sådan et sprog, andre vil foretrække et mere sobert sprog.

"Er det ok at man som kvinde siger ord som shit og fuck. Eller jeg skal på lokum?
Og må man som kvinde, prutte og bøvse offentligt?"

haha dette er en konge udlægning :D

mh Jacob

Provokere? lindat
Hej
Har også mange i min omgangskreds der snakker på den måde. Har egentlig ikke noget imod det når vi tøser er samlet, for vi kender jo hinanden og ved hvor grænsen går.
Men har lagt mærke til, at så snart der kommer fyrer ind i billedet bliver sproget bare grimmere.
Ved ikke om det er fordi mange kvinder tror at det er hvad fyrerne vil have. Altså en lidt ligesom dem selv, en af gutterne, der siger hvad de tænker og måske også gør det for at provokere.

Men vil da give dig ret i at der er grænser for hvor man gange man gider hører på sin kæreste, der højtlydt, siger hver gang han/hun skal ud og skide osv.. Man må godt have hemmeligheder for hinanden syntes jeg:-)

Frastødende Manden med kanden
Jeg synes det er frastødende hvis en kvinde taler eller opfører sig som en murerarbejdsmand.

Så er hun ikke en kvinde, men en rejekælling.

Ja, alle disse barnlige og unordiske udtryk Holger
passer hverken til mænd eller kvinder her i landet.

Det er vel ligegyldigt Moden mand
..om det er mænd eller kvinder. En sådan opførsel er altid upassende

aldeles ikke Anonym
Mange" moderne " kvinder tror at de er smarte når de bruger latrinære udtryk,hvis du vil have en kultiveret mand /kæreste så brug et pænt sprog.

Må og må jessebel
Nu er der jo ikke noget ulovligt i, at have et sprog som en anden havnearbejder, MEN...Som menneske i al almindelighed (ikke KUN kvinder), så er MIN personlige mening om et sådan sprog, at det vidner om manglende selvtillid/selvværd og i forsøget på at hævde sig selv og "blive hørt", er der desværre mange, der derfor bruger et særdeles grimt sprog.

Jeg skal ikke gøre mig selv bedre end alle andre, for mit sprog har bestemt heller ikke været det smukkeste og jeg kan stadig "falde i" og bande som en rejekælling.

Men med årene (man bliver jo ældre og klogere :o), har jeg været meget opmærksom på mit eget sprog, og især i forhold til mine børn - som jo er små kopier af forældrene OG deres sprog - så jeg har fralagt mig det grimme sprog og forsøger, at tale pænt.

Det ER jo ikke særlig kvindeligt, at bande, prutte, bøvse ved bordet - hverken privat eller offentligt!
Og det ER heller ikke særlig charmerende når/hvis en mand gør det!

***SPROG*** ***SPROG***
HEJ!

DER ER NOGLE SOM TROR AT DET AT TALE I FLÆNG, SÅ TALER DE SÅDAN SOM DE ANDRE ULVE OG DET ER SÅ FINT FOR DEM! FOR SÅDAN ER DET! MEN SÅ MÅ DE VED EN DATING FORVENTE AT FYREN TROR AT DE BARE ER TIL AT NEDLÆGGE PÅ STEDET! FOR SÅDAN TALER HUN!
I ENGLAND STÅR DER I STILLINGSANNONCERNE GOOD TELEPHONE MATTERS, DEM TROR JEG IKKE NOGLE DANSKE KAN "DÆKKE" DER ER COWBOYBUKSER FORBUDT PÅ ARBEJDSPLADERNE OG DAMERNE GÅR I STRØMPER! SÅGAR
SORTE! DER SKAL DER TALES PÆNT DER ER MØDEPLIGT!
DER ER BØDE 1500 KR AT SPYTTE OG SMIDE AFFALD PÅ GADEN I LONDON!!!!OG DE BLIVER NOTERET! DER ER DE RIDENDE HESTE POLITI RET AKTIVT PÅ GADERNE! DE KAN DERES KRAM!DER ER LANG VEJ IGEN!

