Kan man få den mand man elsker?

Kan man få den mand man elsker? Anonym
Jeg er vild med ham. Og jeg vil ham. Jeg mener, men alt hvad han er, alt han rummer. Jeg har overvejet det meget.
Men han er gift. Når vi mødes har vi det dejligt sammen... men den måde vi er sammen på nu begrænser en del, da vi ikke kan opføre os som par udadtil og vi kan ikke involvere vores børn.
Var han fri, var der ingen tvivl, så ville jeg satse alt på et forhold med ham. Det er børnene der holder ham i ægteskabet. Vi har snakket meget om det.
Det er vel kun et spørgsmål om tid - før noget går galt, at vi bliver "afsløret", at konen får besked, at han må tage et endeligt valg - om han vil blive i sit ægteskab for "børnenes skyld" eller om han vil springe ud i det sammen med mig.
Jeg mener ikke, at børnene skal holde en i et forhold man ikke er tilfreds med.
Hvordan forholder jeg mig bedst? Hvordan får jeg ham rusket op?
Somme tider er jeg bange for at virke for "ivrig" efter ham.
Og det er jo ham der skal tage et valg her omkring hans liv.

Derfor hænger du i gardinerne Bimmer ILP
Han vil ikke mere end sex, og
du bliver holdt hen med alle
mulige kneb. Konen ved helt sikkert
at han får noget ved siden af.
Hun kan bare ikke mætte hans
behov for sex.

Oraklet SalliQ
Nu skal du se at trække dig, stop legen og vent så hvad udspil han kommer med ellers er der så mange singler som du nok kan blive forgabt i så lad dog hans familie være i fred synd for børn og du aner ikke hvor mange børn der lider under forældres primitiv egoistiske julelege.det er bare et godt råd jeg hermed giver dig forstå mig ret jeg anklager ingen af Jer

"Du aflevere din mand, der hvor du fandt ham". Anonym
Der vil være ikke være så meget ved at få ham, blot fordi konen har opdaget jer, og derefter vraget ham.
De vil virke mere overbevisende at han frivilligt forlader hende, og det gør han nok ikke, så længe du er så ivrig efter at få ham.
Nogle mænd er deres koner utro af andre årsager end mangel på kærlighed til hende, om det så er rigtigt eller forkert, skal jeg ikke afgøre, jeg forsøgerblot at sige, at han måske ikke vil forlade hende.
Du skriver godt nok, at du ville satse alt på et forhold til ham, hvis det var muligt, men hvad så hvis han giver dig samme behandling.
"Du aflevere din mand, der hvor du fandt ham".
Håber du tænker dig om, og passer på dig selv, verden er fuld af dejlige mænd... og ærlige...

Kom videre Anonym Singlepige
Som single pige, udtaler jeg mig (desværre) med en vis erfaring omkring mænd i forhold - hvadenten det være sig ægteskab eller bofælleskab... Det er yderst sjældent, for nu ikke at sige "aldrig" at den slags udvikler sig til et brud med familien derhjemme, - og skulle det endelig komme dertil, opdager manden som regel bagefter at han nu har brug for sin frihed "til at finde sig selv igen ovenpå bruddet" - og du opdager, at du blot var en "bridge over troubled water". Ikke i en ond mening fra hans side, men fordi vi mennesker af og til fungerer sådan, at vi har brug for en støtte i svære beslutninger. Du ved godt dette, i dit hjerte, - og den dag du er villig til at se bedraget i øjnene - altså dit selvbedrag - så vil du sande, at i begge - af hver jeres grunde, havde behov for at lulle jer ind i denne fantasi. Lev det ud om du vil - jeg skal ikke dømme dig, men gør det med åbne øjne! Se jeres "forhold" for dét det er... nemlig en overgang for jer begge - hvor smertefuldt det end må være at sande det ligenu.
I lever på en løgn, intet længerevarende kan bygges på et fundament af løgn - og du ser kun de sider af din "mand" som han ønsker at vise dig!
Held og lykke med kærligheden, og pas på dig og jeres kære i alt dette...

tag sagen i din egen hånd moster grethe
Hvis du ikke er tilfreds med at være hans lejlighedsvise adspredelse så sørg selv for afsløringen og du får svar på alle dine spørgsmål. Hvorfor trække pinen ud? - Hvis han mener det alvorligt med dig, vælger han dig!

