kan snart ik mere,,, hjælp....

kan snart ik mere,,, hjælp.... karin
hej håber nogen kan hjælpe mig vi har hvadet sammen 3 år gift 1 år, han har en ned tur lige nu og syntes dat hele bliver læsset af på mig nåe han kommer hjem, jeg har fødselsdag i dag og vi aftalte vi ik skal give gaver, jeg bliver 25, jeg vil heller ik have en gave men en blomst et kys et rigtig stort kram ville være dejligt, syntes bare lige hvad jeg gør er det helt forkert. jeg går med en masse tanker,,, min familie kommer om lidt og ved ik om han kommer det gør så ondt inden i

STORT TILLYKKE Anonym
Det lyder da frygteligt trist, og jeg mener ikke, man kan være bekendt at have så ondt af sig selv, at man ikke kan onde andre lidt glæde. Det er synd for dig, og hvis det ikke bliver bedre, synes jeg, at du skal kaste ham på porten og finde en mand, der opfører sig ordentligt - der er masser af os derude (også en masse der ikke er gift endnu).
Det kunne så passende være mit fødselsdagsønske for dig: At du på blive meget gladere det kommende år - enten ved at sætte din egocentriske mand stolen for døren, så han fatter, at han skal ta' sig sammen for at beholde dig, eller ved at smide ham ud og finde en bedre model.
Tillykke og kærlig hilsen
Peter