Kan nogen anbefale en god astrolog?

Kan nogen anbefale en god astrolog? Rix
Er der nogen der kan anbefale en dygtig astrolog i Århus? Jeg gider ikke flere amatører, men vil have professionel vejledning :-)
P.f.t.

En god astrolog? Pigen
Ja prøv Michael Engell tlf. 57 61 75 55

Ole Giber Regnbuen..
Det kan godt være der er lang ventetid hos Ole Giber, og prisen er temmelig sikkert også "lidt høj"..men jeg ved han er dygtig..mange af landets skuespillere og forretningsfolk benytter sig af hans viden....sidst men ikke mindst, han bor jo i Århus området:-)

Held og lykke..uanset hvem du kommer til hos..

God energi fra Regnbuen..

Astrolog der kan sit fag svar
Du skriver godt nok i Århus, men jeg har brugt en som bor i Albertslund. Hun laver dit horiskop,i taler i telefon og hun optager samtalen på bånd som du får tilsendt med posten, hvis du ønsker det.Du kan til enhver tid henvende dig til hende med spørgamål ang. horiskopet. Det kan være svært at huske alt.

Anne- Grethe Christensen
43644939

Jo her en en sunelp
Her er en dygtig astrolog han hedder Holger Stavnsbjerg han bor i Åby-høj ved Aarhus, Han arbejder med den esoteriske-astrologi som er den nyetids astrologi form som er grundlagt efter Alice A. Bailey, og som er inspireret af den tibetanske mester djwhal Khul. Samtidig er han historiker og kommer med mange eksembler fra datidens store personligheder... Jeg har selv fået mit horoskop lagt ved ham, og dette kan jeg kun anbefale. Vil du vide mere om denne astrologi form så gå ind på www.esoterisk-astrologi.dk
God fornøjelse fra Sune Christensen....