det er vel op til den enkelte cookie
Det hele afhænger vel af livssyn, grundholdning til livet - værdier om du vil. Heldigvis er vi i den lykkelige situation at vi alle kan vælge frit hvem vi vil omgåes. jeg bryder mig ikke om at have en mand/kæreste som taler grimt, og jeg vil heller ikke have at mine børn taler sådan - ikke når de er sammen med mig ihvertfald. Derfor vil den mand som har et sådan sprog/opførsel blive nødt til at finde en anden kæreste. Og på samme måde er den kvinde du skriver om, jo nødt til at lede andet steds. Jeg synes ikke det er ok at generalisere og sige, at det ikke er ok for kvinder at tale grimt - vi kan trods alt ikke bestemme over andre - men kun bestemme hvad vi selv vil være med til. Så lad dog kvinden tale som hun vil, indtil hun finder en der kan holde det ud, eller selv kommer frem til at hun må begrænse det farverige sprog for at få en mand ind i hendes liv. Derimod synes jeg det er fair at tilbyde hende din/din vens årsag til bruddet - hvis hun altså er interesseret i at høre det..

grov i munden pæn pige
jeg synes ikke det er i orden som pige eller dreng at bruge bandeord i flæng af den simple årsag at det ikke lyder pænt. jeg kan blive bekymret når jeg i mit arbejde hører 3 årige bruge bandeord som en naturlig udvikling i deres sprog. det er klart at ordene høres og skal "smages på" af børnene, men man kan tydeligt høre forskel på om det er en naturlig del af børnenes hverdag i hjemmet.
hensynsløst synes jeg det er, hvis nogen prutter eller bøvser i al offentlighed uden at undskylde det mindste, men måske ovenikøbet synes er morsomt.

Hvorfor er det kun kvinder? Anonym
Jeg synes både mænd og kvinder bør moderere deres sprogbrug -for jeg synes ikke det er fedt at høre på fra nogen!

Ikke kvinden, men høfligheden Anonym
Nu må det holde - den diskussion er bare ikke i orden i år 2006. Det er ikke et spørgsmål om KVINDEN må, men om MAN må! Og jeg synes måske ikke, at det er særlig kønt, når folk taler sådan, det være sig mand eller kvinde, men som en anden har sagt, så må det vel være folks egen sag!
Helt ærligt, så bliver jeg bare så pisseskuffet, når der igen og igen bliver taget fat på et eller andet, som kvinder ikke må - det er sgu noget pjat, for selvfølgelig er der forskel på kønnene, men visse ting gælder altså for begge køn, og det er blandt andet høflighed og den slags!

Ja, præcis som mænd mcjulie
Selvfølgelig må kvinder tale grimt, præcis som mænd må det. Alle må da tale som de vil og hvis ham vennen har for sarte ører til det kan han da bare finde en anden pige! Der skal da ikke være rammer for hvordan man opfører sig af den ene grund at man er kvinde. Det er en komplet oldnordisk holdning. NEJ TAK!

tænder ikke på det i hvert fald kldt
Men syntes heller ikke mænd skal tale sådan ...

Det er sådan lidt trash agtig og frastødende . .

Nej fy og føj da.. maia
Det er da kun mænd, der må tale sådan. Det ved alle da!

Sikke dog et tåbeligt indlæg. Hvis ikke manden kan lide kvinden og hendes måde at udtrykke sig på, så skal de slf. ikke være sammen. Heldigvis er der mænd, der sætter pris på en kvinde, som kalder et toilet for et lokum og en mimose-agtig snerpe-mand, for en fimset nar!

Måske man skulle oprette et datingforum for politisk korrekte mennesker, så de slipper for at mødes med almindelige dødelige, der både kan finde på at klæde sig vulgært, sige "røv" på offentlige steder og måske endda (uf of Gud forbyde det) slå en prut..giiisp...

Det synes jeg ikke peter.skole
Jeg bander ikke. Og jeg synes ikke at kvinder bør bande, bøvse og have dårlig manèr.

Fornuftigt Carmen!! mancph
Akkurat Carmen.... den stakkels pige har det jo et eller andet sted fra.... og mange unge HAR det sprog-.-.- incl det meget gammeldags ord "lokum" som er det latinske ord for "sted"..!! faktisk slet ikke så slemt endda, vel? - men der er gået inflation i det præcis som med ordet "kælling" som oprindeligt var en særdeles kærlig tiltale til en sød kvinde... Man kan bare ikke bruge de ord mere - pga sprogudviklingen - hvis man ønsker at tale pænt.... knus mancph

Forresten.... mancph
kære Carmen er det påfaldende at vi kigger i de samme profiler næsten samtidigt... incl. vores egne... mancph@sol.dk *Blink*

Kommer måske fra landet kaiogkaren
men det kan selvfølgelig siges på mange måder.

