Kan man få hovedepine.

Kan man få hovedepine. Mig1
A og spise for mange æg? Jeg spiser to hverdag, eller det er jeg begyndt på efter jeg er kommer på kur.. Men de sidste dage har jeg haft en forfærdelig hovedepine.

Ikke sundt redhack
Så vidt jeg ved så er det direkte usundt at spise så mange æg om ugen...

Men om man kan få hovedpine af at spise dem ved jeg ikke...

Med venlig hilsen
Anders Nielsen

Ja det er usundt Charlotte
Ja det er usundt du får alt for højt kolesteroltal af så mange æg og hvorfor det skulle være godt at spise æg når man er på kur kunne jeg godt tænke mig en forklaring på....

Ja, usundt smuk-fest
Det er meget usundt at spise så mange æg.

Jeg lever efter reglen max 4 æg om ugen. Men det er langt fra hver uge jeg får 4 æg.

Jeg ved ikke om dit "overforbrug" af æg kan være anledning til hovedpine, men jeg synes du skulle stoppe med at spise så mange æg og så se om hovedpinen ikke også automatisk stopper. - Ellers er grunden nok en anden.

Hvorfor skal du i grunden spise så mange æg på den kur? Hvad skal det gøre godt for?

hovedpine louise.z
Hey

Din hovedpine kan skyldes at du ikke får nok næring. Du skriver at du er på kur (lidt mærkelig kur, da æg jo giver højt kolesteroltal.. som andre også har bemærket kan jeg se =))
Anyway er du sikker på at kuren ikke er for hård? prøv evt. at drikke mere vand/væske og se om det hjælper..

Louise

pungkrudt jow jow
Nu er det lidt svært at bestemme dit køn ud fra dit navn(Mig1)MEN, Som du sikkert ved øger æg sædproduktionen, så mon ikke hovedpinen kan skyldes at "trykket" er for højt... Så mit råd er at du lige lukker op for ventilen en gang eller to, så skulle det være iorden... (såfremt du er en fyr, selvfølgelig)

DRIK VAND! gnaek
Jeg var også på en kur, engang i 80,erne hvor man skulle spise en masse æg, siden den gang har jeg ikke været på slankekur, ej heller spist hårdkogte æg.
Jeg har dog været på en homøopatisk udrensningskur hvor jeg også fik hovedpine, så satte jeg mit væskeindtag op og hovedpinen gik over. Det må være noget med udskillelsen af affaldsstoffer...
DROP æggene og køb et sjippetov.

Kolestorol Pelse
Der er meget kolestorol i æg, alene af den grund er det usundt med for mange...

Vigtigt er det til gengæld, at du drikker mindst 2 l. væske i døgnet...deri er kaffe, te og alkohold ikke medregnet, da det er vanddrivende.

2 l. vand er godt

har hørt vivi
jeg har hørt at det sætter forbrændingen i gang, altså hvis man spiser det til morgenmad. Jeg spiser personligt selv en sund omelet hver morgen, det opfordre dr.arthur til.....

Måske sundt nok bmr
Æg er ike så usunde som man har troet før itiden da de indeholder både gode og dårlige kolesteroler.

Hovedpinen kan komme fordi din krop er ved at rense ud så husk at drikke meget vand