Kartoffelkager stegt på panden

Kartoffelkager stegt på panden Mette
Er der nogen som har et godt tip til hvordan man undgår
at de revne kartofler bliver kedelige inden man når at stege dem til små kartoffelkager. Jeg synes ofte at "kagerne" bliver mørke og kedelige.

Citron? maia
Hej

Lidt citronsaft blandt i de revne kartofler burde forhindre, at de bliver mørke. Men jeg kan ikke prale af at have prøvet det af....det må du gøre...

Det samme her afh
Hej!
Jeg oplever selvsamme 'problem' at kartoflerne ændrer deres kulør. Måske jeg skulle prøve samme råd. MEN, jeg har lige et sp til dig - hvordan steger du dine kartofler på panden UDEN at de revner når du vender dem? Jeg laver som regel en stor 'pandekage' af revne kartofler, men de revner så også når jeg forsøger at vende dem på panden...hmm - har du et godt råd??
Hilsen Anja

svar Mette
Jeg laver dem som regel bare små (4-5 stk. på panden ad gangen) og forholdsvis tynde.

kartoffelkage Inger
Hej Mette
Når du har revet kartoflerne, så prøv at give dem en smule salt, det trækker væske ud af kartoflerne. Bagefter kan du jævne enten med et æg eller ganske lidt hvedemel. Du skal ikke stege ved for stærk varme.
Hilsen Inger

Opskriften tak :-) Fru Olsen
Det lyder virkelig lækkert med de kartoffelkager.
Kan jeg ikke få opskriften?
Hilsen Fru Olsen

Revne Kartofler Bjarne
Efter du har revet kartoflerne - skal du vride alt vandet ud i et rent viskestykke..
Ud paa bordplaned med det og bland salt og pepper sammen
med de revne kartofler og spred det ud som en pannekage
og din Rosti er klar til at blive stegt paa panden i varm olie..vend det naar det er halvvejs stegt..
en opskrift paa kartoffelkage kan jeg ikke klare..
Bon Apetit ..bjarne

Rösti og kartoffelkager... Louki
Rösti og kartoffelkager er nogenlunde det samme som jeg har forstået det...

Revne krydrede kartofler (dryppet af) evt. med revne gulerødder blandet i (sådan lærte jeg at lave det i skolekøkkenet i tidernes morgen)

Brug fantasien og din gode dømmekraft og glem alle de opskrifter. Opskrifter er for tabere der ikke kan lave mad!

Takker Fru Olsen
Tak for opskrifterne - nå nej, lad os hellere kalde det vejledningen :-)
Dem vil jeg prøve i weekenden.