Kan Naser Khader blive Kronprins?

Kan Naser Khader blive Kronprins? webcookie
De radikales leder Marianne Jelved har peget på Margrethe Vestager som partiets nye kronprinsesse. Men var det ikke smartere at gøre Naser Khader til kronprins?

Naser er efterhånden en meget fremtrædende figur i Dansk politik og har måske et forspring der.

Hvem mener du vil gøre det bedst for De radikale?

Kilde:
http://www.kalundborg-folkeblad.dk/kf/default.asp?action=leder&lederId=29392

Jamen de 2 galemathias
Ballerinaer holder jo sammen, og Marianne, som nu, efter Muhammedkrisen og sin opvågning til realiterne, ikke mere kan gå i spagat, søger jo en værdig afløser.

Dvs. en der har svært ved at tænke.

Jeg håber det susanne.larsen
forhåbentlig falder der ro ovre gemytterne hvis Nasar Khader kommer til tops inden for et størrer politisk parti (jeg så så helt at det ikke var de radikale, menkanjo ikke få det hele *S*)

Det ville være en rigtig god intergaration at vise - Muslimsk-demokrati i een skøn forening.

Hmm 1-2-3
... spørgsmålet er om det i det hele taget er een af de to der er det bedste for partiet. Det man savner, synes jeg, er som artiklen påpeger - politisk udmelding om hvad de radikale vil. At pege på Naser alene fordi han kan hive stemmer hjem er for plat, hvis ikke det er bakket op af en politisk linje der gør forskel.
Jeg er ikke radikal og derfor ved jeg ikke hvad han står for - ud over at bakke Fogh op under Muhammedkrisen - men det er da for tyndt at proffilere sig på. Jeg synes hans kritik af radikale Imamer er helt fin, men en formand for et parti må have mere at hænge sig op på end det!

1-2-3

Margrethe Vestager er lækker simon-says
Ser derfor helt hende som kommende prinsesse!

*FB*

det er et godt spørgsmål hawa
der sker også mange mærkelige ting det parti i øjeblikket... f.eks er der medlemmer nu der vil vide hvad partiets politik egentlig er...
det tror jeg vi er mange andre der osse gerne vil vide.. det er vist druknet lidt i Marianne Jelveds selvpromovering..

Skulle man vælge mellem de to nævnte , ville mit valg falde på Khader... han har ingen radikale skyklapper (fatter egentlig ikke hvad han vil i det parti) Vestager er lige så virkelighedsfjern som Jelved.

Men der er også et par unge radikale som ikke lyder som om hele jordforbindelsen er røget... f.eks Anders Samuelsen.. der er også en der jævnligt snakker skat, som ikke er helt ude i hampen.. de er måske et bedre bud.. tror desværre valget af Khader ville give en fløjkrig a la den i soc.dem.

zionisterne blir vrede Jusny
Hvis Khader bliver prominent politiker vil det mindske den kriminelt orienterede zionistiske politiks indflydelse fordi Khader uundgåeligt vil søge at sikre menneskerettigheder og agere mod regimer der udøver krigsforbrydelser- og regimemæssigt er det netop hvad der karakteriserer det kriminelt orienterede zionistiske regime som besættelses og kolonialmagt i Palæstina.


Stop mens legen er god - gå dog ud af politik og engager dig i menneskerettigheder ? - hvad med at søge at sikre indenlandske såvel som internationale civiliserede, dannede samt til tider veltalende og velformulerede kriminelt orienterede zionister, universelle menneskerettigheder og menneskerettighedsforpligtelser ? Det er stort set hvad de kriminelt orienterede zionister mangler, og verden behøver ! De har jo dannelse, uddannelse, kulturel selvrespekt, en næsten ekstremt overdreven USA respekt, menneskelig værdighed, tv tække, medietække og en broderskabets ånd? !

De har ikke respekteret og efterlevet menneskerettighedserklæringen i forhold til palæstinensere , og når de har så svært at efterleve menneskerettigheerklæringen så bør de få noget hjælp, ud af dysfunktionaliteten vedrørende menneskerrettigheder og menneskerettighedsforpligtelser - bortset fra det punkt er de jo normale mennesker.

De kriminelt orienterede Zionister er sociologisk set i en svær situation som de tilsyneladende ikke selv formår at bedre i overensstemmelse med den internationale humanitære lovgivning - så de har brug for hjælp til lovligt med selvrespekt at respektere menneskerettighedserklæringen !

Er der ike noget der ?
Bortset fra det med den kriminelt orienterede zionisme synes jeg at Khader bare skulle gå til den - politik, diplomati og funktionelt lovlydigt menneskeværdigt demokrati er en fin sociologisk kombination - der har mange historiske? resultater(tilgode)