Kan varmt anbefale...

Kan varmt anbefale... rubbles
Har lige set "the butterfly effect" på DVD. Rigtig god film... Og så ser jeg frem til at se "Kongekabalen" i biografen...

Kan også piglet45
...anbefale "The Village". Den er en langsom starter, men når der først sker noget sidder du som sømmet fast i stolen. Uhyggelig, mørk, speciell, men fremragende.

Tja,tjo,mja,jo........hvad skal man sige.....? tukania
......The Butterfly Effect......
Tja, den er jo egentlig god nok,meeeeen......
Uden at løfte sløret for meget, så er Jeg ikke den eneste(har Jeg fundet ud af) der bliver en anelse træt af at se idioten flyve frem og tilbage 100 gange. Idéen er god nok, men Jeg savner lidt mere fylde i filmen, som jo egentlig er baseret på en god idé, men desværre ikke rigtigt har ret meget andet end den ting at slå på. Ergo bliver det 1½ times flyven frem og tilbage, og det er simpelthen for kedeligt. Men uanset en film man sagtens kan leje en søndag aften :)
P.S Forvent ikke for megt på skuespiller-siden. Ashton Kutcher er i mine øjne, en way overrated actor. Men lad nu det ligge :)
BTW: Så anbefaler jeg lige Gothika samtidig. Er absolut en film man skal se, hvis man er til genren. Ikke historiens bedste film, men absolut en god film.

Go' film-luring :)