Ja! FUCK jer der siger andet;D Hater..
Selvfølgelig.. det er ligesom når mænd ikke kan ha' tanken om at kvinder skider, men det gør vi! Altså, britney spears gør det, og hun bander også.. I mænd tror bar ei kan gøre hvad der passer jer, men ved i hvad? Det kan kvinder sku også!!!

Hvorfor ikke? nutiden
Hvorfor skulle kvinder ikke have lov til at tale sådan... Nu er et ikke fordi jeg selv er den store tilhænger af det. men jeg tror vi må indse, at det bare er sådan der bliver talt- og jeg synes BESTEMT ikke det gør en forskel, om man er mand eller kvinde!!! Men jeg giver dig dog ret i, at det er upassende på første date... Jeg kan finde på det, overfor folk jeg kender- endda min kæreste.

Skal være 12 ca 15 år Manja Monje
ellers er det ikke ok
20 år ...er damen for gammel.
:)))

holdkæft ......
ej hvor er det bare for meget. Typisk mænd de opfør sig som svin og så snart en kvinde slår en prut er den gal. Hallo vi er bygget på samme måde. Vi skal også af med luft.......og bandeord.
Generelt er det ikke pænt at tale grimt, heller ikke til mænd.
Hvis jeg var på date med sådan en fyr der var så sippet skulle han være velkommen til at "skride" Gider ikke sidde og være sådan en lille nikkedukke uden egen mening.

Hvem ved ;o) carmenfreya
Jeg har som bekendt rodet mig ud i at lave denne hersens profilliste http://home.no/solstraalen
så jeg er med mellemrum på alle profiler, nogle profiler besøger jeg flere gange - nogle fordi jeg synes om dem, andre fordi jeg bliver i tivl om jeg nu har været der - hvilket jeg inderst inde godt ved jeg har, så om det er påfaldne eller ej skal jeg lade være usagt :o)

Kærlig hilsen
Carmen

Synes selv jeg er ucharmerende rotterotte
hvis jeg kommer til at sige den slags. De ord slipper jo ud nogle gange, men jeg har øvet mig i længe ikke at gøre dem til en vane i mit sprogbrug.

Tjah hmmm akkaleje
Højst 16 år,et meget fattigt sprog!!!!

hverken kvinder eller mænd anonym kvinde
der ytrer sig på omtalte måde ville jeg tilbringe en aften i selvskab med. Det er ucharmerende ligegyldig køn.

vh anonym kvinde

Tjae for lidt og for meget carmenfreya
Nogen er for pæne, nogen er for grove, og ja nogen prøver at finde den gyldne middelvej.

Det er ikke altid lige let hvis man er opsat på at opføre sig som man tror andre forventer. Man kan ikke gøre alle tilfreds.

Jeg har aldrig bandet - sådan generelt. Har heller aldrig hørt nogen klage over at de syntes jeg var for pæn i sproget. Måske for pæn i andre henseender men ikke med sproget. Jeg har således heller aldrig haft grund til at forsøge at leve op til andres forventninger på det område.

Men møder man en man synes om, og personen har en eller anden uhentsigsmæssig vane, så ville jeg da klart foretrække at man gjorde opmærksom på det med det formål at give det en chance. det kan sagtens gøres på en pæn og ordentlig måde, som du selv er inde på. Det er´ikke sikkert det lykkes sådan lige med et slag, men er begge parter interesseret i hinanden, så skulle det vel nok kunne lade sig gøre at finde en omgangstone som de begge kan leve med.

Er pigen derimod slet ikke interesseret i at arbejde med sig selv og sit sprog, ja så kan det godt være at den sidste løsning er at de må gå hver til sit.

Kærlig hilsen
Carmen

Det holder fluerne væk sanessa
Det har da ikke noget at gøre med om man er kvinde eller mand. Man skal kunne tale på alle måde...beherkse sproget i alle dets afskygninger.

