Kapitalist udnytter arbejderklassen

Kapitalist udnytter arbejderklassen anonym
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/12/16/101724.htm

Kapitalisten mener, at 1. maj ikke længere skal give anledning til en fridag, fordi 1. maj har mistet sin betydning i Danmark, mener han selv, og der kommer færrer til 1. maj møderne, end der gjorde før i tiden.

Men så burde man jo også afskaffe grundlovsdag, for der er der jo endnu færrer der møder op. Det er jo et klart bevis på, at dette ikke handler om, om folk møder op til møderne eller ej, men simpelthen et angreb imod det danske proletarer!

ja i danmark er liberal = ansvar uden frihed qwerty
Det kan jo ikke undre nogen. Venstre folk tilhører bonderacen og er som sådan ikke særligt gode til mennesker. De er opvokset på en gård uden venner og derfor behandler de menensker lige så dårligt som var de deres tremmekalve eller svin.

Synes det er ok Anonym nr. 2000
at man selv må betale en fridag hvis man vil flage med rødt d. 1 maj.

Vi er mange der ikke går ind for fagforeninger og hvorfor skal vi så betale til andres fornøjelser ved at give pædagoger fri og ved ikke at kunne få passet vores unger, så vi heller ikke selv kan komme på arbejde?

Kampdag The Man
Blot et bevis på at det er værd at holde fast i arbejdernes kampdag, når borgerlige politikere kan komme med sådanne forslag.