Hans varition af forholdet. anonym.
Jamen,endnu et at disse råb fra en elskerinde,ang hendes gifte elsker.Hvornår bliver i kvinder klogere ang disse gifte mænd.
Han forlader ikke sin kone,men så længe han kan holde dig hen med snak og ynk om hans elendige ægteskab,bliver han ved med det.Har du hørt Konens varition om deres ægteskab??Ville du virkelig gerne have han forlod sin kone til fordel for dig??Måske gør han det,men du kan godt regne med,at han på et tidspunkt,finder en ny elskerinde,og hun vil så få samme svada om jeres ægteskab.Sådan en mand stopper ikke,før han ligger i sin grav.Hold jer dog langt væk fra disse gifte mænd,for hvor er det synd for konen,at han siger sådan om sit ægteskab,bare for at holde på sin naive elskerinde,som hopper på den ynk fra ham.Til dig.Hvor er du dog godtroende og naiv,at du gider spilde tid på sådan en bedrager og snyder over for sin kone,næste gang bliver det dig der bliver snydt.

Få ham? 7ane
Du vil kun have ham fordi du ikke kan, fordi du skal kæmpe efter ham.

Når du så får ham, skal du kæmpe for hans kærlighed igen, for så finder ham sikkert en ny dame ved siden af.

hmm.... line-pinn
Jeg ville sætte mig og få det på det rene en gang for alle.....

Fortæl ham hva du syns om ham og jeres "forhold" og spørg ham hvad han vil med jeres "forhold" send ham så hjem hvis han virker i tvivl og sig du vil have et ærligt svar så han får en rum tid til af overveje tingene i!

Kh line-pinn

Fik ham! Den angrende
Jeg "fik ham" efter 5 års tålmodighed - men hver eneste dag gør det ondt at se mine børn lide under det. ALDRIG MERE far OG mor i samme hus, ALDRIG MERE juleaften sammen, ALDRIG MERE ferie sammen osv... det gør mere ondt end du fatter.
Jo mig og den nye har det super!!! ...men det er børnene der betaler prisen - med den glade ubekymrede barndom - de kunne have haft... Gør hvad en mor bør, BLIV! og tag så revance når de er blevet store... DU valgte at få børn - de har intet valg.

det er dig, der skal ruskes op! E. R. Faring
Du siger bl. a. at du elsker alt hvad han rummer. Nå! – først når du deler hverdagen med ham, ved du hvad han rummer,- og han rummer jo altså også et ægteskab der ikke er helt utåleligt at opholde sig i! – Og husk lige, at mænd ikke bliver i ægteskab for børnenes skyld hvis de har fundet den eneste ene. Det er kvinder der gør det! Ikke børn, men økonomi kan holde manden fast! – Men hvilken mand ville sige til sin elskerinde, at han bliver for konens skyld! Det ville jo være torskedumt og spærre den frie adgang til fornøjelserne, ikke?
Hvis du har ’kendt’ ham mere end 4-6 måneder, kan du godt regne med at han allerede har valgt. Hvis forholdet er helt nyt, bliver du sikkert stadig vurderet og har en chance/en risiko for at gafle denne vidunderlige mand, der lyver og bedrager sin kone – og så tillykke med fangsten!

kærlighed er svær sommersmart
Ja det er en stor beslutning, jeg har igennem nogle år haft kærester ved siden af mit ægteskab. Jeg er kvinde og søger ikke sex men dialog og snak ved siden af min ægteskab. I starten troede jeg også det var for at prøve at bo med en anden, det skal siges at jeg har boet med min mand i 20 år jeg elsker ham og vi har 2 fantastiske børn som har brug for os begge 2.
Jeg ved der er mange forskellige holdninger til utroskab og at det skader meget. Jeg tror også din elsker kan li dig, han værdsætter dig og måske ligefrem elsker dig for de kvaliteter du har, men ja han har en familie han skal tage hensyn til nogle børn der nyder ham om morgenen, nyder ham på ferien, nyder ham ved fredags disney time og de har intet behov for at deres far skal flytte. Det er den sandhed jeg er kommet frem til med mig selv. jeg vægter min familie højere end min egen lidenskab og nået af det dejlige ved en affære uden for ægteskab er at man bliver fyldt med energi og kan værdsætte sin famiie endnu mere man ved hvad man har men ved ikke hvad man får....Men jeg tror heller ikke jeg ville kunne undvære mine affærer og har fået utrolig mange gode snakke bekræftigelser og nogel fantastiske venner ud af det....

Nyd forholdet med ham men find en single hvis du vil satse en fremtid med en.