Hvis en mand får nykker over at en kvinde taler på en bestemt måde...så er hans dømmekraft ude af kurs. Hvis man dømmer folk udfra hvordan de taler, og hvad de siger...så dømmer man dem på noget overfladisk. Man skal dømme folk efter det de gør. Det viser deres sande jeg.

Hvis kvinden med sin adfærd HÅNER manden, så er hun ikke noget værd, og så forstår jeg godt manden skrider....hvis hun bare er pjattet og fri i koderne og bliver løs i sproget...så er han virkelig svag og overfladisk hvis han dømmer på det grundlag.

Hvis han kan lade sig gå på af det, så er det bedst for hende, at han er ude af billedet hurtigere end stærkt.

Ville han dømme en mand med det samme slags sprog anderledes? Hvis han ville det, så er han jo diskriminerende...ikke en POTTE PIS værd. UD af vagten med ham!

Neeeeej.... Attila
Det er det værste turn-off hvis en kvinde opfører sig sådan. Og at prutte og bøvse (indendørs)er klamt uanset om der er mænd eller kvinder.

Selvfølgelig Silja
er det i orden at bruge disse ord - også for en kvinde, hvis man altså er af den opfattelse at slige ord må bruges. Det er jo under alle omstændigheder "grimme" ord at bruge, men da så sandelig for begge køn. Synes bestemt også at slige ord er grimme når du kommer fra en mands mund. Ser ikke lige nødvendigheden af at benytte disse ukvemsord i flæng.
Hvad mon der gik galt ved blot at anvende det danske sprog i al sin mangfoldighed uden ukvemsord af nogen art?
Ha' en dejlig dag allesammen.
Knuz fra Silja

Ikke enig! Attila
Jeg vil omvendt synes de er frastødende hvis en murerarbejdsmand eller havnearbejder, sagde skisme istedet for fandeme, eller "jeg skal lige ind og tisse" istedet for at sige "jeg går på lokum"... sådan en "mand" ville jeg ikke turde vende røven til.

Så jo, der er forskel på folk. Og som en klog lærer engang sagde "forskellige mennesker skal ikke behandles ens".

Prutter og bøvser sanessa
Det er overskud fra ens kropsprocesser...det synes jeg virkelig man skal lære at beherske. Lukke ud enten på toilettet, eller udenfor. Jeg bryder mig ikke om at sidde at inhalere andre folks efterladenskaber! Hvis min date prutter eller bøvser...så er jeg meget frastødt af vedkommende. Ubehaglig adfærd.

Men det er noget helt helt andet at bruge sproget på forskellige måder. Det tyder slet ikke på den samme manglende respekt at prutte og bøvse og så at tale grimt. Det ene er tale, det andet er opførsel.

Jeg synes simpelthen de to ting du lægger op er to af hinanden adskilte spørgsmål...og derfor har jeg givet dig to af hinanden adskilte svarindlæg.

Hvorfor ikke Sweet-DreamZ
hvorfor er det at kvinder ikke må det når mange mænd gør det?

hvad er forskellen?

fantastisk citat :o) carmenfreya
"Forskellige mennesker skal ikke behandles ens"
Det siger jo sig selv, og så med så få ord :o)

Rigtig godt at huske i en af de uenedelige ligestillingsdebatter der med mellemrum dukker op ;o)

Så tak for det Attila

Kærlig hilsen
Carmen, - der naturligvis mener at vi alle er lige meget værd, - men det er jo også noget helt andet

verden er ikke kun sort eller hvid pæn pige
nej forskellige mennesker skal ikke behandles ens, men man kan godt behandle dem pænt, og det samme gælder også for sprogbruget. jeg kan godt forstå at det man hører gerne skal passe sammen med noget tilsvarende visuelt, men derfor behøver man ikke at snakke grimt. Et toiletbesøg kan også hedde: "jeg går lige for mig selv"

Hva fanden anonum
Hvad fanden er det for noget og spørge om. Selfølgelig må kvinder da alt det ovennævnte. det er sq da kun folk fra stenalderen der kan stille sådan et spørgsmål!

nej, nej og atter nej Tante Emma
Hverken mænd, kvinder, drenge eller piger bør tale grimt. Folk der bander og kommer med upassende bemærkniner, bør tænke sig om, de kommer til virke uinteligente og vuligære.
Venlig hilsen
Tante Emma

gladman Anonym
jada hvorfor ikke men jeg snyes ikke at de skal prutte ved bordet. det er jo ikke kun mend der skal snakke sådad vel

Det er ikke ok m-fidusen
at tale grimt.. hverken for kvinder eller mænd.
Personligt ville jeg reagere ligesom din ven gjorde - ud af vagten.

skal man ikke finde sig konen
i hvis daten ikke passer med sproget så ville jeg da selv sige nej tak søde..

bare fordi man er murer behøver man jo ikke at tale grovt.. åh ja de fordomme..

