Kan utroskab redde et forhold???

Kan utroskab redde et forhold??? Anonym
Hej!
Min veninde er blevet forelsket.... desværre ikke i hendes kæreste. De har været sammen i 8 år og har to børn sammen. For noget tid siden havde de en større krise i forholdet, udløst af hendes kæreste, men det fik de heldigvis arbejdet sig ud af, og forholdet har siden kørt ganske udemærket. Så er det at det sker: Min veninde er blevet forelsket i en anden... Det er ikke en mand hun ville kunne etablere et forhold til, men han er også forelsket i hende. De har ikke været sammen, da hun jo er i et forhold. Hun er selvfølgelig meget forvirret og ked af det, og har dårlig samvittighed overfor sin kæreste, men samtidig er det svært ikke at snakke med ham den anden. Hun kan jo ikke gøre for at hun føler som hun gør. Hun har længe haft det svært med tanken om aldrig at skulle være sammen med andre end sin nuværende kæreste igen. Hun bliver nødt til at beslutte hvad hun skal gøre. Enten skal hun mødes med ham for at få afprøvet spændingen, ellers skal hun forsøge at cutte forbindelsen, men det er jo også svært, og måske biver hendes forhold ikke bedre af den grund. Er der nogen der har prøvet noget lignende???

Utroskab NajaQ
kan ALDRIG redde et forhold.
MVh LanaQ

Utroskab bullz-eye
Jeg mener heller ikke at et forhold kan være sundt for et forhold !

tror jeg næppe jacob.lykke
jeg tror på ingen måde at utroskab kan redde et forhold...
og ville ikke råde nogen til at forsøge at modbevise det heller..

mh Jacob

da det er din veninde moster grethe
og ikke dig det drejer sig om, kan jeg godt tillade mig at påstå, at hun ikke alene er dum men også unødvendigt ond mod sin kæreste, hvis hun vælger at være utro. Utroskab er det ondeste man kan udsætte sin partner for.

Desuden kender jeg en god gammel huskeregel, der siger. Hvis du udlever en forelskelse tager den 4-6 måneder. Hvis du undgår den du er forelsket i tager den et halvt år!

Selvfølgelig kan hendes nye ven være manden i hendes liv og den eneste ene, - og de er skabt for hinanden og blablabla.... Men det vil han så også være om et halvt år, NÅR hun har forladt sin nuværende kæreste på en pæn og ordentlig måde.

hmm.. Emma123
Og hvad er hendes plan lige? skal det så kun være denne ene gang? og hvad er det hun ønsker at opnå ved at have sex med en anden mand? og så oven i købet en hun føler sig forelsket i.

Det kan hun slet ikke styre. Jeg har selv prøvet det og det kan jeg absolut ikke anbefale, men ligesom jeg var ude for pædagoisk rækkevidde, så er din veninde det nok også. Det er lige meget hvad og andre siger, for hun gør det sikkert alligevel. Hun har allerede følelser i klemme.

Hun skal bare huske 1 ting og det er, at hvis hun ikke kan slippe ham nu, hvordan nemt tror hun så det bliver når først han har været helt tæt på hende?

Hun skal da ikke lade det være op til den oplevelse hvorvidt hun skal være sammen med sin mand fremover eller ej. Hvad har de 2 ting med hinanden at gøre? Hun siger hun ikke vil have et forhold til den nye mand - hvorfor skulle den oplevelse så føre til et beslutningsgrundlag omkring skilsmisse?

Hun laver vist bare undskyldninger for sig selv. hun er allrede så involveret, at det vist kun går en vej.
Stakkels børn, når de voksne ikke kan styre sig.

det er måske ikke lige trofast kone
svar på dit spørgsmål, men måske noget der kan bruges i debatten alligevel!

Da jeg havde det værst og var lige midt i en krise pga. min mands utroskab, betroede jeg mig til en kvinde der senere er blevet min gode veninde.

Hun havde en mand som hun elskede, de var udstationerede i udlandet, hun valgte at tage til Danmark da hendes barn som manden ikke var far til blev alvorligt syg.

Hendes mand indledte et forhold til sin sekretær, min veninde vidste det instinktivt, konfronterede sin mand med det, og han valgte at blive hos sekretæren!!

Hun har bitterligt fortrudt, at hun konfronterede ham med sin mistanke, hun er sikker på, at han var blevet hos hende, hvis han havde fået lov til at udleve den forelskelse!?

Min veninde har gået i terapi og har nu 16 år efter ikke haft lyst til at starte et nyt forhold, hun elsker stadigvæk sin x-mand og ville starte med ham igen hvis han spurgte.

Sekretæren var så snu at blive gravid, og da x-manden ikke havde børn, så blev han hos hende, men de er ikke lykkelige.

Min veninde sagde til mig, bliv hos din mand, du vil fortryde hvis du dropper ham, når alt andet i forholdet er godt, så kom over den utroskab.

Hun siger også, en utroskabssag kan forny forholdet, når først sårene er lægt. Lad den forelskede udleve det der skal udleves, hav is i maven og vent til det er overstået,det er hårdt men langt bedre end at blive skilt, for de ting der var blevet kedelig rutine i det gamle forhold, kan meget vel blive et nyt og inspirerende ægteskab bagefter.

Jeg kan kun sige, at i vores tilfælde kom vi over det, og har det gamle gode ægteskab igen, min mand blev vist klar over, at det andet var uholdbart og helt uden de kvaliteter som vores forhold har. Havde jeg forlangt at han sluttede forholdet medens han endnu var forelsket/betaget eller hvad han nu var, så ville vi sandsynligvis begge være alene i dag og ikke lykkelige!!

Så jeg kan ikke umiddelbart sige, at din veninde ikke skal afprøve det hun mener er lykken!!
så må man håbe at kæresten ikke opdager det, så det er hende der bliver sorteper, når hun pludseligt står uden både kæreste og elsker!!

Det virker med garanti ikke hannah1
positivt på et forhold, når en af parterne svigter den andens tillid. Hvorfor skulle det det? Du skriver, at hun vil afprøve spændingen, men ikke ville kunne etablere et fast forhold til ham. Betyder at "afprøve spændingen" ikke simpelthen at "få noget sex ved siden af".

Så er mit bedste råd: Bliv single - så kan hun også leve en singles frie liv uden hensynstagen til en partner og evt. børn. Man kan ikke både blæse og have mel i munden.

Hej, hej ...

er jorden flad??? Dennis123
Hele den traditionelle måde at opfatte et forhold på må da snart dø. Det er jo statistisk bevist at der ikke er særlig mange der er tro alligevel!!!

Men hvis vi skal være hyklere så fint nok...

Men måske handler et forhold om partnerskab og ikke om at nægte partneren at blive forelsket!!!

Jeg er enig i at man i et forhold skal være hinanden tro. men for mig handler det at være tro ikke om sex, men om kærlighed og loyalitet.

Jeg er sikker på at de fleste mennesker enten overvejer eller har sex med andre. Hvis ikke disse ting bliver udløst, går de jo ikke bare væk.

Det din "veninde" oplever er muligvis en enorm træng til udløsning.

Spænding, eventyr og sex er super vigtigt for vores eksistens, med mindre vi skal tørre fuldstændig ind i det vi kalder et sundt forhold