Kan vi slå Manchester kan vi slå Lillestrøm SK

Kan vi slå Manchester kan vi slå Lillestrøm SK Don Ø
Velkommen til sæsonens første hjemmekamp i Royal League – det skandinaviske mesterskab for klubhold. Igen i år mødes de fire bedste klubber fra Sverige, Norge og Danmark i en turnering, der indtil nu kun har haft én vinder: F.C. København.

For F.C. København har Royal League været en særdeles værdifuld turnering i de to foregående sæsoner. Det er altid udviklende at møde stærke internationale modstandere, og turneringen giver trænerteamet en god mulighed for at holde spillerne i gang i vinterperioden og samtidig teste nye spillere på højeste niveau.

For cheftræner Ståle Solbakken er søndagens modstandere et gensyn med en af de klubber, han repræsenterede som aktiv. Det er samtidig også et gensyn for F.C. København, idet vi i forrige sæson dels var i gruppe med Lillestrøm og dels mødte dem igen i selve Royal League-finalen.

Med to uafgjorte i gruppespillet og en sejr til F.C. København i finalen efter tre tætte kampe er der næppe tvivl om, at nordmændene kommer til Køben havn for at få revanche, og det bliver formentlig en hård arbejdsdag på kontoret for løverne, når de seneste to sæsoners ”kongelige” succes skal forsøges gentaget.

Kyz, knuz og krammerz og hjertelig velbekommen, for LØVERNE øder Lillestrøm levende som døde.

AMEN!! Din evige frelser selveste Don Ø

Ifølge Lydia Anonym
er Don Ø ved at købe Rooney (Han er jo Danmarks rigeste mand, stadig iflg Lydia som jo nærmest
sidder på skødet af Don Ø) Så med dette køb vil alt gå glat for FCK

FCK tabte første i Norge Eniro har ret til at fjerne...
Det gør de osse i morgen *LOL*

Kan ikke en skid sjørgensen
modet svigter dem til sidst,det er ikke første gang.De er simpelthen ikke professionelle nok.
Og,ham don øv,han er sgu da helt til grin,han latterliggør da det Danske folk når han er udenlands.

FCK taber!! Sissel Kyrkjebø
Griner af deres wannabe outfits

Ender uafgjort babs-o-man
1-1 er mit gæt

Undskyld , men... OB-Guld
Vi ved vist alle sammen, at Manchester er bedre end løverne fra KBH. Undskyld, men... Og jeg ved nu er der nogen der vil skrive " Jah, men vi slog dem sidste gang, lær' det OB-Fucker" men man kan vel ikke ændre på det !