Jeg kan forstå at der er rigtig mange selv i folkeskolen der taler rigtig grimt, men som aldrig for at vide at det lyder forfærdeligt når de taler.. Selv har jeg det med at sige lige ud til de unge mennesker jeg har kontakt med,at jeg gerne vil have de taler pænt, når jeg er i nærheden.. jeg synes nu ikke det kun er piger der taler grimt, men af begge køn.. jeg har da taget mig selv i at bande mange mange gange, men jeg er bevist om det især når jeg færdes iblandt folk jeg slet ikke kender..

ukvindeligt Bibi
at tale sådan et simpelt sprog er utrolig
ukvindeligt.

Jo hvis det handler om A.FOGH og Venstres Politik som ødelægger DANMARK!! ricky
Uha..

sikke et sprog!!
Hvad er hun sur og vred over?
Hvem er hun sur på?

DEAL WITH IT - AND MOVE ON

Puha grimme ord..
Fuck
Shit

Handler det dybest set om
A.FOGH
og
Venstre´s politik som ødelægger
DANMARK..

LAD OS FÅ ET FRIT VALG
NU!!

Elementært;-) miss-mee
...Den største dyd for både mænd og kvinder, må være at se og omgås mennesker uden at dømme dem. At tale med mennesker og ikke til dem. At lytte til andre frem for at skulle høres hele tiden. Hvorfor ikke nyde og beundre at vi er forskellige og udtrykker os forskelligt? ...mee

Helt okay, men naturligvis et valg Anonym
Jeg synes det er op til den enkelte kvinde selv at beslutte hvilket sprog vedkommende finder passende. Man må selv leve med det indtryk det giver hos andre, præcis som ens fremtoning i øvrigt gør. Den påklædning og make-up kvinder vælger er et udtryk for personligheden bag, og på samme måde fortæller sprog og dialekt noget om hvem man er som person og hvor man kommer fra. Jeg synes dog det er vigtigt, at man som kvinde er i stand til at tilpasse sig en given situation - f.eks. optræder man ikke til begravelser i kort hvid nederdel, og på samme måde råber man næppe fuck i kirken. Det er et resultat af trditioner og almindelig pli. På en date er det imidlertid netop meningen, at man skal lære et nyt menneske at kende, og hvis man pakker sin personlighed så langt væk i pli og påduttet høflighed at personen slet ikke kan genkende sig selv kan det være det samme! På et eller andet tidspunkt vil de to komme så tæt på hinanden, at de vil kunne se ind bag ved høfligheden.
Jeg bander selv en del, og taler ofte rent ud af posen. Men det betyder ikke, at jeg i givne situationer ikke er i stand til at opføre mig som situationen påbyder, og det samme gør sig sikkert gældende for kvinden. Måske var det blot en finte for at slippe af med din ven på en måde uden at skulle sige det direkte til ham...

der er anonym
en ganske slåendelighed mellem dig og LIR`s udtryksform..............

Verden er mangfoldig.. steagle
kære Tarzine!!
Tro det eller lad være; der er skam mænd som ville kunne finde på det samme ;-)
Om det er passende - tja...! For nogen ville det være OK - for andre ikke.
Jeg ville ikke kunne holde ud at skulle høre på sådan et sprog, hverken fra en kvinde eller en mand. For mange eder i sproget betyder for mig, at jeg mister koncentrationen om indholdet.

Hovedsagen i denne debat... anonym
...bliver da pludselig, om hvorvidt der er forskel på manden og kvinden!
Du stiller det i dit indlæg op, som om at det er i orden at manden bander mm, men at det er upassende når en kvinde gør det??
Er spørgsmålet ikke nærmere om, om det er upassende eller ej at prutte og bande i al offentlighed generelt, end et spørgsmål om kvindekønnets lov til dette?!

