Kan man fjerne hår i røven?

Kan man fjerne hår i røven? Anonym
Hej! Min kæreste har spurgt om jeg vil prøve noget numsesex, hvilket jeg sådan set ikke har noget imod. Det jeg bare har et problem med er at jeg jo har hår i røven. Ikke vildt meget, men det er da alligevel ikke særlig lækkert... Er der nogen der ved hvad/hvordan man lige ordner det??

naturligvis kan du det Burren
sæt dig fx ned og skub rumpen frem og spred benene og så ellers barber dig som foran,,

men pas på det er vanedannende, at være glat og ren konstant....

Fortsat god dag

Det bedste resultat KlogeÅge
opnår du med en lighter, bare skru helt op for flammen så er det hurtigt overstået.

Nu skal du bare høre . Chris <3
Det er fuldstændig naturligt at have hår i røven,, meeeen det er ikke det fedeste.. Jeg kan personligt ikke ha' det. Så prøvede jeg at barbere det væk, og det var også helt fint.. liige indtil hårene begyndte at vokse ud igen, det kløede og sveg.. Hvad gør jeg så? tænkte jeg.. Så prøvede jeg det der veet hårfjernings creme til bikinilinien. (Man har hørt så meget dårligt om det, men det virker altså)
Det du skal gøre er, at inden du går i bad om morgenen, så tag en vaskeklud og gør den våd også vask dig mellem ballerne. også skal du tøre dig, du skal være helt tør.. Også kommer du hårfjerningscremen på og lader det sidde 5-10 min. også kan du nå og barbere ben o.s.v. inden du skal have det væk.. også gå i bad og skrab det væk med den medfølgende skraber. Det holder 1-2 uger inden hårene vokser ud igen, men dine hår forbliver fine og du mærker ikke når de vokser ud. også er det jo bare og gøre det igen, og igen...
Prøv det, det hjælper.

er det normalt Mette094
for en kvinde at have hår i anus? har tit spekuleret på det.. føler mig så mandig og usexet.. :(

hår i måsen stedman
prøv waxaway.dk

hårfjerning anonym
Brug aldrig skraber ,da det giver flere hår og iritation har selv prøvet at skrabe det væk ikke fordi jeg har vildt mange hår i røven, men har fået mere efter jeg skrabet og det begyndte at gro ud, det bedste resultat opnår man ved at bruge hårfjernings cream som også er beregnet til at fjerne hår i bekini linien , det skal så gøres et par gange i måneden for at holde det ved lige, det bedste er veet hårfjernings cream som hedder veet in shawor og kan købes i matas.

Lange hår . . . HJÆÆLP! Scorpio
Hej.. Har lidt lange hår i røven.. og læste at man skulle bruge det der Veet hårdfjernings creme, men Hvad er bedst det til Mænd eller Kvinder.. Hver gang jeg søger er det kun produktet til kvinder der popper up!?


Hvad bruger i andre ???

Er selv en mand så regner med at det skal være til mænd, men læste så at det skulle være et ringere produkt ??

slik fru.fisse
slik det af[s]

hår i numsen ...
barber det af?

katten.. Martin Med Brynene
hej anonym, det lyder som et træls problem døjer jeg også selv med. men hvornår tror du der er mulighed for at jeg kan hente den kat, jeg glæder mig meget til at få den.

Knus og kram
- ham med brynene

At fjerne hår Brev fra "erfaren"
hej med jer. Jeg har i mange år fjernet hår fra diverse steder på kroppen. Og jeg har fundet frem til en metode som virker ganske fint. Jeg startede med at købe mig en Epilator - altså en maskine som "rykker" hårene ud. Det skal man dog ikke starte med da det gør vanvittigt ondt.Start med at barbere dig der hvor du vil have hårene bort. Gør det med en god skraber, gerne en med eller 3 blade. Del det op i "områder". F.eks hvis det er benene, så start med det ene ben under knæet. Når du er færdigt anvender du alm. husholdnings-eddike. ja du læste rigtigt. Smør det på men spar ikke på det. Det SVIER bare så du ved det men..... Det gør faktisk flere gode ting. Det renser i dybden , det klør ikke bagefter og det allebedste: Det slår en masse hårsække ihjel hvergang du anvender det. Og det er jo lige det vi stiller efter -ikke!!! Jeg er 50 år i dag og har brugt denne metoder i ca 15 år. Jeg har ingen hår på benene, skridtet, mellem ballerne, armhulerne og mit skæg er næsten borte. Og i dag går der omkring 2 måneder mellem jeg "tager en tur".

både for mænd og kvinder mulle.
hejsa. hårfjernings cream lyder ikke værst. og ellers en wax. men føj det gør nas!
man kan også vælge den lidt dyrere løsning og få fjernet hårene med lacer på en klinik - (både for mænd og kvinder)
selvfølgelig dyrt, men det skulle gerne gå ind og nedbryde hårroden, og gøre at der kommer færre og færre hår. men i kan læse mere om det på: permenent hårfjerning. inde på hjemmesiden står der alt, hvad i vil vide om lacer behandlingen. held og lykke med det. ;)

Re: At fjerne hår kathrinekjensen
Hej "erfaren".

Jeg læste dit indlæg, og løb straks ned og købte noget husholdningseddike! Men jeg har lige et par spørgsmål..
Hvor lang tid skal det sidde, når man har puttet det på?
Skal det vaskes af igen?
Hvor lang tid går der, før man ser resultater?

Jeg håber, du svare! [:)]

//Kathrine

Kan man fjerne hår i røven? Julemanden09
Ja

Julemanden