Karsprængninger

Karsprængninger yssil
Er der nogen, som har prøvet at få fjernet karsprængninger med LHE Laser behandling? Jeg vil gerne, hvis I vil dele jeres erfaringer med behandlingen, da jeg overvejer at prøve det:)

Glad for den behandling carmenfreya
jeg har fået på privatklinikken påHC Andersens boulevard. Jeg ved ikke om det var LHE laser, men du kan besøge deres side her:

http://www.privatkliniken.dk

Nu var mit problem ret specielt da det var utilsigtede skader efter lidt hårdhændet leg ;o) Men det holder. Men der kan komme nye ved siden af de behandlede steder - det kan man ikke garantere i mod.

Men mit indtryk er at de er dygtige, uanset om det er karsprængninger i ansigtet, på benene, eller andre steder.

Kærlig hilsen
Carmen

Tak skal du have yssil
så tror jeg helt sikkert jeg prøver:) Har været inde på siden og det er LHE laser de bruger. Jeg har før fået en IPL laser behandling på en meget markant karsprængning på den ene kind. Det er også blevet helt pænt; men desværre ikke helt væk - og jeg har et par små karsprængninger mere, som jeg også gerne vil have væk. Jeg skal have det ordnet her http://www.clinic-allure.dk/content.asp?ID=148

T-away shirley
t-away kan også godt hjælpe i nogen tilfælde og det er et meget billigt alternativ.

Hvad er yssil
T-away???????

det er shirley
en ikke ret kendt behandling, som bruges på nogen klinikker - kendt fra tyskland så vidt jeg ved. Det er noget med elektrisk opvarmning, men jeg er ikke ekspert. Dog har det virket på mig og jeg gav 200 kr. Giver et lille stik i huden, og den rødmer let af det.

lyder interessant tht
kan den behandling foretages i Danmark? Har lige søgt på Google, det ser ud som om, det foregår i Tyskland og England.

Er det IPL behandling? yssil
Det lyder meget som IPL behandlingen, som jeg har fået her http://www.hud-laser-klinik.dk/php/showContent.php?linkid=2 Det er også udmærket; men der skal flere en en behandling til(for mig) og derfor overvejer jeg nu LHE Laserbehandling for at fjerne det sidste. Det er lidt billigere end IPL