Principielt er det ligegyldigt irene54
om det er en mand eller en kvinde der bruger denne form for sprog.

Jeg finder lige grimt og upassende, uanset hvem det er.

Lavere rang ?????? Anonym
Det har vel også noget med opdragelse, omgangskreds at gøre. Normalt fungerende mennesker snakker og opfører sig altid nobelt. De mennesker der snakker som en murerarbejdsmand er som regel altid nogen der deler øretæver ud eller og ingen uddanndelse har og som regel altid har svært ved at omgåes andre folk, så hvis der var nogen som havde været for dem som små, yngre havde de måske været til at redde nu, se bare vores 2 genrations indvandre, havde deres forældre virkelig gerne ville være her, har vi heller ikke disse integrationsproblemer, men måske havde vi haft et godt multietnisk fungerende samfund.

Hvorfor ikke? Anonym
Helt ærlig. Jeg synes det okay at kvinder siger fuck el. shit.Hvorfor skulle de ikke kunne sige det?Men det med, at sige jeg skal lige på lokum. Er måske ikke lige den bedste måde at sige det på. Prutte og bøvse i offenlighed er nok ikke så pænt. Faktisk klamt.

19-20-21 19-20-21
Det kommer måske som en overraskelse for dig, men vi er gået ikke bare fra den nittende til det tyvende, men endda også fra det tyvende til det enogtyvende århundrede...

Dronning Victoria har altså været død en del år...

Har han dated Sylvia fra FCK? Karlo
Grineren........

godt med fordomme, hva mureren
pas da på dine små akademikerfingre og hvad de kommer til at skrive. snakker som en murerarbejdsmand...altså! kender da mange murere inkl. mig selv, som snakker pænt.

så tag lige og pas dine fordomme...du synes måske du er bedre fordi du sidder på kontor?

Og så.. anniehall
er der jo bare dem man er fuldstændig sigselv sammen med, hvadenten man kalder den slupne vind; en brandskid, prut, bivirkning af sund fordøjelse, tilstedeligt kronisk ildebefindende eller måske bare har fokus på lidt andre ting.

Det kommer da gevaldigt meget an på hvem man er i selskab med - ihvertfald for mit vedkommende.

Fik du luft Silja
eller skulle du bare lige putte vores indvandrere ind i en debat hvor de slet ikke hører hjemme. Mage til "lusken bort fra emnet" skal man ski da lede længe efter.
Trods dine indstillinger til tilværelsen og murere og indvandrere, ønsker jeg dig en dejlig dag, det kan du da i hvert fald behøve.
Knuz fra Silja

Hvor er Tarzine henne? simon-says
Intet feedback...hmm?

*FB*

det er sq da okaj! neseor
...jeg er ikke så sart! -meen der er dog alligevel oss' grænser! feks. behøver man ikke at sidde og rå-skide når man er ude at spise....!!

Fucker! Sylvia
med den plastik ytte dukke og dum fuck blondine der han har der hjemme.
Sikkert hedder hun, Bonny. Shit navn!

jeg finder icarus
det også upassende...

jeg gad sku heller ikke hænge ud med for mange af den slags tøser ;)

det er ok tøser kan være fisende, lugtende osv. når de er alene...eller med andre piger.

sad selv til en fest for nylig hvor den ene af pigerne både pruttede og bøvsede så naboen kunne høre det.

må indrømme jeg synes det er klamt...

men det synes jeg nu også hvis fyre gør det.

især på en 1.date....så opføre man sig da ordentligt.

jeg er selv opvokset i stor drengeflok og blandt hånværkere, så sproget er også smittet en del af på mig... men taler da ordentligt sammen med andre.

Kan mænds? Anonym
Både mænds og kvinders sprog kan være upassende. Men det der er upassende for dig, behøver jo ikke være det for mig. Og det der er upassende sprog i en situation, behøver ikke være det i en anden.

Er du ude af stand til at være lidt selektiv?

kvinders sprog kan være for upassende cassiopaya
Ja det syntes jeg så absolut, at sådan et sprog høre ikke hjemme ved en kvinde, men nu heller ikke ved en mand.

Rejekælling Ingolf
Ening, rejekællinger er der nok af i forvejen !