Kan man være venner?

Kan man være venner? Mr. Lost
Hej.

Min eks. gi fra mig for 2 månender siden, og jeg sagde til hende dengang at hun skulle slet mit nummer for hun ville ikke få brug for det igen.
Men nu skrev hun en sms til mig i sidste uge, hvor hun spurgte hvordan jeg hade det, det første jeg tænkte var at hun nok vil find sammen med mig igen, så det spurgte jeg hende om, men hun vil kun have mig som ven. Så nu tænker jeg om jeg kan det, for jeg har stadig følelser for hende. Jeg har savnet at snak med hende, og hun har også savnet mig. Tror i at man bare kan være venner, når man har været sammen som kærester.

Snak med hende! Anonym
Det ved jeg af erfaring at man kan. Begge parter skal bare være afklaret omkring, at det bare er et venskab og ikke et forhold.

Doubt it... anders_engberg
Mine dårlige erfaringer siger mig at det ikke er muligt.

Går man fra hinanden ved "fælles aftale" er muligheden der - men er der stadig følelser involveret - så nej! Jeg har i hvert fald oplevet dette.

Er dog blevet gode venner med én ekskæreste et par år efter vi er gået fra hinanden og følelserne har været 100% væk fra begge side.. udover venskabsfølelsen..

;o)

Anders - giv tid, giv tid.. så måske

Tvivler... Lagerekspedienten
- meget på at man kan skilles som venner. Den forsmåede er jo den som ikke slog op. Jeg er selv lige nu i den situation at en kvinde har meddelt mig at vi kun er venner. Jeg erkender jeg har en hel del følelser for hende, faktiskt også fortalt hende at jeg elsker hende. Hun vil gerne have vi en dag snakker sammen om det hele men jeg er bange for at hun blot er ude på at tilfredsstille hendes egen nysgerrighed ved at jeg taler og hun tier. Hvad mener I andre?

Flere år efter... miss-mee
...ja, men så længe den ene part stadig har følelser i klemme, er det næsten umuligt.

...mee:-)

Are you lonesome tonite... anniehall
...hejsa:)
- ja selvfølgelig kan man være venner!

Måske er det bare en rigtig god ide at få hende lidt på afstand (føelsesmæssigt) inden du binder an med det helt store.

Lad dig selv sørge færdig over hende (hvis du har brug for det?! - Gå på et par dates m. nogle søde kvinder - så hun kommer ud af systemet...og hvis du så stadigvæk har lyst til at være venner m. hende, er der da ikke noget i vejen med det.

Du skal bare være klar til det...x-kærester kan blive eminente venner, netop fordi de kender en utrolig godt...men også være et problem når man så får ny kæreste...som måske ikke har det samme afslappede syn på tingene som en selv.

Bedste hilsner

Annie

Tjahh Mr.Lost.... GoKart-ejeren
...et éntydigt svar kan du desværre ikke få. Beklager!

Der er vist lige så mange opfattelser af hvad "man" kan - og ikke, som der er brudte parforhold.

Men du kender (vel?) ikke hendes hensigt med henvendelsen igen? Måske der er noget der ville være godt at få snakket om nu hvor i ikke er så tæt - sådan fysisk - på hinanden mere. Men der er svært når/hvis der er følelser med i billedet..... HMMM du må forsøge at gøre op med dig selv hvad du kunne forestille dig at ville gøre, HVIS hendes hensigt er.... :-))) .. og måske lade være med at ses/snakkes hvis du vitterlig vil "videre" med dig selv uden hende (men måske med andre....)

Pøj med det!!

nej Thomas_sød
Klart nej. Hun forlod dig fordi hun ikke ville se dig mere. Man skrider jo ikke vis man gerne vil se den anden.